2777
2789
سلام خیلی عالی توضیح دادید خیلییییی لطف کردید مبارکتون باشه راستش من امروز با دودلی 22800 دادم نوکمدادی ثبتنام فوری نویدی 60 روزه کردم یعنی سر موعد 60 روز بهم میدن؟؟؟؟؟؟
خدایا در میا ن اشکهای من شبنم با وفا تویی
بابام داره راضیه ب
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام داره راضیه ب
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
2805
سلام شوشا جان منم تیبا دارم.اول خرداد امسال خریدمش.رنگش قهوه ای متالیکه،خیلی رنگ ناااازیه تو رنگای تیبا قهوه ای و نوک مدادی واقعاً قشنگن.ماشین خیلی خوبی هم هست.البته نظر ها متفاوته ولی چون خودم در حال حاظر دارم استفاده میکنم ازش راضی هستم.از نظر ایمنی یه سر از پراید بالاتره.شتاب اولیه اش بیسته.تو دوزیش خیلی عالی،صندلی های بسیار راحت و قابل تنظیم.فرمان نرم و قابل تنظیم.ترمزهای بسیاااار عالی.دو ایربکه و از همه مهمتر یورو4 که از مزایای عالی اونه.واقعاً کم مصرفه ،وقتی میگم کم مصرف رو ماشین خودم امتحانش کردم (صدی 5/5 ).صندوق بزرگ و جادار.چراغای عالی با نورافکن قوی.و و و .... انشااله خودت خریدی و سوارش شدی بیشتر متوجه میشی.فقط حواست باشه خوب آب بندیش کنی
خداوندا تو را سپاس،، هر که به من میرسد بوی قفس میدهد جز تو که پر میدهی تا بپرانی مرا . . . http://shalizar.esam.ir
شوشا جان من اولین بار که پراید گرفتم یکی به من گفت تا دویست سیصد کیلومتر زیاد به ماشین فشار نیار یعنی زیاااد گاز بهش نده. که به موتور اول بسم اله فشار بیاد.دنده رو هم به موقع عوض کن و . . . منم همین کارو رو پرایدم تا حدود 350 تا انجام دادم.خیلی خوب آبندی شده شود.وقتی رو دنده سه بود گاز میدادم میخاست پر بکشه!!! الانم رو تیبا همون کار رو کردم.زیاد بهش فشار نیاوردم و با سرعت مطمئنه حرکت میکردم .گاهاً هم رو دنده سه یه کم بیشتر گاز میدادم تا به اصطلاح ماشین بازاااا،موتورش دریده بار بیاد هرکس یه روشی برا آب بندی داره منم اینکارو کردم.آقایون بیشتر تو اینکار تبحر دارن میشه از اوونا هم یه نظر خواهی کنی.در هر صورت پیشاپیش بابت ماشین نوت تبریک میگم ایشااله چرخش برات بچلخه.خخخخخ
خداوندا تو را سپاس،، هر که به من میرسد بوی قفس میدهد جز تو که پر میدهی تا بپرانی مرا . . . http://shalizar.esam.ir
2810