2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043463 بازدید | 88177 پست
منم یه آشپزخونه میزنم با یه فضای اختصاصی دنج رو به حیاط یا اگه آپارتمان بود رو به تراس با ویوی درخت ...

وای فرش قرمز حتی شنیدن اسمش دل میبره😍😍😍

من دلم میخواد کل خونم فرش قرمز پهن کنم😄.

انشاالله انشاالله دوست عزیز🌹🌺

خدای بزرگمون با این همه ثروت،مگه این یه آرزوی ما براش کاری داره؟

وای فرش قرمز حتی شنیدن اسمش دل میبره😍😍😍 من دلم میخواد کل خونم فرش قرمز پهن کنم😄. انشاالله ا ...

عزیزم هم سلیقه ایم

من متاسفانه برا جهیزیه م فرشی که دلخواهم بود نخریدم البته فرش هام خیلی قشنگن ولی زمینه کرم  الانم بخوام عوضشون کنم شوهرم متقاعد نمیشه خودمم مثل مجردی هام نیستم شهامت اینکه برم تنهایی بخرم رو ندارم البته قیمت بالای قالی هم تو این بی شهامتی من بی تاثیر نیست 🤪🤪🤪🤪

راسی منم پاییز رو خیلی خیلی دوست دارم خنکی ش و شبهایی که آروم بلند میشه . نم های بارونش . رنگ وارنگ درختهاش 😍😍😍😍

خدا کنه هوای شهرمون امسال کمتر کثیف باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هم سلیقه ایم من متاسفانه برا جهیزیه م فرشی که دلخواهم بود نخریدم البته فرش هام خیلی قشنگن ولی ...

اتفاقا فرش های من هم کرم هستند که شوهرم قبل از ازدواج خریده بود.قشنگ هم هستند ولی قرمز چیز دیگه هست.

واقعا مردها در عوض کردن وسیله خیلی مقاوم هستند😄.

اما من گذاشتم بعد از اینکه به خونه دلخواهم رسیدم دکور رو کلا عوض کنم.چون الان مستأجرم.

واقعا پاییز خیلی قشنگه😍.با اینکه خیلی کم میرم بیرون اما پنجره رو باز میکنم حسش میکنم.

بعضی ها میگن دلگیر اما بنظرم زندگی بیشتر جریان داره.البته این چیزها سلیقه ای هست.

اتفاقا فرش های من هم کرم هستند که شوهرم قبل از ازدواج خریده بود.قشنگ هم هستند ولی قرمز چیز دیگه هست. ...

عزیزم انشالله به زودی زود صاحب خونه دلخواهتون بشین 🌹🌹🌹

آره واقعا یه زمانی میشد راحت فرش دستباف خرید یا وسیله خونه عوض کرد ولی خب با این اوضاع اقتصادی دیگه نمیشه مقاومتشون رو به این راحتی بشکنیم🤕🤕🤕  البته  جامعه مصرف گرا با سبک زندگی پایدار در تضاده 😎😎😎

سلام دوستان🌹.شبتون بخیر. دقت کردید با اومدن پاییز حال و هوای زندگی هم انگار عوض شده. من آرامش بیش ...

چه باحال....

من از این خونه های قدیمی که اتاق اتاقه و اندرونی و بیرونی داره و هشتی و غیره داره دوست دارم

یه حیاط بزررررگ با یه حوض بزرگ پر از ماهی قرمز....

باغبون و کارگر و آشپز و خدم و حشم...😅😅

دیگه خیلی قجری شد....😂

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

برنامه ی امروزم

پسرم ببرم مدرسه

برم نونوایی ۲ جا

برم خونه ی بابام تا ظهر ببینم اگر نهار نداره براش برنج بپزم (خورشت داره)  یا کاری بود انجام بدم

بیام خونه نهار درست کنم دو مدل

نیم تا ۱ ساعت کتاب بخونم

ظرفای نهار و دیشب بشورم

ابچکون خلوت بشه

داروها +امگا

شام درست کنم

غذای فردای همسرم درست کنم

آشپزخونه مرتب بشه

با پیرم درساش کار کنم

حموم برم

نمازام بخونم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چه باحال.... من از این خونه های قدیمی که اتاق اتاقه و اندرونی و بیرونی داره و هشتی و غیره داره دوست ...

منم خیلی از اون خونه ها دوست دارم😍.

کلا معماری و دکور ایرانی خیلی قشنگه اما حیف که خیلی خیلی کم شده.

خدم و حشم رو خوب اومدید😄.

مثل این دو تا خونه میشه سلیقه شما فکر کنم😍.

منم خیلی از اون خونه ها دوست دارم😍. کلا معماری و دکور ایرانی خیلی قشنگه اما حیف که خیلی خیلی کم شد ...

بله واااااای دلم رفت...

بله درست میگید الان که شده جزء آثار باستانی مون،(و فقط توی رمان ها میتونیم وصفش،اونم تازه وصفش،رو بخونیم.)

مثل خانه ی بروجردی ها که فکر میکنم در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده.

و خانه های طباطبایی ها و عباسیان و... در کاشان.

😊😊😊

یه وقتایی که خسته یا بیمارم به همسرم میگم کاش الان یه آشپز داشتیم غذا درست میکرد برامون،یا یکی که خونه رو تمیز میکرد برامون...همسر خان میفرمایند: نذاشتی یه زن دیگه بگیرم کمک حالت باشه...‌‌😐😑

یعنی این مردها از هر آب گل آلودی یه ماهی ،حتی کوچیک برا خودشون میگیرن.😅😉

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
منم خیلی از اون خونه ها دوست دارم😍. کلا معماری و دکور ایرانی خیلی قشنگه اما حیف که خیلی خیلی کم شد ...

واااای قلبم❤❤

من آرزوووی چنین خونه هایی رو دارم😍😍😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام عصرتون بخیر دوستان

از پریشب بگم که رفتیم لباس فرم علی جون رو گرفتیم،همگی خسته بودیم قرار شد فقط داروهای پدر همسرم رو بریم بدیم و برگردیم خونه

رفتیم خونه پدرشون، همه جمع بودن، شام موندیم و بعدشم بازی شروع شدو باز هم تا اذان صبح به طول انجامید(خوب شد فقط می‌خواستیم بریم دارو بدیم برگردیم اگه به قصد موندن رفته بودیم چی میشد😅😁.

رسیدیم خونه نماز صبح خوندیم و خوابیدیم

جمعه:

حدود ظهر بیدارشدیم

خونه رو مرتب کردم و نپتون کشیدم و به روال تمیزش برگشت

نهار از بیرون گرفتیم چون خیلی دیر بود.

ظرف شستم

یسری لباس اتو زدم

علی جون مشقاشو‌نوشت کیفش رو آماده کردم

حاضر شدیم رفتیم باغ

اونجا با دوستان خیلی خوب بود. تا آخر شب بودیم و بعدش برگشتیم خونه و خواب.

امروز :

خدا نصیب شما نکنه، از صبح با زلزله های پی در پی درگیرم🥴🥴🥴.

خیاطی کردم

برای مهدی جون نهار داشتیم آوردم

خودم روزه م

نمازمم خوندم

نماز آیات به تعداد خوندم🤐.

لباسشویی روشن شد و لباس پهن شد

دوباره خیاطی کردم.

برای افطاری سوپ درست کردم

ادامه لباسای دیروز اتو شد و جم شد

علی جون اومد نهار اونم کشیدم و خورد.

یکم استراحت کنم بعدش برم سوپ رو تکمیل کنم

نقشه راه خیاطیم رو بنویسم و خورد خورد انجامش بدم (خیلی پارچه دارم و خیلی لباس لازم دارم باید کم کم انجامشون بدم) 

مامانم برامون شیره انگور و کدو حلوایی فرستادن بریم شب از خواهرم تحویلشون بگیریم

بقیه شو میام بعدا مینویسم

اوه خدای من چه تصویر پاییز قشنگی کرسی خرمالو نخود کشمش کتاب دیوووووونم کردی دیانا جان دلم خوااا ...

پس چرا معطلی ؟؟؟دست بجنبون تا این فصل رنگارنگ تموم نشده 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام دوست عزیز.  تبریک بابت فرزندتون.  امیدوارم صحیح و سالم در کنار هم شاد باشید.  ...

خیلی ممنونم از محبتت 

چشم رعایت میکنم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
پاییز میرسد که مرا مبتلا کند با رنگ های تازه مرا آشنا کند پاییز میرسد که همانند سال پیش خود را دوب ...

به به 

حجت جان اشرف زاده 

ممنونم از یاداوری این اهنگ زیبا 

پس ایده های پاییزی شما کوووووو؟؟؟؟

هرچی دستور پاییزی دارین رو کنید ببینم (اش -سوپ-کیک -دسر -دمنوش )

برنامه ی امروزم

پسرم ببرم مدرسه ✅

برم نونوایی ۲ جا ✅

برم خونه ی بابام تا ظهر ببینم اگر نهار نداره براش برنج بپزم (خورشت داره)  یا کاری بود انجام بدم ✅

بیام خونه نهار درست کنم دو مدل ✅

نیم تا ۱ ساعت کتاب بخونم ✅

ظرفای نهار و دیشب بشورم ✅

ابچکون خلوت بشه ✅

داروها +امگا ✅

شام درست کنم ✅

غذای فردای همسرم درست کنم ✅

آشپزخونه مرتب بشه ✅

با پیرم درساش کار کنم ✅

حموم برم ❌

نمازام بخونم❌

جانبی سبزی خریدم شستم و ریز کردم

آشپزخونه رو یه دستمال سطحی کشیدم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }