2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043567 بازدید | 88177 پست
الان که بچه هات کوچیکن،اذیت میشی،انشالله یکم بچه هات بزرگتر بشن بعد یه کار سبک پیدا کن😊😊  هر ...

الان ۵سالشونه

باورت نمیشه چون هزینه هاسنگزن مجبورم خودم زبان وریاضی وقران یادشون بدم والبته خداروشکر یاد گرفتن

سلام لطفا هروقت تاپیک بالا اومد منم منشن کنید 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالخره تایم خالی گیر اوردم و بخش قابل توجهی از حفظمو مرور کردم، تقریبا ۲۰ صفحه دیگه باید برای سه شنبه اماده کنم.

مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ گذاشتم بپزه.

باید نخود و ماکارونی هم بزارم بپزه،

خیارشور و زیتون هم ریز کنم

خونه مرتبه

یه ماشین لیاس شستم و پهن کردم.

در حد ده مین باید مرتب سازی نهایی انجام بدم و نزدیک اومدنشون لباس عوض کنم، امیدوارم اقایونشون اخر شب بیان، بتونم لباس راحت بپوشم😁

تا اومدنشون فقط شام رو میخوام اماده کنم دیگه کاری ندارم😍😍😍

بالخره تایم خالی گیر اوردم و بخش قابل توجهی از حفظمو مرور کردم، تقریبا ۲۰ صفحه دیگه باید برای سه شنب ...

سلام خانوم هنرمند و پرانرژی

زهرا جان شومیزت را یاد گرفتی چکارش کنی؟

راستی چی حفظ میکنی؟ قران یا زبان؟

پیشرویت چه طوره؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

سلام ساعت ۵.۵ بیدارشدم نماز خوندمو سماورمو روشن کردم شوهرم ساعت ۶ رفت تا ۷ دوقلوهامو بیدارکردم صبحونه خوردیم خونمو جمو جور کردم رفتیم ورزش پارک ساعت ۹.۵ برگشتیم حوصله حموم ندارم گفتم بعدهزناهار جاروبرقی بکشم بعد برم حموم ناهرمم اماده از دیشب داریم وفقط بعد از جارو برقی گردگیری کتم 

خسته نباشید همگی

بچه ها بنظرم بنویسید ساعت چند ازخواب بیدارمیشیم تا انگیره مون زیاد بشه من قبلا خیلی زود بیدار می ...

من هرروز7بيدارميشم روزاي تعطيل متغيره اگه جايي بريم زود بيدارميشم وگرنه11و12وبعضي وقتام1ظهر خخخ

من هرروز7بيدارميشم روزاي تعطيل متغيره اگه جايي بريم زود بيدارميشم وگرنه11و12وبعضي وقتام1ظهر خخخ

من دوسه روز ۶یا ۶.۵ بیدارمیشم چون واقعا میخوام وزن کم کنم یکم بدن درد دارم اما خوب مجبور یکم بخودم سختی بدم

امروز که دیگه بعد از نماز نخوابیدم

سلام برهمه خوبين دوست جونيا؟من ازپنج شنبه نيومدم

پنج شنبه ازسركاررفتم خريد براي دهترجاريم يه دونه پيرهن خوشمل خريدم براي تولدش وبعدش رفتم خونه اونوكادوكردم بعدش مانتوموشستم بعدش ابگوشت بارگذاشتم عصرم رفتم تولد

بعدشم رفتيم امپول زدمو قابلمه به دست رفتيم خونه مامانم

جمعه كلي البالو شستم خشك شدنمك زدم گذاشتم خشك بشه بعدشم كمپوت البالووزردالودرست كردم بعدش يه اتاق مامانمو كه درواقع انباريه همه چي رو ريختم روزمين مرتب كردم كلي ازوسايلاواسباب بازياي داداش كوچيكموريختم اشغال 5كيسه وسايل ريختم اشغال به دور ازچشم مامانم خخخ درواقع به درد بخور بودنا چون زيادبودن ريختم بيرون  سبزي خورد كرديم بعدش براي شام دلمه گذاشتيم ناهارم ازشب داشتيم ظرف شستم اشپزخونه روجاروكردم عصري هم رفتيم زردالوچيديم اورديم تقسيم بندي وپخش كرديم به فاميلا شبم اومديم خونه خودمون.

ديروزم همه ي كشوهاي لباس روريختم روتخت كشوهارو گردگيري ودستمال كشيدم لباساي اضافه روبرداشتم بقيه روتاكردم گذاشتم توكشوها.بعدكشوهاي پاتختي رو ريختم روتخت ديگه همونجوري موند ميزكامپيوترومرتب كردم ناهاروشام قورمه سبزي درست كردم حموم .اجاق گازو پاك كردم

دو دور ماشين روشن كردمولباساروپهن كردم بعدش يه كوووووووه لباس دستي شستم ويه پتوشستم حوله هارو بادست شستم كلي لباس سفيد با سفيدكننده شستم وهمشوپهن كردم خشك شدن خيلياش اونارو جم كردم ريختم روتخت امروز جابه جاميكنم ويه كوهم لباس اتوكردني دارم وبعدش رفتم حموم وشبم سينك پراز ظرفوشستم ورفتيم دورزديم وشب نشيني بعدم خوابيديم كلي خسته شدم  

من بابرنامه كرفس رژيم ميگيرم

من رژیم

کالری شمار گرفتم خوب نهایت ۱یا۲کیلو کردم

اما باید تغییر اساسی میدادم اخه داشتم افسردگی میگفرتم همه تش خسته بودم دیر میخوابیدم روزاهم همش خوابم میومد

اما الان دوروزه بهتر شدم

سلام دوستان روزتون بخیر

یه قانونی هست به اسم قانون یک دقیقه ای نمیدونم باهاش آشنا هستید یا نه تواین قانون هرچیزی که کمترازیک دقیقه زمان میبره همون موقع انجام بدیم مثلا ازبیرون میاییم ماناو ووسایلمون کمترازیک دقیقه زمان میبره که سرجاش بزاریم من اکثرا ازاین قانون استفاده میکنم

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊