2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043140 بازدید | 88175 پست
سلام و صبح بخیرگزارش کار روز گذشتهساعت 6:30 همگی از خواب بیدار شدیمهمسرم دست و روی دخترمو شست و ب پس ...

سلام عارفه جون، خداااقوت. ان شاالله خودت و خونوادت همیشه شاد و سلامت باشید

واقعا برنامه روزانه ات کامله، هم رسیدگی به خودتو داری هم بچه ها هم همسر. هم کار هست هم تفریح. هم توجه به نظافت هم تغذیه و. ..

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام خواهرا و دوستای گلم ،صبحتون بخیر باشه ان شاءالله😍🌼ببخشید چند روزی نبودم،سرم به شدت شلوغ بود و ...

سلااااام خدیجه جون. خدا قوت. نذرتون قبول باشه. تبریک میگم آفرین بهت نمره ات عااااالی شده💪💪😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر قدیمی میبینم برام سوال میشه چه جوری کاربری تو نو حفظ میکنید من ی سال اومدم ۳ بار اخطار گرفتم د ...

ما رو الگوی خودت قرار بده دوستم😬🤣

سلام بیداری ۷ و نیم دیشب تو ادرارم خون دیدم همراه بادرد ..... رفتم امروز ازمایش و سونو سونو گف ...

سوسن جون فقط یه بار خون دیدی؟؟ همچنان درد داری؟

خون تو ادرار میتونه بدنبال ورزش شدید و یا ضربه به شکم پهلو کمر هم اتفاق بیفته. حالا نگران نباش ایشالا چیزی نیست

ولی کبد چرب چی میگه😭 انگار مد شده

سلام دوستان عزیزم🌹.

امروز ساعت ده بیدار شدم،بعد از انجام کارهای روتین و صبحانه یکم گوشی رو چک کردم.

خداروشکر آشپزخونه از دیشب مرتب بود و ظرفی نبود.

بعد یک مقدار گوشت که متأسفانه دیر پز بودند رو درآوردم و گذاشتم یخشون آب بشه تا چرخ کنم.

گوشت ها رو چرخ کردم و بسته بندی کردم.

ناهارم رو آماده کردم و خوردم.

بعد نمازم و سوره محمد برای تو دلیم خوندم که خلق و خوی محمدی بگیره انشاالله.

بعد از اون تمام وسایلی که روی کابینت آشپزخانه بودند و من شش ماه بخاطر تنبلی و ویار بهشون دست نزده بودم گردگیری کردم.

جا ادویه ای ها رو هم خالی کردم و خیسوندم که بشورم.

الان کمی نشستم که استراحت کنم و بعد از اون فقط مونده ظرف ها و جا ادویه ای ها رو بشورم.

دیگه تا شب کار خاصی ندارم.

شاید اگر شوهرم خسته نبود بریم به خانواده اش سر بزنیم فعلا معلوم نیست.

این هم از گزارش من بعد از مدت ها😊.

سوسن جون فقط یه بار خون دیدی؟؟ همچنان درد داری؟خون تو ادرار میتونه بدنبال ورزش شدید و یا ضربه به شکم ...

اره یه بار خون دیدم 

نه ورزش سدید نداشتم و نه ضربه 

ولی الان از دیشب همچنان درد دارم درد مثل پریودی  به کمرمم میزنه 

اره کبد چرب خودمم شوکه شدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خواهرا و دوستای گلم ،صبحتون بخیر باشه ان شاءالله😍🌼ببخشید چند روزی نبودم،سرم به شدت شلوغ بود و ...

قبول باشه عزیزم، منم عاشق نذری هستم واقعا حس و حال خوبی به آدم میدن🥰🥰

نمره زبانتم عالیییییی👌👌👌👌

پسر عقرب گزیده بهتره؟ طفلی حتما خیلی اذیت شده😔

بعد از چندین روز غیبت اومدم یه گزارش بدم منم یه سفر یهویی برام پیش اومد چمدان بستم و بر خلاف میل ام ...

انشالله به زودی شرایط بهتری براتون فراهم بشه❤️❤️

از خریداتون هم لذت ببرین،☺️🥰

سلام صبح روز جمعه تون پر از حال خوب

روزهایی که گذشت تو محل کارم  خیلی شلوغ بود و هفته آینده هم بسیار شلوغه و مجبورم تمام هفته رو برم سرکار. این شرایط باعث میشه از اکثر برنامه هام عقب بمونم ولی خب چاره ای نیست.

امروز دیرتر بیدار شدم.

کارهایی که باید انجام بشه:

ظرف بشورم

صبحانه آماده کنم چایی دم کنم

برای نهار کباب تابه ای بزارم

پسرا حمام برن

خونه رو مرتب کنم

ببینم اگه لباس کثیف داریم تا به ظهر نزدیک نشدیم لباسشویی روشن کنم

غروب قراره با یکی از دوستامون بریم بیرون، تصمیم بگیرم برای شام چی درست کنم و اگه وسایلش نیاز بود سفارش بدم بیارن

وسایل رو برای غروب آماده کنم

لباسهای فردا رو اتو بزنم

و البته امشب هم یه خورده از کارایی که دارم انجام میدم و کارهایی که میخام فردا انجام بدم رو یادداشت م ...

سلام خانومای با سلیقه :

امروز روز  خوبی بود .تونستم نصف کارایی. که یادداشت کرده بودم رو انجام بدم .پذیرایی رو جارو کشیدم و اشپزخونه رو تمیز کردم و ریزه کاریای دیگه هم بودن .

من دوتا دختر ۶ و ۳ ساله دارم و با وجود اونا واقعا خونه همیشه ریخت و پاشه 😐🤯

ولی خب چه باید کرد منم سعی میکنم تا حدالامکان خونه تمیز باشه 😮‍💨

بازم خداروشکر 🤲

2810