2777
2789
عنوان

انگشترم گم شده چکااااار کنمممم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست

وای نگوووو یاد گوشواره ی گم شده م افتادم 😓

البته مال منو از توی خونه م دزدید آشنا و فهمیدیم ولی به روش نیاردیم ...😔

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

عزیزم تو گوگل سرچ کن دعای پیدا شدن طلا و...

منم مثل تو بودم تازه من حلقم بود کلی گریه کردم تا اخرش نشستم هی پشت هم زار زدم یهو ناخوداکاه دستمو کشیدم ب زمین پیدا شد 

ب نظرم بخاطر همین دعا ها بود 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الهم صلی علی محمد وآل محمد نذر صلوات کن ...من یه بار این اتفاق واسم افتاد نذر کردم یعنی جملم رو تمو ...

دقیقااااا منم نذر کردم پیدا شد

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....

وای منم چند وقت پیش میخواستم برم عروسی یه انگشتر دیگه دستم کردم بعد رفتم حمامو اومدم دیدم وای نیست منو میگی داشتم دیوونه میشدم همون وقتم بابام اینا میخواستن بیان دنبالم بعد گفتم حتما دستم عادت نداشته ی جایی دراوردم انداختم قبل از اینکه برم حمام خونه رو زیرو ورو کردم کل حمامو گشتم

شوهرم اومد گفت حتما انداختی تو راه اب

یه لحضه نمیدونم چی شد یه حسی بهم گفت تو کیسه لیفو وببین 

پاشدم رفتم دیدم بله داخل کیسه لیف بود

توام حالا نگا کن🤦‍♀️

وای منم چند وقت پیش میخواستم برم عروسی یه انگشتر دیگه دستم کردم بعد رفتم حمامو اومدم دیدم وای نیست م ...

چ جس خوبیه که پیدا شه

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....
من استرس اینو دارم که خدا نکرده افتاده باشه تو چاه و من نفهمیدم

منم همینجور فکر میکردم 

اینقدر گریه کرده بودم چون دیوونه وار حلقه دوست داشتم اصلا طلا دست نمیکنم جز همین حلقه ام 

حالا تو سرچ کن با نیت صاف بخون ایشالله زود زود پیداش نیکنید 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
2809