2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043132 بازدید | 88175 پست
سلام عزیزانمعزاداری هاتون قبول باشه انشاللهاین روزها:دوتا خرید قورباغه ای داشتم، یه دونه ش لباس خدمت ...

مبارک باشه خوش به سعادتتون که از خادمین حرم میشین ،خوشحالم براتون😃😍😍

رفتین حرمو یادتون بود دعا کنید منم بیام زیارت🥺🥺

سلامتاپیک رویا موضوعش چیه؟

سلاااامم عزیزم خوبین،خورشید خانمتون چطوره😘

خوشحال شدم پستتون رو دیدم کاش بیشتر بیاین،خیلی وقتا یاد شما و بقیه دوستانی که قبلا اینجا بودن میفتم و دعا میکنم هرجا هستن خوب باشن و دلیل نیومدنشون خدای نکرده به خاطر اتفاق بدی نباشه،اللهی همه هرجا هستن سلامت و سرحال باشن و خوشبخت🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمییییییییی نه بابا چه لطفی ،هرچی هست ارادت وعشق وعلاقه اس خواهش میکنم عزیزم.باشه چشم اونم سرفر ...

امتحان چی داشتی؟ان شاءالله دفعه بعد حتما موفق میشی🤲✌️

از گرما نگو که دلم خونین و مالینه🥵یه جا خوندم که :هوا طوری شده که هرچی جلوتر میریم پخته تر میشیم😅

سوپرگرل😂😂

بلانسبت شما😘

سلام دوستان اول از همه اومدم تاپیک مینیمالیست یعنی چی رو بهتون معرفی کنم که بعد خوندنش و انجام دادنش ...

سلام خوش اومدین🌹

من برا اسباب کشی رو هرکارتن مینوشتم مربوط به کجاست مثلا آشپزخونه یا اتاق خواب بعدم وقتی میبردیم خونه جدید هرکدوم رو همون اول میزاشتم تو جای مربوط به خودش تا بعد بچینم.

برا لای ظرفهای شکستنیج هم از لباسا به جای کاغذ باطله استفاده کردم،اینجوری هم بعدش زباله کاغذیم کم بود هم برا لباسا دیگه لازم نبود ساک و چمدون زیاد استفاده کنم.

کارتونا رو شماره بندی کردم و تو دفتر نوشتم کدوم وسیله ها تو کدوم شماره هستن که اگه یه وقت ضرورتی پیش اومد و قبل از چیدن به وسیله ای نیاز پیدا کردم جای گشتن همه کارتونا تو دفترم نگاه کنم ببینم  کجا گذاشتمش😅

فعلا همینا یادم بود☺️

سلام عزیزم😍حسابی خسته نباشی🌹🌹🌹بابت زبان هم تبریک میگم هم به نمره ات هم به اراده ات😍خداروشکر برا ...

سلام

سلامت باشین عزیزم،بابت تبریکتون هم ممنون، همین تشویقهای شما دوستای خوبم باعث میشه من بیشتر برای یادگیری اراده کنم😘😘

بله واقعا خدا رو شکر،آره اهوازم.گرمای هوا باعث میشه بیان بیرون،حالا پسرم رو موتور بوده که نیشش زده میگه طوری درد گرفت که نزدیک بود از موتور بیفتم .

سلام سوسن جان خوبی عزیزمکل گزارش یک طرف صبحانه خوردن با مادر یک طرف😍منم عاشق وقتایی هستم که میرم خو ...

اللهی که خدا به پدر و مادر شما و همه دوستان سلامتی همراه با طول عمر باعزت عطا کنه،سایه اشون مستدام ان شاءالله🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم🌹

سلام بیداری ۷ و نیم دیشب تو ادرارم خون دیدم همراه بادرد ..... رفتم امروز ازمایش و سونو سونو گف ...

سوسن جون نکنه ،کبدتون به خاطر رژیمایی که میگیرین اینطور شده آخه شنیدم رو کبد اثر میزاره.

ان شاءالله با رعایت غذایی و دارو هرچه زودتر حالتون خوب بشه.

خدا رو شکر که سنگ کلیه نداشتین. ان شاءالله آزمایشتون هم مشکل خاصی نداشته باشه🤲

2810