2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست

سلام برنامه ی امروزم

خورشت بادمجون درست کنم ببرم برا بابام   (مامانم مسافرته )

یکم خونشون نظم بدم اگر ظرف کثیف داره بشورم و ....

جاروبرقی آشپزخونشون

سرویس بهداشتی اساسی  شسته بشه

با پسرم درساش کار کنم

داروها

نمازا

آشپزخونه مرتب بشه

گاز تمیز بشه

نهار خودمون بپزم

شام درست کنم‌

ظرفای نهار بشورم‌

ظرفای  دیشب شام بشورم

غذای فردای همسر درست کنم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام صبحتون پر برکت😍

دیشب نشد بنویسم 

دیروز یکم زود رسیدم خونه ۵ وخورده ای 

کتریو گذاشتم😍

رفتم طبق معمول دست و صورت شستم 

لباس زیرا هم باهاش شستم 

دیدم ااا حالا که تو حمومم با همون اسپری که گفتم خریدم شیرالات رو برق انداختم 😍

چایی دم کردم خوردم 

پریزای برقو با یه دونه از رادیات هارو تمیز کردم 

گازو پاک کردم 

یکم کتاب خوندم 

لباسا اتو شد 

شام خوردیم و لقمه های فردا صبحونه(ینی امروزمون)اماده شد 

و خوابیدیم😍

قرار بود کارنکنم چون پری بودم و اذیت ولی مریضیم دیگه باید انجام بدیم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت محبتت مهربونم😍 چشم خوشحال میشم توی جمعتون باشم❤ اسمش رو امیرعباس گذاشتیم عزیزم

نامدار باشه ان شالله‌

اسم قشنگیه 😍

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزم. خوبی؟ قدم نو رسیده مبارک باشه😍😍 ان شاالله زیر سایه شماو پدرش بزرگ شه و عاقبت بخیر شه

سلام عزیزدلم

قربون شما بانو جان❤

ممنونم، خدا عزیزانتون رو حافظ و نگهدار باشه ان شالله

برنامه ی امروزم

خورشت بادمجون درست کنم ببرم برا بابام   (مامانم مسافرته )✅

یکم خونشون نظم بدم اگر ظرف کثیف داره بشورم و ....✅

جاروبرقی آشپزخونشون✅

سرویس بهداشتی اساسی  شسته بشه✅

با پسرم درساش کار کنم✅

داروها✅

نمازا✅

آشپزخونه مرتب بشه✅

گاز تمیز بشه✅

نهار خودمون بپزم✅

شام درست کنم‌✅

ظرفای نهار بشورم‌✅

ظرفای  دیشب شام بشورم✅

غذای فردای همسر درست کنم✅

جانبی  فرنی پختم 

اتاق پسرم مرتب شد 

ظرفای شام شستم 

☘ارزش زندگی در تلاش‌های شماست، نه در طول آن

دوشنبه

🔹ناشتا آب ولرم خوردم

🔹گوشه کنارا مرتب شد

🔹گاز تمیز شد

🔹ظرفها شسته و جمع شد

🔹همه جا جارو و گردگیری شد

🔹حمام بدون اعمال شاقه+آبرسان +آرایش و.. 

🔹یه دور لباسشویی  روشن شد

🔹ماسک شنبلیله و ماسک ماست و نشاسته گذاشتم(پوستم متعجب شده از اینهمه رسیدگی ولی نمی دونه از هفته بعدکه برم کلاس، باید با خاطرات این روزها بگذرونه😆)

🔹دوتا انیمیشن دانلود کردم و دیدم(حجم اینترنتم زیاد مونده ولی زمانش تا 25هستش برای همین چیزهایی که میخواستم و دانلود میکنم. از این به بعد با تعرفه جدید نمی صرفه🙄)

🔹همزمان با کارهای خونه 3دقیقه در قیامت رو گوش کردم

🔹نیم ساعتی مشاوره تحصیلی دادم

🔹فکر میکردم سه شنبه است و کارگاه آموزشی حضوری دارم، همه کارها و غذا رو زود آماده کردم. بعدا فهمیدم دوشنبه ست خوشحال شدم 😁

🔹در حین مطالعه خوابم برد، آزمون آنلاین داشتم جا موندم😆

🔹یه دوره جدید ثبت نام کردم

🔹یکساعتی بیشتر کمک همسرم کردم

🔹گلها آبیاری شدن

🔹مسابقه در مورد وصیت نامه شهید سلیمانی، شرکت کردم

🔹شنبلیله های پودر شده رو جمع کردم

🥶اینقدر اینجا هوا سرد شده که انگار خونه مون دیوار نداره، جرات ندارم از کنار شوفاژ بلند شم🥶

آرزو میکنم کانون خانواده هاتون گرم باشه💚

🌺شاد باشید🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
آذربانو جان ماسک شنبلیله رو چطوری آماده میکنی؟ مناسب پوست خشکه؟

پوست منم خشک، خیلی باهاش سازگاره. 

دونه های طلایی ش رو آسیاب کردم هر دفعه یه قاشق کوچک داخل یه ظرف میریزم و مقداری آب بهش اضافه میکنم، میذارم چند دقیقه بمونه حالت خمیری میشه و لعاب پیدا میکنه، داخل یه پارچه حریر میریزم و باهاش پوستم رو ماساژ میدم و چند دقیقه دراز میکشم تا روی پوستم بمونه. 

دستور اصلی گفته بود با همون خمیر، پوست رو ماساژ بدین ولی چون تفاله ها روی پوست خشک میشه و شستن سخت میشه، من داخل پارچه میریزم و با پارچه ماساژ میدم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞