2777
2789
اره خب درسته شرایط هر روز تغییر میکنه و منم واقعا نمیدونم چی پیش میاد.  شما به دخترتون فارسی ی ...

بله البته كه ياد ميديم بايد زبان مادريشو بلد باشه 

من جلوش نماز ميخونم كه بدونه دينش چيه اصليتش چيه 

اگه شناسنامه ايراني نميگيرم دليل نميشه كه دخترم يه ايراني اصيل نباشه 🙂

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

اگه شناسنامه نگيري كه نميزارن به ايران سفر كنه 

من برا جفت بچه ها هم پاسپورت و هم شناسنامه ايراني رو گرفتيم فقط موقع ورود و خروج از كشور نشون داديم جاهايديگه نيازي نبود  پاس  امريكايي  داشتن

در مورد ناسا هم اينهمه مردم ميرن ناسا گردش و تفريح هيچكدوم رو نميپرسنشما تابعيتتون كجاست مامان باباي منبرا ديدنمون اومدن رفتن ناسا 

عموم از اروپا اومد رفت ناسا

اونوقتبراي چي نبايد به بچه مدرسه اي اجازه ورود ندن

وقتي بچه سيتيزن باشه اصلا كسي سوالي در مورد دو تابعيتيبودن نميپرسن

ناسايه قسمت مهم استراتژيك داره شوهر من قبلا كههنوز سيتيزن نشده بود نميتونست به اون قسمت ورود كنه كارش ربط داشت به تعميرات اونا از شركت شوهرم نيرو خواستن كار شوهرم رو جايي پسنديده بودن منتها نميتونست ورود كنه دو ماه بعدش سيتيزن شد و اجازه ورود دادن حالا اينكه متولد اينجا نيست مشكلي پيدا نكرد مسلما بچه متلد همينجا ابدا مشكلي نخواهد داشت

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شناسنامه نگيري كه نميزارن به ايران سفر كنه  من برا جفت بچه ها هم پاسپورت و هم شناسنامه اير ...

دوست عزیز خیلی ممنون ازینکه تجربه تون رو گفتید، منم به این‌نتیجه رسیدم که راحت ترین کار گرفتن شناسنامه و پاسپورت ایرانیه برای سفر به ایران،  البته ما استرالیا هستیم نه امریکا 

خدا روشکر همیشه سلامت باشه،  ای وای سخته تنها بودید ، ولی خوشحالم که بخوبی تونستید مدیر ...

بله خاهرم مجرده و به همين خاطر بهش ويزا ندادن

زايمانم طبيعي بود قرار بود اپيدورال بهم بدن ولي چون من يه مشكل خوني دارم بايد قبل اپيدورال يه داروي ديگه بهم تزريق ميكردن كه شانس خونريزي در اسپاين رو كم كنن كه همون دارو خيلي وقت گرفت يعني تا پرستار اون دارو رو از ازمايشگاه گرفت و دوز تزريق رو پيدا كرد و خاست تزريق كنه دهانه رحم ٦ سانت باز شده بود چون براي من يه ساعت بعد از تزريق اون دارو تازه اپيدورال رو تزريق ميكردن بعد نرس بهم گفت تو تا ربع ساعت ديگه زايمان ميكني اپيدورال رو نميخاي بزار زايمانت بدون اپيدورال انجام شه منم گفتم باشه يه دنيا درد كشيدم ولي طبيعي و بدون اپيدورال زايمان كردم من تو بإداري أولم هم روند زايمانم خيلي سريع بود و اين بار هم همينطور 

اصلا دردهاي اوليه من ده دقيقه يه بار بود يعني  درد با ده دقيقه يه بار شروع شد 

كلا زايمان سريع ر راحتي داشتم بعدش يه شب بيمارستان بودم و وقتي مرخص شدم پسرم زردي گرفت و يه شب بستزي شد

بزاي زردي اماده باش اكثر بچه هاي داراي نژاد اسيايي اين مشكل رو دارن ولي اصلا نترس و نگران نباش براي بچه فوتوتراپي انجام ميدن تا ميتوني بهش شير بده هر چي شير بخوره و إدرار كنه براش بهتره

بعد مرخص شدن همسرم يه هفته خونه بود  ولي بعدش خودم منيج كردم شما مطمينم مادرشوهرت به موقع مياد ولي اگر هم زودتر زايمان كردي اصلا نترس و به خودت اطمئنان داشته باش كه از پسش برمياي

تازه من دارم خونه تكوني هم ميكنم 😄

من اين زايمان دومم بود پسر أولم ده سالشه 

2803
عزيزم بنظرم براي پسرت شناسنامه ايراني نگير بعدها براش مشكل سربازي و اينجور چيزا بوجود مياد  من ...

ممنون از پيشنهادات عزيزم ولي فكر كنم براي كساني كه ساكن خارج هستن قانون خريد سربازي هست با اجازه رفت و امد تو شرايط خاصي رو دارن

من اعتقاد دارم بايد اين اپشن رو به پسرم بدم شايد اصلا اون فردا خاست بره ايران زندگي كنه بعد منو شماتت ميكنه كه چرا

براش شناسنامه ايراني نگرفتم يا بالاخره خودمون رفت و امد داريم به ايران نميشه واسه اون نگيريم ولي فكر كنم سر اسمش به مشكل بخوريم !!

چه باحال روز ولنتاین بدنیا اومده    

بله 

فكر كن دقيقا سه روز بعد از جشن بيبي شاور بدنيا اومد بعد ما يكي  از فان هاي بيبي شاورمون اين بود كه مهمونا حدس بزنن پسرم چه روزي بدنيا مياد و همه بدون استثنا نوشته بودن تو مارچ حالا روزهاي مختلفش ولي ايشون فوريه بدنيا اومد 😄😄

بله  فكر كن دقيقا سه روز بعد از جشن بيبي شاور بدنيا اومد بعد ما يكي  از فان هاي بيبي ...

ااااا حالا باز خوبه بعد از بیبی شاور بدنیا اومده  

چه جالب هیچ کسی نتونسته حدس بزنه تاریخ تولد رو  

۲۳ مارچ بیبی شاور منه 

بله خاهرم مجرده و به همين خاطر بهش ويزا ندادن زايمانم طبيعي بود قرار بود اپيدورال بهم بدن ولي چون م ...

اره برای مجردها ویزا گرفتن سخته،   برای اپیدورال بدشانسی اوردی دوستم،  ولی خوشحالم که در نهایت بسلامتی زایمان کردی ، منم خودم رو بخدا می‌سپارم...

آفرین که خونه تکونی هم میکنی، ماشالا معلومه خانم زرنگی هستی، برای من که مادرشوهرم گفت خونه تکونی میکنه برام، خوبه حالا خدا میدونست من تنبلم مادر شوهر زرنگ بهم داد 

2804