2777
2789

سوال:خانوما با مادرشوهرم تو ی خونه زندگی میکنیم دیگه کلافج کرده ۴۰ روزه پسرم دنیا اومده تا میام خونمون زنگ میزنه یا صدا میکته و پسرمو بیار بالا پیشم ببینمش موقع ای ک میخام بیام خونمون میگه بزار بمونه تو برو میگم مثلا میخام مای بی بیوشو عوض کنم مسگه برو بیار اینجا عوض کن یا هرچی بگم میگه اینجا انجام بده خسته شدم اخه جکار کنم حق داره بنظرتون؟؟؟ تا میرم بالا پوشک بچمو باز میکنه اونم خرابکاری میکنه تو لباساش همه لباسای سیسمونیشو رنگ برداشته زرد شدن هیم ایراد میگه پستش خشکه ببر دکتمدفوعش ایحطور ببر دکتر 

ب گوشش فلان روغنو بزن 

فلانحاش اینطوره اینطور کن خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوه اولشه؟😂 بیچاره چقدر ذوق داره 

قدر بدون اسی 

نوه از بچه عزیزتره

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
2803

خواهرجان از خدات باشن

من بچم چهار ماهشه ی موقع مامانم میکه بیار پیش من بخوابه از خوشحالی میخوام پرواز کنم

اگه اخلاق بدی ندارن که ی موقع روی یچت اثر بذاره پس نگران نباش

برو خونشون اونطوری خودتم وقت استراحت بیشتری داری

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
2804

بچتو بردار ببر خونت 

هر چیم گفت گوش نده 

گوشیتم بذار سایلنت بگو خوابه یا خوابیدیم یا خسته ایم یا بگو من اینجا راحت نیستم خونه شما 

بگو تو خونه شما همش باید لباس پوشیده تن کنم خجالت میکشم جلو فلانی که بچمو جلوش عوض کنم یا جلو شما شیر بدم 

خلاصه بپیچون اینام اولشه یکم بچه بزرگ شه دیگه گردن نمیگیرن

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مى‏آیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)

نزار بچت دو تربیتی میشه لوس و عقده ای بار میاد اینجوری اون بگه تو گوش نده 

وقتی میگه فلان جاش روغن بزن الکی بگو دکتر گفته عفونت میکنه یکی دو روز یجوری رفتار کن بچه انگار مریضه چند دفعه دکتر نشونش بده بعد بگو دکتر گفته جاش آروم نیست از بس بغل به بغل شده . میری میشنی تو خونت 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

2805
خواهرجان از خدات باشنمن بچم چهار ماهشه ی موقع مامانم میکه بیار پیش من بخوابه از خوشحالی میخوام پرواز ...

مادرشوهر من جون میده برا نوه هاش بخصوص بچه های پسراش ولی یکم بیماره یهو عصبی میشه یه چیز بد میگه میترسم از الان بچه هام یاد بگیرن🥲💔

💍♥️

بچتو وردار ببر خونت بگو دکتر گفته واسه خشکی پوستش بهتره زیاد این دست اون دستش نکنین 

یه مدتم ندتش دست مادر شوهرت 

هرچیم گف بگو دکتر گفته 

از خونتم جم نخور همون روال سابقتو برو و بیان 

2801