2777
2789
منم پریروز رفتم ابروهامو برداشتم و کوتاه کردم رفتم خونه مادرشو.هرم برگشت گفت چرا ابروهاتو اینطوری برداشتی گفتم این طوری دوست دارم تنوعه برگشت گفت پس مام بریم تیغ بزنیم گفتم نه شما همون مرتبشون کن نمیخواد تیغ بزنید اخه 4 ساله منم عروسشونم تا حالا ارایشگاه نرفته
بعدش گفت چه تنوعی منم گفتم ولله یه سره در حال تغییر و تنوع هستیم این مردا زیر سرشون بلند میشه وای به اون روز که یکنواخت باشیم هههههههههههه
به سرنوشت بگویید اسباب بازیهایت بی جان نیستن ؛آدمند؛میشکنند؛آرامنر
آذینا جون هر موقع کسی بهت گفت بگو مهم اینه که شوهرم عاشقمه و من رو انتخاب کرده . علف به دهن بزی شیرین باشه .

در ضمن بگو چشمش کور بشه کسی که نتونه بگه

البته مورد بالا رو من زیاد گفتم و همه خفه خون گرفتن . بگو مهم اینه که تو چشم شوهرم خوشکل باشم

بخدا اینا رو بگو مطمئن باش برای همیشه خفه میشن / من که جواب گرفتم
خداوندا پناهم باش .بهترین را نصیبم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آذینا جون هر موقع کسی بهت گفت بگو مهم اینه که شوهرم عاشقمه و من رو انتخاب کرده . علف به دهن بزی شیرین باشه .

در ضمن بگو چشمش کور بشه کسی که نتونه ببینه

البته مورد بالا رو من زیاد گفتم و همه خفه خون گرفتن . بگو مهم اینه که تو چشم شوهرم خوشکل باشم

بخدا اینا رو بگو مطمئن باش برای همیشه خفه میشن / من که جواب گرفتم
هیچ مادر شوهری مثل مادر شوهر من پررو نیست . باور کن حرف از تو آستینش درمیاره . حرفاش همیشه آماده است . شوهرم خیلی حرص میخوره .میگه اگر یه کم جواب می دادی و حاضر جواب بودی حالا هیچ مشکلی نداشتیم
میگه من خانواده ام رو میشناسم باید جوابشون رو بدی . ماسفانه من خیلی کم زبونم . جواب مادر شوشو رو نمیدم رعایت احترام و ادب رو میکنم اما تا کی چقدر
الان شوهرم باهاش سر من قهر کرده حالا من نمیدونم چیکار کنم چون ما با هم احوالپرسی داریم . نمی دونم بهش عیدی بدم ؟ نمیدونم برای عید برم یا منم پشت شوهرم باشم . چند روز پیش براش سوغاتی بردم شوهرم از دستم ناراحت شد میگه من به خاطر تو قهر کردم اونوقت بهش سوغاتی میدی

باور کنید چون میره پیش بقیه هم بدی ام رو میگه این کار کردم .
بهشون خیلی بها نده ولی احترامشون رو داشته باش نزار همسرت ازشون فاصله بگیره رو خودت کار کن من میرم خونشون با پسرم سرگرمم
اوایل خیلی نظر میدادن در مورد نوع لباس پوشیدنم و ارایش و این چیزا البته غیر مستقیم ولی من فق میشنیدم و کار خودم رو میکردم
به سرنوشت بگویید اسباب بازیهایت بی جان نیستن ؛آدمند؛میشکنند؛آرامنر
راستش خونواده شوشو الان چندمین باره بجای اینکه تو مراسماتو دعوتاشون به من بگن تازگیا به من هم خونشون رفتنی بیمحلی میکنن ولی خودشون تند تند میان خونمون تلپ میشن من یه عالمه عزت و تحترام میکنم تازگیا خیلی میان منم یکی دوبار گوشی رو جواب ندادم حالا برا تلافی به من نشون بدن بیمحلی کردن به عروسای دیگه زنگ میزنن به من نه به شوشو میگن منم به شوشو میگم چرا بهشون نمیگی به زنم بگید به من چرا میگید اونم طرف اونا شده چون پرش کردن میگه تو به تلفناشون خیلی جواب میدی در ضمن چند وقت پیش الکی به شوشو گفته بودن زنگ زدیم بر نداشت تودعوت بخدا دروغ میگفتن گریهههههههه ولی باور نکرد شوشو ولی رفتم باز ولی حالا دیگه نمیخام دمپایی زیر پاشون بشم اولا شو بفهمه وقتی طرف من نیس به من ارزشو احترام قاعل نمیشه همون میشه به منم بیمحلی میکنن تازه شوشو بهم گفت تو رو ادم حساب نکردن حتما دیگه به من گفتن منم گفتم بروووووو پس خودت تنهایی اونم گفت نیا چیزی نمیشه خیلی وقته دور تورو از خونوادمخط کشیدم گریم گرفته راستی نگفتم دعوت امروز برا تولد خاهرشو شوشو بود حالا موندم برم نرم گگریههههههههه
منو بابایی منتظرتیم کوچولوی قشنگم زودی بدو بیا بغلیمون .😘
حالا واسادم یک درد اگه شوشو به گوششون برسونه بهشون اینو بگم بهتر نیس بگم چرا بخود من زنگ نمیزنین چرا وقتی به همراهم زنگ میزنین میاییم خونتون یا اسمس میدین میتونین در ثانی من زنم شوشو یادش میره بمن بگه شاید من اراشگته بخام برم یا حموم یا لباسمو اتو کنم اینم بگم که شوشو میگه منو ادم حساب نکردین لابد بزار بفهمن شایدم اینو گفتن یه دستی بزنم هر چند شو بد میشه ولی پسرشونه یا نگم؟ بعدم بگم گفتینگوشیرو برنمیداره شاید خونه نیستم شبا که خونم به همراهم زنگ میزدین؟ بازم نظر داشتین بگین تورو خدا اخه منتظرم میدونم کماکان ممکنه هر ان زنگ بزنن حتی شو نگفته باشه عصر میزنگن چراتو نیومدی چی بگم؟خیلی ناراحتم الان مغزم از عبانیت کار نمیکنه بهم بگین چی بگم خوبه و درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منو بابایی منتظرتیم کوچولوی قشنگم زودی بدو بیا بغلیمون .😘
شیما جون جاریه من از همون اول از هر چیزی که ناراحت میشد قشنگ میرفت میشست پیش مادر شوهر و بهش میگفت هیچی تو دلش نمیذاشت بمونه یه جوریم میگه انگار صد در صد حق با اونه.ولی همیشه حرفشو زده خیلیم احترامشو دارن چون به آرومی وبا اعتماد به نفس حرفشو میزنه دقیقا برعکس من......اون مهمونیای خونه مادر شوهر وخواهر شوهر یکی در میون میاد همیشه هم یه بهانه درست حسابی میاره....ولی بعدا بهشون میگه چرا نیومده.خیلی سیاست داره....بجاش من عصبی یا اینقدر تو خودم میریزم تا مریض شم یا یوهو فوران میکنم...اینجوری خوب نیست بشین ببین چه جوری با احترام حرفاتو بزنی