2777
2789
فندق جان می‌دونم آدم صبرش به سرمیادبالاخره مادرم آدمه کم میاره خسته میشه ولی سعی کن خودت صبورتربشی ن ...

آسیبی که توی بچگی بخورن دیگه چجوری میشه درست کرد از زبر بنا پایه کج رفته .اونم کتک بخاطر خواب 😰😰😰😰

اینقدر رهام منو گاز میگیره...دارم طرف میشورم از رون پام ....یا نشستم از بین گردن و سینه....یا دست...همه جامو کبود کرده... ناخوداگاه میزنمش و  اونم بچه سرتق فقط نگاه میکنه . اما جدیدا روی خودم کار کردم و کنترل میکنم ادای گریه در میارم میاد بقل و بوس و ناز میکنه...دیدم بچه طفلک دست خودش نیست 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
بچه ها جون خوبین؟یعنی دارم خل میشم الان انقدرجیغ ودادکردم سرپسرم خییلی کم ابه روانی شدم😭😭خواهش میک ...

بچت شیر خودتو میخوره؟

واقعا زجر اورترین کار شیردادن به بچه هست اونم بچه پسر ...خانوما اینجا کسی موافق حرف من هست؟؟؟؟

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درک میکنم نگرانی اما این طرز رفتار واسه ی بچه ١٨ ماهه بشدت غلطه پرخاشگر و عصبیش میکنی  ن ...

مامانی رهام اخه کم که میخابه درطول روززیادنق میزنه وگریه میکنه اگه خوب خابشوبگیره بهونه نمیگیره،به این خاطراصراردارم بخابه،درس میگی میدونم بچه روعصبی میکنم ولی دست خودم نیست 😭😭

مامانی رهام اخه کم که میخابه درطول روززیادنق میزنه وگریه میکنه اگه خوب خابشوبگیره بهونه نمیگیره،به ا ...

الهی دورت بگردم بخدا درکت میکنم رهامم اینقدر اذیت میکنه ک نگم برات از صبح بیدار میشه نق نق هرچی میخاد با گریه میگ ولی خب چ میشه کرد خواهر مجبوریم تحملشون کنیم ی چند روزی باهاش حسابی بازی کن ببین بهتر نمیشه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
فندق جان می‌دونم آدم صبرش به سرمیادبالاخره مادرم آدمه کم میاره خسته میشه ولی سعی کن خودت صبورتربشی ن ...

ندارم جان حرفاتون کاملا درسته،به خداهمه روهم میدونم کلی کلیپای تربیتی گوش میدم اما این خابش فقط کلافم کرده اخه بیدارمیشه بازخمیازه پشت خمیازه معلومه خابش میادونمیخابه خییلی حرصم میگیره،بعدشم همش نق وگریه وبهونه گیری،ندارم تیام پسرشلوغکاریه؟حتماارومه که انقدرمهربون بودی باهاش

الهی دورت بگردم بخدا درکت میکنم رهامم اینقدر اذیت میکنه ک نگم برات از صبح بیدار میشه نق نق هرچی میخا ...

عزیزم من همسرم هم شغلش طوریه که دوهفته درماه خونه اس دوهفته سرکاره یه شهردیگه ماموریت میره همین دوریاهم مزیدبرعلت میشه که من عصبی ترشم،تمام اون دوهفته باهم تنهاییم خییلی اذیت میشم خسته میشم خییلی

سلام عزیزم خوبی  رهام حدود یک نصفه شب با هزار بدبختی میخوابه و صبح حدود ۱۰ پا میشه اما انقدر ب ...

واای مای بیبی جان خیلی وحشتناکه این اوضاع😭😭اخه من به خواب هم خیلی حساسم اصلا کلافه میشم خوب که نخابم البته که الان هجده ماهه خواب راحت ندارم انشالله تنشون سالم باشه به خداانقدرعذاب وجدان هم میگیرم ولی چه کنم اصلا نمیتونم خودموکنترل کنم

بچت شیر خودتو میخوره؟ واقعا زجر اورترین کار شیردادن به بچه هست اونم بچه پسر ...خانوما اینجا کسی موا ...

اره عزیزم شبایه دوسه باری پامیشه میخوره ومیخابه،میخاستم بعدواکسن ازشیربگیرمش یه دوره داروی اعصاب بخورم ،اماهواها گرم شدمیترسم اسهال شه اذیت شه مونده فعلا که منم اصلالذتی نمیبرم بیشترکلافه وعصبی میشم

بچت شیر خودتو میخوره؟ واقعا زجر اورترین کار شیردادن به بچه هست اونم بچه پسر ...خانوما اینجا کسی موا ...

دقیقااا برای منم خیلی زجراور بود .دختر منم سر شیر بهانه میگیره بخصوص از صبح تا عصر که تو خونه تنهاییم همش میچسبه به ممه. هر چی هم بخوام سرگرمش کنم حواسش هس. چند بار اومدم از شیر بگیرمش ولی باز میگم بذار این دو سه ماه دیگه هم بدم که بعدها پشبمون نشم حالا هم که تو گرما افتاد. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
عزیزم من همسرم هم شغلش طوریه که دوهفته درماه خونه اس دوهفته سرکاره یه شهردیگه ماموریت میره همین دوری ...

خیلی سخته کار تو...همسر اگه کمکی هم نکنه ولی بازم وجودش دلگرمیه و بالاخره یه کمکی میکنن.. بببن من خودم وقتی دخترمو ساعت ده شب بخابونم خواب خوبی میره ولی اگه دیر وقت بشه تو طول شب میخاد بیدار بشه .شاید پسر تو‌هم عادت داشته زود بخوابه..حالا امتحان کن و در طول روز هم سرگرم‌بازی و اینا کن....البته اینا بدون نمیدونم چرا الان تو‌ابن سن همشون بهانه جو و لجباز شدن‌الان چند تا مامانای اینجا هم گفتن..شاید هم ربطی به نخوابیدنش نداره.

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
ندارم جان حرفاتون کاملا درسته،به خداهمه روهم میدونم کلی کلیپای تربیتی گوش میدم اما این خابش فقط کلاف ...

تیام ازاون بچه هابودک میفهیدازیه کاری بدت میادعمدابیشترانجام میدادالانم همونه یوقتادیوونم می‌کنه منتها خوب من دلم میسوزه میگم بچن توخونه زندانین پسرااکثراشلوغن پسرمن تا۴سالگیش یعنی نگم برات هیولابوددوتاس سال ک دیوونه بوداصلاولی خداروشکراز۴سال خیلی بهترشد

من یوقتایی میبینم کاافم اعصابم خورده دقت میکنم میبینم مثلادوس ساعته سزیجیزی داره بامن کلنجارمیره 

همین دیروزگفنم کتونی بپوش بیاگفت نه دمپایی می‌خوام بپوشم دوباره گفتم ببین دروغ نگم یک ربع یکسره گفت نمیخوام دم در. اونومن ازاین دست مشکلات زیاددارم باهاش ولی خوب میگذره شیطونابزرگ بشن خیلی پسرای آرومی میشن دیدم تودوروبرم

وخدایی که بشدت کافیست