2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من از اول این هفته حسابی خونه تکونی کردم و خلاصه امروز موفق شدم تمامش کنم الان همه جا برق میزنههههههههههه
امسال قراره یه نفر به اعضای خونه اضافه شه و ما بشیم 3 نفر منتظرتم کوچولوی مامان
سلام امروز رسما جز ناهار پختن هیچچچچچ کاری نکردم، دیشب پسرم خیلی بد خوابید، امروزم فقط نیم ساعت خوابید که منم داشتم چرت میزدم کاش امشب خوب بخوابه فردا غیر از کارای روتین ، مرتب کردن کمد لباسارو امیدوارم بتونم انجام بدم، ناهار م نمیدونم چی درست کنم
روز جمعه هم رسید نظافتو پاکسازی همچنان ادامه دارد........ و اما دیروز به دخترم گفتم چرا کمکم نمی کنی اخه قربونت بشم من؟ کمی باهاش حرف زدم محبت کردم بهش.گفت مامان وقتی به اون شدت میگی کار کن غرورم اجازه نمیده. گفتم بزار کنار اون غرور لعنتی رو. ادم هراز گاهی باید غرورشو نادیده بگیره.مگه تو مردی که غرور داشته باشی؟ خلاصه پاشد کمک کرد البته چون اتاق خودش بود ذوق داشت. شب هم اشغالا رو برد و چند کیسه وسایل اضافی اتاقشو.ببینم امروز چه جوری میتونم ازش کار بکشم.البته قبول دارم خودم شدید میگم بهش چون واقعا عصبی میشم.از دیروز تصمیم گرفتم با زبون خوش و با محبت باهاش رفتار کنم.
سلام خوشحالم که از مطلب من خوشتون اومد منم برنامه ریختم هر سه روز یه بخش خونه رو اساسی خونه تکونی کنم اخه من موقع اسباب کشی به خونه جدید حامله بودم اصلا نرسیدم بعدهم نی نی اومد حالا باید حسابی به سرووضع خونه برسم
سلام به همگی . من کلی مهمون داشتم و دارم . وهمش با اونا این ور واونور دعوتیم اصلا نرسیدم . کاری بکنم . و خونم اساسی ریخت به هم . حالا اگه امروز برن . از فردا شروع می کنم
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام رعنا جون بخاطر برنامه ت ممنون . من با اینکه بیشتر غذاها رو برا مهمونام از بیرون تهیه کردم ولی کلی اشپزخونم بهم ریخته شد . و تازه با داشتن بچه کوچیک که مدام شیر میخوره . که نمیشه درست و حسابی پزیرایی کرد .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی