بله خاهرم مجرده و به همين خاطر بهش ويزا ندادن
زايمانم طبيعي بود قرار بود اپيدورال بهم بدن ولي چون من يه مشكل خوني دارم بايد قبل اپيدورال يه داروي ديگه بهم تزريق ميكردن كه شانس خونريزي در اسپاين رو كم كنن كه همون دارو خيلي وقت گرفت يعني تا پرستار اون دارو رو از ازمايشگاه گرفت و دوز تزريق رو پيدا كرد و خاست تزريق كنه دهانه رحم ٦ سانت باز شده بود چون براي من يه ساعت بعد از تزريق اون دارو تازه اپيدورال رو تزريق ميكردن بعد نرس بهم گفت تو تا ربع ساعت ديگه زايمان ميكني اپيدورال رو نميخاي بزار زايمانت بدون اپيدورال انجام شه منم گفتم باشه يه دنيا درد كشيدم ولي طبيعي و بدون اپيدورال زايمان كردم من تو بإداري أولم هم روند زايمانم خيلي سريع بود و اين بار هم همينطور
اصلا دردهاي اوليه من ده دقيقه يه بار بود يعني درد با ده دقيقه يه بار شروع شد
كلا زايمان سريع ر راحتي داشتم بعدش يه شب بيمارستان بودم و وقتي مرخص شدم پسرم زردي گرفت و يه شب بستزي شد
بزاي زردي اماده باش اكثر بچه هاي داراي نژاد اسيايي اين مشكل رو دارن ولي اصلا نترس و نگران نباش براي بچه فوتوتراپي انجام ميدن تا ميتوني بهش شير بده هر چي شير بخوره و إدرار كنه براش بهتره
بعد مرخص شدن همسرم يه هفته خونه بود ولي بعدش خودم منيج كردم شما مطمينم مادرشوهرت به موقع مياد ولي اگر هم زودتر زايمان كردي اصلا نترس و به خودت اطمئنان داشته باش كه از پسش برمياي
تازه من دارم خونه تكوني هم ميكنم 😄
من اين زايمان دومم بود پسر أولم ده سالشه