2777
2789
عنوان

با مادرشوهر م یکسال و نیم هست که قهرم؛ حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست
اصلا پشیمون نیست پدر شوهرت الکی میگه پشیمونه یه شیرینی بخره بیاد خونتون اصلا عذرخواهی هم نکنه شما که ...

آثاری از پشیمونی نمی بینم . چون بارها فرصت جبران داشت . 

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.

سلام عزیزم بستگی به نوع دعواتون داره مثلا من بخاطر توهینی که پدرشوهرم بهم کرد الان 12ساله که باهشون قهرم و پاتوخونشون نذاشتم کلا با خانواده شوهرم در ارتباط نیستم هروقتم گفت پشیمونم آشتی کنیم خواستم ببخشمش برم خونش یک حرف دیگه زد دیدم این آدم پروتراز این حرفاست کلا دیگه محلش نذاشتم الان خیلیم راضی هستم که باهاشون هیچ ارتباطی ندارم توهینش جوری بوده که حتی شوهرمم قیدشو زده حالا مال شما هم باید ببینی توهینش در چه حد بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کس دیگه بود میگفتم نرو ولی بخاطر همسرتم که شده برو ولی سرسنگین باش. اینم درصورتیه که شوهرت قدردان با ...

همسرم خیلی خوبه . یعنی عالیه .

همون . من چرا برم؟ !!!!

اشکال نداره بری به همسرت احترام گذاشتی درکت میکنم خیلی اذیت شدی ولی اگر بری هم اشکالی نداره نظر همسرت چیه؟

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
2803
سلام عزیزم بستگی به نوع دعواتون داره مثلا من بخاطر توهینی که پدرشوهرم بهم کرد الان 12ساله که باهشون ...

4 ماه بود که زندگی مشترکین شروع شده بود . چنان دلم و غرورم رو شکست که تا مدتها از لحاظ روحی بیمار شدم

اشکال نداره بری به همسرت احترام گذاشتی درکت میکنم خیلی اذیت شدی ولی اگر بری هم اشکالی نداره نظر همسر ...

میگه بریم . 

ولی در هرصورت اگه واقعا پشیمون هست باید اون بیاد فکر میکنم ایشونم مثل خانواده شوهر من باشن که اینجوری گفتن که بعدم بگن خودش فهمیده اشتباه کرده خودشم اوده آشتی کنه بهشون بگو اگه واقعا پشیمونه ایشون بیاد خونتون شما نرید

2804
ولی در هرصورت اگه واقعا پشیمون هست باید اون بیاد فکر میکنم ایشونم مثل خانواده شوهر من باشن که اینجور ...

آره همین رو میگم . اینجوری احترامم بیشتر حفظ میشه

آره همین رو میگم . اینجوری احترامم بیشتر حفظ میشه

آره چون من 12 ساله این چیزارو تجربه کردم بعدش برات قیافه هم میگیره که خودت مقصر بودی البته ذات و رفتار هر کسی فرق میکنه باید ببینی تو این مدت که ازشون شناخت داشتی اینجور  آدمی هست یا نه

آره چون من 12 ساله این چیزارو تجربه کردم بعدش برات قیافه هم میگیره که خودت مقصر بودی البته ذات و رفت ...

اصلا به من فرصت شناخت ندادن . فورا" یه بهانه جور کرد و دعوا راه انداخت

2805

ولی اگه شوهرتون واقعا دوستتون داره و بهت احترام میذاره و میگه که باهاش برید بنظرم برو تا ببینه چقدر براش ارزش قائلی چون اگرم بگب نه تو ذهنش میگه چقدر کینه ای و اونم بعد رفتارش عوض میشه من خودم این کارو کردم تا اینکه شوهرم با چشم خودش دید که الان نه خودش میره نه اجازه میده من برم بنظرم که بری بهتره

ولی اگه شوهرتون واقعا دوستتون داره و بهت احترام میذاره و میگه که باهاش برید بنظرم برو تا ببینه چقدر ...

اینقد دلم رو شکستن که حتی به صداش حساس شدم . با شنیدن صداش به خدا عصبی میشم

2801