2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043486 بازدید | 88177 پست

سلام من این روزها ۶ بیدار میشم اخلاق بدم اینه قبل اینکه برم جایی استرس میگیرم

النا دیشب سرما خورده بود خوب نخوابید 

النا رو با ماشین بردم مدرسه ۱۲ دقیقه شد خدارو شکر حلما خواب بود همین قضیه ی چالش بزرگه برای من 

اومدم خوابم نبرد روبالشتی شستم 

لباسهای همسر اتو شد 

ی سری لباس تا شد کشو لباس مرتب شد 

ناهار داشتم خیالم راحت بود 

دو تا بسته اومد برام ایشالا بقیش هم زود بیاد 

رفتم دنبال النا نمیدونم چرا فشارم میاد پایین تازگی ها سریع ناهار آوردم 

ب بچه ها دارو دادم و خوابیدیم تا ۵ 

همسرم نون تازه آورد عصرونه خوردیم

تکالیف النا انجام شد فردا هم جلسه دارن 

ورزش هم انجام شد از اول مهر حداقل ۲۰ دقیق پیاده‌روی میکنم 

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه و موفق باشن

سلام من این روزها ۶ بیدار میشم اخلاق بدم اینه قبل اینکه برم جایی استرس میگیرم النا دیشب سرما خورده ...

ان شالله 🤲🏻

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من این روزها ۶ بیدار میشم اخلاق بدم اینه قبل اینکه برم جایی استرس میگیرم النا دیشب سرما خورده ...

انشاالله🙏🌹.

در رابطه با فشارتون،من هم قبلا چند روز اینطور شدم چکاپ دادم فهمیدم چربی زیاد مصرف کردم و کم خونم.

سلام دوست جون جونیا خوبین خوشین الهی که حال دلتون خوب باشه(چه یه لحظه حس خاله شادونه روگرفتم😂😂)میب ...

اشکمو درآوردی دختر این چه معرفی بود 😭خدا به دلت نگاه کنه ....🙏🙏🙏🙏برات آیت الکرسی میخونم تنها کاری که ازدستم برمیاد 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
مرسی مهربونم😍😍😍😘 دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود،به امید سپیده دم زنده ام❤️و خیلی بیعار امرو ...

انشالله هیچ وقت بد نبینی دختر قوی. توچرا؟؟؟از تو بعیده ناله کنی ها .من توذهنم ازت تصویر یه خانم قوی وبا درایت ساختم .تومیتونی 💪💪💪تازه تنها نیستی ماهستیم کنارت گلم

سلام دوستای گلم‌ خب نه تنها صبح زود سر حال بودم امروز بلکه زودتر از موعد هم پاشدم. دوسه تا قابلمه و ...

انرژی مثبتت به ماهم رسید خانمی موفق باشی همیشه

خدا حفظشون کنه.🤲خواهر غمخواره،،،مثل مادر.😔

منم مادر ندارم ویه خواهر دارم که واقعا جای مادرم هست ولی افسوس که اینقدر هرکس درگیر مشکلات زندگی خودش هست  که تو زندگی خودمون گم شدیم چه برسه به زندگی خواهرم برسم وغم خوارش باشم .ولی همین که هست وهرروز چندین بار زنگ میزنه خودش غنیمت هست .

مرسی از لیست ت عزیزم منم هفته قبل لوبیا سبز خریدم خرد کردم بسته بندی کردم سبزی قرمه رو احیانا این ...

عزیزم من از مادر همسرم پرسیدم گفتن اول انگور بشور بعد بزار روی سبد پلاستیکی که از زیرش هوا جریان داشته باشه وزودتر خشک میشه وهم خراب نمیشه بزار روپشت بوم یا حیاطی که آفتاب بخوره بهشون .البته ما یه توری میندازیم روش که مگس وحشره نشینه روش .اگه جا برای آویز کردن هم داری انگور رو با یک نخ محکم از کمر میبندی منظور از وسط انگور نه از قسمت بالاش چون اگه خشک بشه اون قسمت جدا میشه ونخو دورش میپیچی تا بیاد بالا وبعدآویز میکنی .کشمش آویزی یکم نرم تر و خوشمزه تره به نظر خودم باز بستگی به جای شما داره .اگه متوجه نشدی بگو خواهر

واما کارهای امروز 

صبح بیدارشدم صبحانه حاضر کردم پسرم خورد وراهیش کردم .بعد همسر جان اومد صبحانه خورد وخوابید .پسرکوچیکه بیدارشد ومن هی التماس کردم نخوابید ونزاشت من بخوابم سردرد عجیبی داشتم ومجبور شدم هی سشوار بکشم وکدیین خوردم تا دردش آروم شد .رفتم نهار درست کردم وشام برای خودمون وخانواده همسر که براشون همسرم ببره تو باغ هستن  فعلا تاچندروز.سالاد درست کردم .یخچال تمییز کردم از داخل.زیر جامیوه ای آب جمع میشه نمیدونم چرا؟کسی اطلاعی داره ....؟؟؟چایی دم کردم .نون آماده کردم .کلی ظرف شستم با پسرم درس کار کردم کلییییییییی فردا قراره معلمشون امتحان بگیره از پایه قبلی .هنوزم سردرد دارم  وشب خوش فعلا

انشالله هیچ وقت بد نبینی دختر قوی. توچرا؟؟؟از تو بعیده ناله کنی ها .من توذهنم ازت تصویر یه خانم قوی ...

قوی ام خیلی هم قوی ام😅

اما قوی ها هم ممکنه ناراحت بشن

من ستون همه ام و همه جا

اما خودم تنهام😅

و دارم تغییرات بنیادین میکنم،وسط این وانفسا😄🥲

و تغییر هم درد داره❤️

واما کارهای امروز  صبح بیدارشدم صبحانه حاضر کردم پسرم خورد وراهیش کردم .بعد همسر جان اومد صبحا ...

فکر کنم لاستیک دور یخچال خرابه که اب جمع میشه یعنی هوا وارد یخچال میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }