2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044788 بازدید | 88238 پست
اره واقعا ی سری چیزها نعمته با اینکه کوچیکن و با پول نمیشه خریدشون ولی خیلی خوبن حس حال ادم ب ی دنی ...

سلام گلم نیستی چند وقته .

خوبی خوشی ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روزتون بخیر دیروز ۵/۱۵کتاب نامه های فهیمه رو تموم کردم ۴ تا داستان برای بچه ها خوندم نیم ساعت خ ...

سلام جای گزارشات خالیه 

خوبی چی کارا میکنی ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
برم بخونمتون ببینم اوضاع چطوره☺️

سلام خدیجه جون  کجایی چه خبر ؟؟؟چرا دیگه نیومدی چند ماهه ؟ 

حال و احوال ؟ 

سلام دیروز صبح بعد رفتن بچه ها اومدم لباس خشکهارو جمع کنم دیدم یک تکه لباس نجس قاطی شده بوده 😑 دو ...

شهرزاد چه خبر چی کارا میکنی خانم ؟

سلام گلم نیستی چند وقته .خوبی خوشی ؟

سلام سوسن جون خوبی انشالاه حالت خوب شده باشه

خاموش میخونمتون چند وقته تو فاز افسردگیم اصلا حال و حوصله هیچی ندارم حتی نوشتن فقط میام میخونم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

‌می‌خوام یه چیزی بهت بگم؛

تو سخت نمی‌گیری. واقعا سخته.

حتی گاهی نفس‌گیر. به خودت افتخار کن.

چون هیچ چیز به اندازه دووم آوردن تو این روزها؛ شجاعانه نیست....✌

میبینم همه رفتین توی فاز افسردگی !پس این عاشقی پاییز واسه کیاست که افسردگیش واسه ما مونده😂

چطورین خوبین

دوام بیارین دخترا چند وقت دیگه پاییز تموم میشه و ان شاءالله هم عاشقیش رو برداره ببره ،هم افسردگیش رو😁

منم اوضاع بدی داشتم ولی خداروشکر چند وقتیه شکستش دادم و کاملا روبراه شدم😊

با آرزوی روزهایی شاد و آرام برای همه دوستای قشنگ و پرنشاطم🤗

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام سوسن جون خوبی انشالاه حالت خوب شده باشه خاموش میخونمتون چند وقته تو فاز افسردگیم اصلا حال و حوص ...

خوبم عزیزم 

چرا گلم اگر مشکلی داری بیا بگو بتونیم با هم درد و دل کنیم شاید سبک شی 

👭🫂

سلام. امروزم

بارون شدید سیل آسا می اومد  

منم گفتم چه کاربه برم مغازه خبری نیست که  نرفتم

خوابیدم تا ۱ و نیم ظهر   ادرینم نبود حسابی این خواب کیف داد

بیدار شدم

مرغا رو شستم و بسته کردم

نهار درست کردم  و خوردیم با همسرم ۵ شنبه ها خونست

شام درست کردم

قلم درست کردم  استخوناش جدا کردم گذاشتم  بالکن خنک بشه فردا بسته بندی کنم

میوه ها رو شستم و پهن کردم. همسرم مرتب چید تو یخچال

اومدم از مغازه شام خوردیم

ظرفای نهار و شام ریختم تو ماشین

قرصا رو خوردم

حموم رفتم

رفتم برا خواهرزادم جینگیل پینگیل گرفتم ببرم شنبه مدرسش  سر صف بهش بدن  ذوق کنه

عصر مغازه بودم و اینستا گردی کردم

چند تیکه ظرف گنده شستم

گاز تمیز کردم

کنار گاز تمیز کردم

اها ابرو و صورتم گرفتم

سطل اشغالای سرویس ها و آشپزخونه  رو پلاستیک کشیدم گذاشتم سر جاش

یادم دیگه نمیاد