2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
واینکه هواآخراین هفته از چهارشنبه تاپنجشنبه سمت شمال چه طوریه سرده ایابارونیه آیاشباش چطوره؟؟سوییت ک ...

کجا می خوای بری  ؟ شمال خودش ۳ تا استانه 

الان هوا خوبه بهاریه  هوا شناسی رو چک کن اون سهر دقیقا همونه  سوئیتم تو دیوار میزنن دیوار همون شهر رو ببین 

تو نت از بازارای همون شهر تحقیق کن 

مثلا بزن جاهای دیدنی آمل نی نی سایت 

یا جاهای دیدنی رشت نی نی سایت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جون جونیا خوبین خوشین الهی که حال دلتون خوب باشه(چه یه لحظه حس خاله شادونه روگرفتم😂😂)میب ...

سلام دوست عزیزم

الهی که برات بهترین ها تقدیر بشه

فقط برای تقدیر ت صبور باش و به جسم و روحت فرصت بده 

🍀🍀💚💚

سلام دوستای گلم‌

خب نه تنها صبح زود سر حال بودم امروز بلکه زودتر از موعد هم پاشدم. دوسه تا قابلمه و ماهیتابه باقیمونده از دیشب رو شستم . صبحونه خوردم و صبحونه شوهر رو گذاشتم براش 

رفتم سر کار. اومدم یه نیمساعتی اینستا گردی کردم. بعدش کتابخونه و پوشه هام رو مرتب کردم

خشکاله ها و بازیافتی ها و ..... رو سر و سامون دادم تماس گرفتم آخر هفته بیان ببرن 

ناهار گرم کردم . مقدمات شام گذاشتم 

برا عصری میخوام کتاب کارتن خواب از ژان ماری روگول رو تموم کنم 

کمد لباسی رو هم سر و سامون بدم یه کم کفش و لباس بزارم برا خیریه 

خدا قوت🌹 ان شاءالله که این روزا زودتر تموم بشه و برسی به اون چیزی که میخوای و لیاقتش رو داری🤲✌️💪 ...

مرسی مهربونم😍😍😍😘

دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود،به امید سپیده دم زنده ام❤️و خیلی بیعار امروز دنبال کارای کلینیک ام😄

سلام دوست جون جونیا خوبین خوشین الهی که حال دلتون خوب باشه(چه یه لحظه حس خاله شادونه روگرفتم😂😂)میب ...

حتما بررسی های سقط مکرر رو انجام بدین،اقدام و اقدام چاره کار نیست،فقط بدن و روحتون اسیب میبینه🥲

راسی دوستان کسی تا حالا تلخی زیتون گرفته؟

یه دوستی که خودش بلد نبود تلخی زیتون بگیره یه سبد زیتون برام آورده از باغشون. میگه درستش کن هر جوری شد خودم میخورم 

موندم بلد نیستن و حالش رو ندارن تلخی زیتون بگیرن چرا میکارن درختش رو 😄😄😄

آره عزیزم. روش ها مختلفه گیج شدم و اینکه نمیخوام از سود استفاده کنم

اول با چاقو زیتونا رو برش میدی نه که از وسط نصف کنیا نه (فقط یه برش )

باید بریزی تو  یه ظرف دبه اینا هر روز به مدت یک هفته ابش عوض کنی 

بعد یک هفته نمک سنگی بخر اب کن هر روز اب نمک کن هر روز ابش عوض کن تا یک ماه 

پس شد هفته ی اول آب خالی هفت دوم تا یک ماه اب و نمک عوض می کنی 

بعد بریزین تو ظرف مورد نظر روشو اب و نمک و سرکه کمی بهش اضافه میکنی  بعد دو سه هفته می تونی بخوری  سرکه رو حتما بریز مثلا تو یه ظرف سس مایونز زیتون  نصف نیلوان یه کم کمتر سرکه می خواد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }