2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043632 بازدید | 88179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان قشنگم ♥️ من امروز احتمالا 5 برسم خونه  کارهای امروز : شستن ظرف ها  شستن سر ...

خسته نباشی خانمی من از منوی غذای شما اسکرین میگیرم حلال کن خواهر زیاد کارکردم نمیتونم بنویسم😘

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام صبح ۸ بیدار شدم صبحانه خوردم 

گردگیری کردم 

دو دور لباسشویی زدم 

اتو کردنی انجام شد 

کمد لباس ها مرتب شد 

ناهار خوردیم و ظرفا شسته شد 

۳۵ دقیقه راه رفتم 

عصرونه خوردیم و رفتم پیاده روی بازم ۳۵ دقیقه راه رفتم 

شام برای اهل خانواده کتلت درست کردم 

یخچال و فریزر مرتب شد 

گاز و کتری تمیز شد 

میخوام برای عوض کردن روحیه ام کتاب بخونم و هر روز برم پیاده‌روی آن شا الله

برام دعا کنید 

شما چه راهکاری برای بهتر کردن روحیه بلدید 

آهان راستی روتین پوستی هم انجام شد پدیکور هم کردم 

قبل و بعد دیگه هم دارم دیگه حال ندارم 

سوسن خانم چه کردی واقعا خسته نباشین دارین ...من حسابی انگیزه گرفتم وسینکمو برق انداختم ثواب کردی خواهر ❤️🩷❤️

سلام صبح ۸ بیدار شدم صبحانه خوردم  گردگیری کردم  دو دور لباسشویی زدم  اتو کردنی ان ...

راهکارهای من برای بهتر شدن روحیم 

۱نخندین ها خیلی دلم بگیره گریه کنم راحت میشم اصلا سبک میشم روحیم بهتر میشه 

۲ خرید رفتن حتی یه جفت جوراب یا خودکار رنگی بگیرم 

۳آهنگ گوش دادن 

۴تنهایی خلوت کردن با خودم با یه چایی یا قهوه 

۵ رفتن سر مزار مادرم🤍🖤🤍

۶ پیاده روی 

۷کتاب خوندن 

۸بابچه ها نقاشی میکشم .فعلا اینا یادم میاد .ولی بهترین روش همون پیاده روی جواب میده رو من

وَ اما امروز من اینگونه گذشت .صبحانه ظرف شستن ونی نی سایت .بعدش نهار آماده کردم ورفتم سراغ اتاق ۳تا پتو شستم .چندتکه لباس داشتم در راستای مینیمالیست شدن و تمییزکاری تبدیل به دستمال شدن ...چند دورلباس ریختم تو ماشین وپهن کردم ملافه هارو شستم .موند روتختی که فردا بشورم .نهار خوردیم ظرفهارو شستم چایی دم کردم .آشپزخونه رو مرتب کردم .عصر میوه آوردم خورده شد جمع شد شسته شد .آبچکان خالی شد گاز پاک کردم .سماور پرکردم برای صبح آماده باشه .پسرهارو بردم دوچرخه سواری کردن اومدن شام خوردیم والان جنازه افتادم البته به لطف سوسن خانم رفتم سینک برق انداختم.

سلام دوستای گل و مهربونم،ان شاءالله که حال و احوال همه خوب باشه🥰🌹ببخشید چند روزی نبودم آخه به خاطر استراحت مطلقیم و بیکاری تو خونه ،چیزی برای گزارش دادن ندارم🥺البته به صورت زیر پوستی میخوندمتون ☺️😅

نفس سوال کننده،😁👌   البته که هنوز اوایل مسیرم و تعداد پروژه ها اندکه ، ولی بله، همگی در یک ...

😅😅

ممنون بابت توضیح😘امیدوارم هرلحظه و هرروز پیشرفت و موفقیتتون بیشتر و بیشتر از قبل بشه و آدرنالینتون خالصتر بانوی پرتلاش😍👌🤲🤲

کدوم شهر هستین عزیزم اکثر شهرها گروه های حامی محیط زیست هستن که میخرن من دوسال اول سپردم بهم دامدا ...

من اهوازم

اینستا ندارم که بتونم پیجایی که معرفی کردین رو دنبال کنم،ممنونم دوستم که توضیح دادین🌹

آخی  انشالله زودتر بهتر بشین  بعدش با مشورت پزشک راه رفتن توی استخر میتونه خیلی کمک کنه. ...

ممنون عزیزم🥰🌹

راستش استخر رفتنو روم نمیشه برم به خاطر پوششی که اونجا باید داشته باشیم اصلا نمیتونم و خجالت میکشم🤭🤭

سلام صبح ۸ بیدار شدم صبحانه خوردم  گردگیری کردم  دو دور لباسشویی زدم  اتو کردنی ان ...

من سعی میکنم دیگران رو خوشحال کنم یا کار مفید انجام بدم 

بهم حس خوبی میده و افکار منفی رو ازم دور میکنه 

حالا این کار خوب گاهی احوال پرسی از یو دوست یا دختر عمو دختر خاله ست 

گاهی تمیز کردن خونه ست 

گاهی هدیه دادن یک لباس از کمدم به کمد افراد بی بضاعت که یکی از اقوام مسئولش ه 

و .....

دیگه هیچکاری که از دستم بر نیاد میام نی نی سایت ببینم میتونم به کسی دلداری بدم 😄😄

من اهوازم اینستا ندارم که بتونم پیجایی که معرفی کردین رو دنبال کنم،ممنونم دوستم که توضیح دادین🌹

خواهش میکنم عزیزم

من قبل عید اومدم اهواز

چقدر لب کارون نیاز به گروه های حامی محیط زیست داشت 

چقدر برا کارون غصه خوردم 

یه کبابی رفتیم تهرانپارس عالی بودن 

ممنونم که علاقه مندین و دغدغه مند 🙏🙏💚💚

بازم پیشنهاد‌م هست یه گوشه حیاط بزارین  داخل سبد های خرید میوه ، یه کاغذ باطله داخل سبد یکی هم ...

نه گلم چرا شرمنده اتفاقا خیلی هم ازتون ممنونم برای توضیح و پیشنهادتون👌😘

یه شوهر خواهر داشتم که یه سال و چند ماه پیش فوت کرد،خدابیامرز یه زمین زراعی داشت که چندتا گوسفندم توش بود.یه مدت هرچی اضافه سفره یا سبزی و میوه بود براشون فریز میکردم هرچندوقت یه بار میومد میبرد .

واقعا اونموقع که اینکارو میکردم یه حس خیلی خوبی بود که هیچی اسراف نمیشه ☺️☺️اصلا روان و وجدانم آسوده میشد😅