2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043632 بازدید | 88179 پست
خب سلام عزیزانم گزارش روز شنبه 4/24: ♕ساعت ۶:۳٠ بیدار شدم از خواب و صبحانه همسرمو آماده کردم و خور ...

خدا قوت🌹

سجده شکر 👌😅😅

ان شاءالله که کمردردتون تا الان خوب شده باشه،شما قرار بود مواظب خودتون باشید 😑😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب سلام عزیزانم گزارش روز شنبه 4/24: ♕ساعت ۶:۳٠ بیدار شدم از خواب و صبحانه همسرمو آماده کردم و خور ...

دو تا سوال دارم 

یکی اینکه از چه شوینده ای برای ماشین ظرفشویی استفاده می کنیذ و همیشه استفاذه می کنید آیا داخل ماشین بو نمیگیره 

دو هم که خونه تون چند متریه این دومی از سر کنجکاوی پرسیدم 

کاش زودتر دوستانی که چند وقته ازشون خبری نیست دوباره بیان🥺🥺حیفه اینجا بعد از این همه سال با این هم ...

بله واقعا حیفه. این تاپیک جزو بهترین هاست. هم تجربه کسب میکنیم هم انگیزه کار و فعالیت پیدا میکنیم.

چقدر دلتنگ آذربانو هستم. @آذربانو

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلاااام

گزارش امروز 25 تیرماه:

🌱ظهر که از محل کارم برگشتم، اول ناهار درست کردم

سریع بساط کوفته تبریزی رو به راه کردم آخه یه سالی بود که قولشو به داداشم داده بودم🤦‍♀️

🍀همزمان ظرفها رو  میشتم

🌱نماز خوندم

یه ربعی چرت زدم

🌱رفتیم خونه مامانم و تا بعد از شام اونجا بودم. اونجا هم در حد جمع و جور کردن و ظرف شستن کمک کردم

🍀نماز مغرب و عشا رو تو حیاط و زیر آسمان باز خوندم. جاتون خالی❤😍

🌱دخترم قبل از شام خوابید💔شام که پخته بودمو خوردیم و برگشتیم خونه

🍀گلدونارو آب دادم و برگ هاشونوپاک کردم

🌱لواشک هایی که درست کرده بودم، خشک شده بودن. جمعشون کردم و روشونو شستم که گرد و خاک نباشه و تا فردا گذاستم خشک شه

🍀مسواک زدم و صورتمو شستم. الان میخوام بخوابم که خییییلی خسته ام 

شب بر شما خوووش😘😘🎈🌺❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
دو تا سوال دارم  یکی اینکه از چه شوینده ای برای ماشین ظرفشویی استفاده می کنیذ و همیشه استفاذه ...

ژل فست دراپ عزیزم

اره اصولا زیاد استفاده میکنم از ماشین ولی بو نگرفته تا بحال

خونمون 165 متره 

البته حیاطش هم حدود 200متره

حدود 350متر کل خونمون و حیاطمون🤦‍♀️

شما ببین من چطور تمیز میکنم😩

ژل فست دراپ عزیزم اره اصولا زیاد استفاده میکنم از ماشین ولی بو نگرفته تا بحال خونمون 165 متره&n ...

ووی ماشاله خدا بیشترش کنه ویلاییه دیگه منم خیلی دوست دارم ولی حیاط 200 متری واقعا زحمت داره 

ولی میگم فضای خونه تون خوبه دیگه یعنی وسیله اضافی هم باشع خیلی تو دست و پا نیست جاگیر باشه

ووی ماشاله خدا بیشترش کنه ویلاییه دیگه منم خیلی دوست دارم ولی حیاط 200 متری واقعا زحمت داره  و ...

فداتشم عزیزم

اره ویلاییه

اره بخدا حیاطمون خیلی بزرگه، جمعه ها رو گذاشتم مختص حیاط ک بیافته گردن همسرم😁

شما تاج سری خدیجه بانو🥰 چشم بیشتر مراقبم

خواهش میکنم ،عزیز دلمی😘😘چشم و دلتون بی بلا و روشن باشه الهی🤲🤲 ان شاءالله این دوران رو به سلامتی بگذرونید و کوچولوتون رو به سلامتی تو آغوش بگیرید😍🥰

سلام بچه ها امیدوارم همتون خوب و عالی باشین مخصوصا آوین جون

اومدم برنامه ی فردامو بنویسم

برا ناهارمیخوام پیتزا درست کنم باید اول خمیرشو درست کنم ❌

یه چیزی برا ناهار دخترم درست کنم❌

لباسا رو بندازم لباسشویی❌

لباسا پهن بشه جمع بشه بره سرجاشون❌

موکتا و مبلا ک دخترم خودکار و ماژیک کشیده رو با شامپو فرش و وایتکس تمیز کنم❌

جاروبرقی کل خونه❌

ظرفا شسته بشه و بزارم سرجاشون❌

عکسای توی لپ تاپ رو خالی کنم البته اگه فلش جا داشته باشه❌❌❌

خواهش میکنم ،عزیز دلمی😘😘چشم و دلتون بی بلا و روشن باشه الهی🤲🤲 ان شاءالله این دوران رو به سلامتی ...

قربان شما عزیزدلم♥

خدا ان شالله شمارو برای بچه هاتون و بچه هاتون رو برای شما حفظ کنه🥰😍🤲