2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
ببین اینجوری برنامه ریزی میکنم این برنامه هم واسه یکی از بچه های اینجا نوشتم که تازه عروسه خیلی راضی بود گفت خیلی خوب پیشرفته و کلی وقت زیاد آورده ساعت 4 میرسی ببین این برنامه چطوره تا ساعت 5 استراحت کن 1- جمع کردن وسایل مهمانی دیشب : 15 دقیقه تا 5/15 2- بیرون گذاشتن بشقاب و کارد و چنگال میوه خوری و خود ظرف میوه خوری و چک کردن: 15 دقیقه تا 5/30 3 -شستن لباس با دست: نیم ساعت 5/30 تا 6 4- آماده کردن لباسهای امشب: 15 دقیقه 6 تا 6:15 5- ـآماده کردن لباسهای فردا شب: 15 دقیقه 6:15 تا 6:30 6- جارو و گردگیری: 6:30 تا 7 7- دوش گرفتن:7:00 تا 7:30 9- مهمانی رفتن : 8:30 به بعد از 7:30 تا 8:30 میتونی اگر وقت کم آوردی برای کاری یا استراحت داشته باشی
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
این برنامه برای شب قبل از مهمانیش بود اینجا رو ببین برنامه برای روز مهمانیش هم هست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=860642&PageNumber=52
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

.وااااااااااااااااااای منم یه جاری دارم تقریبا هم سن هستیم ولی اون 7 سال زودتر ازدواج کرده خونه داری و آشپزی صفر اما خوب کم نمیاره و بازم حس رقابت داره اما به گردم نمیرسه هنوز نمیتونه یه مهمونی 10 نفره رو جمع کنه
عالیه عزیزم من روزایی ک مهمون دارم همه کارارو انجام میدم تامهمونم اگرخواس توجمع وانداختن سفره کمکم کنه حتی ظرفا میوه قبل غذا بعد غذا،خوده غذا حتی استکانا چای رو هم اماده میکنم میوه هامم میچنم فک کنم اینا هم وقتمو میگیرن درحالیکه خونه فامیلا شوشو یادوسا میریم اینکاراشونم جلو من میکنن
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--
عزیزم پس خیلییییییییی خانومی آفرین فکر کنم فقط مشکلت همون هست که گفتی همه کارهات و توی همون روز انجام میدی که خسته میشی بیا به ما هم یاد بده آآآآآآآآااافرین
کاره شما درسته فقط باید این کارها رو توی دو بخش انجام بدی یکی روز قبل یکی روز مهمانداری تا اذیت نشی
خیلی مونده تا مثل شما واردشم خوندم دوصفحه پشت سرهم موردهایی رو یاد اوری کردی ک من گاهی وقتا یادم میره مثل اضافه کردن جانماز ب دم دستی ها
خیلی مونده تا مثل شما واردشم خوندم دوصفحه پشت سرهم موردهایی رو یاد اوری کردی ک من گاهی وقتا یادم میره مثل اضافه کردن جانماز ب دم دستی ها
ای جانم آخه به سرم اومده مهمون داشتم مومن بودن خونه منم کوچیکه فکرش و نمیکردم یک دفعه 4 نفر همگی با هم از من جانماز می خواستن و چادر نماز و ......... دیگه شد تجربه خخخخخخخ
مادرشوشو بااینکه 1دخترجوون و1عروس دیگه داره اگه مهمونی بده من نرم اقاجون میگه چرانیومدی کمک ولی من مهمونی بدم اخرین لحظه میان تازه تا ظرفا اخر مهموناشونو نشورم خونم نمیام اما اونا فقط تو جمع و پهن کردن سفره کمک میکن.شماک تجربه داری بگو چطور توقع اقاجونمو ک میدونم نظر مادرجون هم هست کم کنم؟
وااااااااااااای عزیزم خیلی رو دادی نکن بیچارت میکنن اینجوری من مادر شوهر ندارم اما یک خواهر شوهر پر توقع دارم اوایل خیلی ساده بودم میگفتم مثل خواهرم میرفتم کمکش بعد دیدم جاریم مثل مهمون میشینه و من مثلا تازه عروش فقط کار میکنم کم کم ساعت رفتنم و عقب انداختم هر دفعه به یک بهونه ای الان خیلی دیر میرم از همه هم زودتر میایم رااااحت
آقا جون میگه ببخشید بیخود میگه ایندفعه گفت ببخشید کار داشتم بعد رو به مادر همسرت بگو ماااای تنها کار کردین آخی بعد اسم خواهر شوهرت و جاریت و بیار بگو اونا چی ؟؟؟؟؟؟اونا هم نیمدن؟؟؟؟؟؟/ بزار بدونن که حواست هست بعد هم کم کم خودت و کنار بکش مثلا موقع ظرف شستن بلند به جاریت بگو بیا من ظرفها رو میشورم شما خشک کن یا آب بکش تا روش نشه جوابت و بده و مجبور بشه کار کنه
فاطیما جون مگه چند وقتشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟