2777
2789
سلام من خداروشکر زیاد باهاشون صمیمی نشدم و این مشکلاتی که میگین ندارم من خونشون فقط ظرف میشورم دیگه کاری نمیکنم فقط یه بدی دارم حاضر جواب نیستم از چیزی هم بدم بیاد حرف نمیزنم فقط قیافم ترش میشه
حالا یه راهنمایی کنید منو : پدر شوشو چندوقتیه که هی میگه بریم یه آپارتمان چند طبقه بسازیم یا بگیریم همه با هم زندگی کنیم چی بگم در مقابل این حرفش؟
یه بار میگفت خونمونو خراب کنیم آپارتمان بسازیم من گفتم آخه تو این محله که نمیشه زندگی کرد (اینقدر مستقیم نه هاااا ولی یه جوری حالیشون کردم)
 Pregnancy Ticker

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دریا62جان بستگی به پدرشوشو داره.
مثلا پدرشوشوی من میگه اما عمل نمیکنه واسه همین هرزمان میگه میگم انشاله باباجون.
شما بگیرین بعد همه باهم صحبت میکنیم
بعدشم تا پدر شوشو بخواد خراب کنه و بسازه یا یه خونه مناسب پیدا کنه معلوم نیست کی باشه واسه همینتوهم فقط با خنده بگو باشه و ادامه نده
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
عاطی جون حق با شماست چون تا حالا چندبار گفته هیچ کاری نکرده هیچی خونشم مرتب داره تعمیر میکنه یه کاشی های حمومه شو عوض کرده الان رفته سراغ کابینتای آشپزخونه ، هود و گاز رومیزی
کلا آدمی که همش میخواد بگه من اینجوری مال من اونجوری
مثلا دیشب مادرشوهرم داشت قلاب بافی هاشو نشونم میداد میگه نخشو ببین چه براقه فرانسویه
خاله زنک در حد تیم ملییی خخخخخخ
 Pregnancy Ticker
وای دریا جون سلام .منم از خونواده شوهرم دله خوشی ندارم ولی چند وقته که دارم باهاشون سرسنگین رفتار می کنم به نظرم این جوری بیشتر احترام آدم و دارن
محمد هستم فوق لیسانس شیمی
دریا جون میدونی مادرشوشوم وقتی بهش یه چیزی نشون میدی که دوست نداره ببینه یا حوصله نداره چه میکنه؟؟؟؟
مثلا وقتی میگم مامان این روسری روببین یه نگاه کوچولو و سنگین میکنه بعدش میگه هووووووووووم .........
وبه جای دیگه نگاه میکه و نمیزاره حرفم تموم شه شروع میکنه با کس دیگه حرفیدن
اینجوری هم حرصم درمیاره هم کاری کرده دیگه من باهاش نحرفم فکرکنم واسه توهم مفید باشه .
منم که واسه خودش انجام دادم اثر کرد و حال کردم
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
نه برو خونشون نه بزار گوسفند بکشه اینطوری ارزش خودتون رو پایین میارید و اونام دیگه کوتاه نمیان ..هرچی زودتر ادب بشن زودتر جواب میگیری ..منکه بودم دیگه محل سگ بشون نمیزاشتم ...ادم محتاجشون نیست که هی کوتاه بیاددددددد اونم به چه قیمتی حرس دادن خودمون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟