مامان ایلیا
1391/12/3 12:28 ب.ظ
سلام
بچه ها یه چیز بهتون بگم ولی ناراحت نشید . من فکر می کنم تو این رفتارای خانواده شوشو خودتون مقصر بودید نه اونا می دونید چرا ؟ چون بیش از حد کوتاه اومدید و نگذاشتید اونجور که شایسته تونه و در خور شخصیت شماست براتون مراسم بگیرن و اداب به جا بیارن . .........................................
قصدم از این حرفا اینه که فکر نکنید برای رعایت کردن شوشو و خانوادش از خواسته هاتون باید بزنید و کوتاه بیایید . این فکر غلطیه البته نباید زیاد هم خرج تراشی کرد اما ما خودمون هستیم که بهشون یاد می دیم حد و حدودمون رو رعایت کنن .
رویا جون این پست یادته؟؟؟؟من بعد این همه چیز رو عوض کردم.من اوایل واسش هدیه خریدم.دیدم نه این نفهم تر از اینه که بخوام هدیه بگیرم واسش.
دفه بعد یه دعوای تپل با شوشو گفتم نمیگیرم اونم گفت باید بگیری.منم گفتم راضی نیستم بگیری اگه میخوای هم بگیری خودت بگیر(شوشو جز من بقیه سلیقه هاش ته ضایع بودن
)
بعد که گرفت و من دیدم وقتی تنها شدیم کلی زدم تو سرش که چقدر مسخره بود هدیه ات .
سال دیگه اش گفتم شرمنده من پول ندارم که بخوام خرج مامانت کنم.میدونی آخه هم خانم انتظار داشت تولدش هم روز مادر هم روز معلم(چون معلمه)هم روز پدر هم تولد شوشوش هم تولد دخترش و هم سالگرد ازدواج واسشون بخرم.
کم کم کمش کردم هم مناسبت ها رو هم اندازه هدیه ها رو