2777
2789

پدر همسرم دیشب به همسرم گفته که مادر ت پشیمونه از رفتارش. فردا شب بیاین خونه ما . راضی نیستم برم . چون خیلی بهم توهین کرد. میشه خواهش کنم بهم مشورت بدین که برم یا نه؟

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نرو. ادمی که بخواد اشتی کنه زودتر از اینا اشتی میکنه

خودم هم نظرم همینه . من تو شهر شون غریب بودم . ولی تنهام گذاشتن

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
2804

برو‌ ولی بعدش سرسنگین باش رفت و امدتو کم کن اینجوری منتم رو سرشونه 😼

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
2805

نرو ... درسته بخشش خوبه ولی اینجور مواقع اگه زود ببخشی فکر میکنه که هروقت دیگه ام توهین کرد زود بخشیده میشه . دیرتر ببخشش

یه کم زمان بده حداقل عیدو کلا نرو بذار دستش بیاد که بی احترامی تاوان داره تا عادت نکنه به لگد کردنت 

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

دیگه ببین ته هر قهری اشتیه ادم محبوره بلاخره وقتی انقدر نسبت ها نزدیکه کوتاه بیا ولی اگر مادر همسرت به اشتباهش پی برده بهتره اونا بیان

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
2801