2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043463 بازدید | 88177 پست
عروس کوچولو تازه ازدواج کردی؟به خاطر اسم کاربریت میگم اگر هم مهمون داشتی بیا بهت برنامه ساعت به ساعت بدیم تا به موقع کارهات تموم بشه
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک میگم عزیزم من 3 ساله ازدواج کردم ولی زود خودم و جمع جور کردم و زندگیم و بدست گرفتم من حاضرم هر کمکی بتونم برات انجام بدم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الی جووون 2 شب من طاقت ندارررررررررررم فکر کردم عصر میفرستن خونه
خیلی خیلی زیااااااااد لطف کردی ممنونم عزیزم یادداشت بر میدارم فردا هم میگم توی ساک چی برداشتم خخخخخخخخخخ میبوسمت انشاالله دخترهای خشگلت همیشه سالم و سلامت باشن و سایه شما و پدرشون بالای سرشون باشه
واقعا ممنون میشم از تجربیاتت استفاده کنم خانواده شوشو خیلی تو خونه داری قبولم دارن اما مامانم هروقت میاد دعوام میکنه ک هنوز کامل نشدی و بچه ای
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--
خوب پس خوبی همین که خانواده همسرت تعریفت و کنن عاااالیه مامانها کلا پر توقع هستن . من اوایل واسه مهمونداری وقت کم میاوردم حالا برنامه ریزی میکنم و زمان میزارم راحت شدم 2-3 ساعت قبل از اومدن مهمنها هیچ ماری ندارم و استراحت میکنم که خیلی مهمه و انرژی دارم
دقیقاااااااااا آخه vip گرفتم هم اتاقی ندارم وقتی عمل فیبروم داشتم خیلی عذاب کشیدم چون 8 تا تخت دیگه هم بود نصف شب صدای آآآآآآآه وااااااااای و خانمهایی که زایمان کرده بودن خیلی سخت بود برام