2777
2789

دخترا

از شیرین کاری بچه هاتون بگید😍😍

پسر  گل پسر من که جدیدا میگه بقل بوس 😘😘 یا میمی رو نمیخوره و الکی میگه و بعد بقل و بوس میکنه کارش خنده داره ولی منو عذاب میده دیگه شدم وسیله سرگرمیش 😰😰

به هرچیزی هم میگه نههههه😬😬 بچه های شما همینجورین؟ 

رقص هم که خیلی حرفه ای کمرشو قر میده 😁

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
دخترا از شیرین کاری بچه هاتون بگید😍😍 پسر  گل پسر من که جدیدا میگه بقل بوس 😘😘 یا میمی رو ن ...

این بچه هاکلاعاشق نه گفتنن 

دخترمنم همینکارومبکنه تاباباش روبینه همه جای بدنشونشون میده میگه اووف شده ک ببوسه براش 

خیلی زیادبامدادرنگی ودفترنقاشی معطل میشه 

عروسکشوروپاش بالشت می‌زاره وتکونش میده بعدیه شال سرش می‌کنه عروسکه رویغل میگیره وراه میبرتش 

هرکیم ک لباس بپوشند تینازودترا همه لباسش رو میاره میگ دده 

هرکی توخونه یجیزبخوادتینانفراوله سریع میاره برامون

ازاوناس ک خوراکی داداششومیخوادمیره بغلش می‌کنه ک بهش بده خخ

جمله نمیگه ولی کلماتی ک میگ خیلی بیشترشده 

صدای حیوونام خوب درمیاره دست وپااجزای صورتشوقشنگ نشون میده 

البته ایناروخیلی وقته انجام میده هامنتهاحس نوشتن نداشتم ک فک کنم یسری کاراتوهمه بچه هامشترکه

ازدستش دستمال کاغذی نداریم دیگ توخونه همه ریزریزشدس 

عاشق گوشی خودشه 

موهای منوبابارشوبرس می‌کشه بعدسشوارمیاره 

تابخوایم بریم بیرون لباشوغنچه می‌کنه براش رژلب بزنم 

ماسکم که حتمامیزنه 

داداشش میخوادبشماره اینم انگشتاشووامیکنه یجیزایی میگه یاکتاب رووامیکنه توخونه قدم میزنه مثلاداره مطالعه می‌کنه 

ولی راحت پیش کسی نمیره تقریبامثل چسب بمن چسبیده

من پسرداشتم اینجوری اهل نازودلبری کردن نبودمدل پسرافرق داره دیگه نازواداهاش برای من خیلی شیرینه 

رقصشم بامزس اون وسطاهی یه دستشومیبره بالادورمیزنه مثل من،😬

نامردولی موقع بازی ک دستامونوبازمیکنیم منوباباشوداداشش ک بیادبغلمون فقط می‌ره بغل باباش،😑

بجزاین چندروزه ک دمارازروزگارم درآورده درکل بخوام بگم دخمل خوبیه

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جون خوبین؟یعنی دارم خل میشم الان انقدرجیغ ودادکردم سرپسرم خییلی کم ابه روانی شدم😭😭خواهش میکنم ساعت خواب بچه هاتونوبگین؟شاهان شب ساعت ده میخابه هفت بیدارمیشه،بعداظهرهم دوساعت قبلا صبح هاتاهشت میخابیدالان چندروزه هفت بیدارمیشه،درکل یازده ساعت اما بچه های هجده ماهه حداقل بایدسیزده ساعتوبخابن به خدا کارم شده خودمولعنت کردن همش میگم پمیشی قبرمنوبکنی😭😭اصلا عین ادم نمیخابه همش کتک میخوره ازم بخاطرخابش 

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی  قد تولدش ۴۹ بود وزنش ۲۹۰۰ اللن ۸۳ ۱۰.۵ پسر شما چی چنده؟

فداتبشم من

نوشتی ٧٣ نگران شدم

رهامم وزن یازده کیلو ٨٠٠

قد ٨٣

وزن تولدش ٣۶١٠ بود قدم ۵٣

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
دخترا از شیرین کاری بچه هاتون بگید😍😍 پسر  گل پسر من که جدیدا میگه بقل بوس 😘😘 یا میمی رو ن ...

رهام اسامی اطرافیانو میگ جمله نمیتونه بگ هنوز ولی کلمه زیاد میگه

کل شیرین کاریاش برا باباشه 

چشمک میزنه میپره بغلش یا میگ بیا دو دو چی چی بازی یا قایم میشه پیداش کنه جدیدا باباش بهش میگ عشق کی هستی چشمک میزنه میگ توووو خیلی کارای دیگم میکنه رهام ماشالا بشدت شیطونه اروم و قرار نداره😐

برا منم شب ک میخام بخابونمش خودمو میزنم بخاب ک شیطنت نکنه بخابه میاد تند تند کل صورتمو بوس میکنه ک خندم بگیره بیداربشم یعنی یعنی میاد ادای لب خونی رو درمیاره خیلی یواش حرف میزنه😂

بچه ها جون خوبین؟یعنی دارم خل میشم الان انقدرجیغ ودادکردم سرپسرم خییلی کم ابه روانی شدم😭😭خواهش میک ...

عزیزم درک میکنم نگرانی اما این طرز رفتار واسه ی بچه ١٨ ماهه بشدت غلطه پرخاشگر و عصبیش میکنی 

نخابه اونقدرم مهم نیست ک کتک بخوره عزیزدلمممم

طول روز اونقدر باهاش بازی کن خستش کن ک بخابه

نزنش گناهداره

رهام من شب هرموقع ببرمش تو اتاق یکساعتی اذیت و شیطنت میکنه منم تموم مدت خودمو میزنم بخاب کم کم خسته میشه میاد میخابه

روزم فقط ظهر میخابه اونم کمتر از دوساعت

خواب شبم ١١ میخوابه بیشتر مواقع تا ٩

بچه ها جون خوبین؟یعنی دارم خل میشم الان انقدرجیغ ودادکردم سرپسرم خییلی کم ابه روانی شدم😭😭خواهش میک ...

فندق جان می‌دونم آدم صبرش به سرمیادبالاخره مادرم آدمه کم میاره خسته میشه ولی سعی کن خودت صبورتربشی نزنیش بزنی ببین هیج نتیجه ای نمی‌گیری 

بنظرمن شب یکم دیرتربخوابون صبح بیشتزبخوابه اگ خواب صبح رودوست داری 

بعدقانون خاصی ندارن ک بچه های ۱۸ماهه حتما باید۱۳ساعت بخوابن

الان دخترمن همیشه دوساعت میخوابیدیکماهی شد۱ساعت الآنم دیگه اصلانمیخوابه مگرباماشین ک بریم دوربزنیم بخوابه اونجا

دراصل ک براشون خوبه بخوابن بعدازظهر اولی بچن دیگ توی یروزعادت جدید پیدامیکنن 

میدونی چرامیگم نزن چون عادت میکنی اونم بیشترگوش نمیده توهم عصبی ترمیشی بازم میزنی الان مشخص نیست پس فردام بزرگ شدبی اعتمادبه‌نفس میشه خجالتی وکمرومیشه ترسومیشه نسبت ب بقیه اونوقت کلی ناراحت میشی ک چرابجه من فرق داره اونم بین بچه های الان

هرکی بگ من بیارم بجمونزدم دروغ میگه باحتمال ۹۹درصدمنم پیش اومده یوقتایی پشت پسرمویکوچولوزدم ولی تواین ۸سال دروغ نگم شاید۸بارم نشه اونم دیگ ب مرزجنون رسونده بودمنو

الان اگه بودنمیکردم تجربه م کمتربودکلادعواخوب نیس بامهربونی ولی درعین حال قاطع هم باید باشی بچه هامیفهمن

من دخترخالم که خیلی بهم نزدیکه عین خواهرمه  خیلی دخترشومیزدباورکن براهرچیزی میزدش دومیودقیقادخترش همون جوریه ک بهت گفتم الان خیلی پشیمونه ولی بیفایدس 

البته می‌دونم یکی دوبار بوده قصدنصیحت کردنم ندارم اصلاولی خوب دلم نیومدنگم ک عادت نشه 

⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم خداروشکر یکروز دارو دادم هر ۴ ساعت دیگه خوب شد  وززن دخترت خوبه ماشاله

خداروشکر

واکسن سنگینی بود ولی سختیش همون شب اول بود فقط

بچه ام پسره خوشگلم😊

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
این بچه هاکلاعاشق نه گفتنن  دخترمنم همینکارومبکنه تاباباش روبینه همه جای بدنشونشون میده میگه ا ...

وای خدا چقدر این تینا بامزه اس ازین دختر قرتی هاس معلومه از نوزادیش 😁😁😁روسری سر کردنش خیلی جالبه از همین الان ادای ادم بزرگا رو در میاره 😘😘

چه خوب شد گفتی منم مداد رنگی براش بگیرم 

در مورد دستمال کاغذی هم این راهکاری که من انجام دادم 

سلام عزیزم خوبی 

رهام حدود یک نصفه شب با هزار بدبختی میخوابه و صبح حدود ۱۰ پا میشه اما انقدر بینش بیدار میشه و میمی میخوره یا گریه میکنه . از روز تولدش تا حالا همش کارش همینه شاید فقط چند شب خوب خوابیده به تعداد انگشتان دست ....هیچوقت عین ادمیزاد نخوابیده و خوابش سبکه با صدای نفس بیدلر میشه ...عصرها بستگی داره بعضی روزا بخوابه یا نخوابه 

دیشب خودمو زمین و زمان را فحش میدادم اگر جای من بودی چکار میکردی از ساعت ۲ تا ۳ فقط سینه توی دهنش بود باز صبح از ۵ تا ۶ یکسره ول نمیکرد بخدا صبحم از ۷ تا ۱۰ هر نیم ساعت سینه خورد تو فک کن من اصلا خواب پیوسته ندارم 

رهام اسامی اطرافیانو میگ جمله نمیتونه بگ هنوز ولی کلمه زیاد میگه کل شیرین کاریاش برا باباشه  ...

ای خدا چشمک زدنش خیلی باحاله 

معلومه واقعا بلا و شیطونه و دختر کشه😁😁

پسر منم جمله نمیگه

عزیزم درک میکنم نگرانی اما این طرز رفتار واسه ی بچه ١٨ ماهه بشدت غلطه پرخاشگر و عصبیش میکنی  ن ...

منم عین تو یکساعت بیشتر خودمو بخواب میزنم تا حاجاقا بخوابه