2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043062 بازدید | 88173 پست
سلااااااااااااااااااااااام به به همه بودن پارسا پارمیس جون دیر شروع نکردی؟ من اوایل ازدواج فکر میکردم ساعت 9 می خوایم شام بخوریم 8 شروع می کردم تا غذا بخوریم 11 می شد خخخخخخخ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
یه موادی و همیشه آماده داشته باش برای غذای سریع خیلی کمکه توی این مواقع. مایع ماکارونی - فلافل - تن ماهی - بادمجون سرخ شده و دودی شده - بنشن پخته - البته مطمئنم شما خیلی بهتر از من میدونی اما ما کارمندها اگر اینا رو نداشته باشیم بیچاره ایم شما هم که بچه دار دیگه بدتر. گاهی میدیدم شامم داره خیلی طولانی میشه یه چیز دیگه با اون مواد آماده درست میکردم شامی که هنوز آماده نشده بود میزاشتم واسه فردا شب خخخخخخخ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها؛ خسته نباشید از کارای خونه.. خواستم از تجربم بهتون بگم : من از چن تا خانم شنیدم که می گفتن بعد نماز صبح نمی خوابن و کارای خونه رو انجام میدن من تا حالا تجربش رو نداشتم به همین خاطر یه روز صب برنامه ریزی کردم که بعد نماز کارارو انجامشون بدم . وایی نمی دونین چققققققققققققققققققققققققد جلو افتادم فقط چون روز اول بود تا ظهر یکسره چرت می زدم ولی در عوض خاطر جم سرمو رو بالش گذاشتم این طوری اگه مهمون سرزده بیاد خونتون خیالی ندارین.. حالا 3 4 روزه همین طوری کارامو انجام می دم به نظر من که خیلی خوبه کم کم با خوابم هم مبارزه میکنم . تجربش واقعا عالی بود چون اصن یه انرژی درونی خاصی داشتم بهتون پیشنهاد میکنم اینکارو بکنید.
هیچگاه باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن..
سلام طاهره جون اتفاقا 2-3 هفته قبل که مامانم خیلی کار داشت بعد از نماز نخوابید کلی کار کرد حتی خرید زیاد و ......... وقتی کاراش تموم شد تازه ساعت 9 بود مامانم خودش باورش نمیشد میگفت واقعا 9 هست یا ساعت خرابه خخخخخ مخصوصا که یک فرشته هم داری مطمئنن توی اون ساعت خوابه و خیلی راحت تر میشه کارها رو انجام داد
سلام من هم اینجوریم میخوام از امروز به جمع شما بپیوندم خیلی کارای عقب افتاده دارم خیلی .....کل خونمون انگاری بمب منفجر شده و چند سالیه کسی زندگی نکرده که پر گردوغبار شده... وای
امروز اتاق هامووو تمیز میکنم... قول .... تا فردا.....من میتونم . من میتونم . من میتونم. طاهره جون خوش به حالت .. من اگه بخوام نصف شب هم میتونم بیدار میمونم و تمیز میکنم .. مشکل من اینه که وقتی شوشو خونست نمیتونم هیچ کاری انجام بدم ..... برا همین فقط تا ظهر که از اداره میاد باید کارامو انجام بدم....
شهنا جون پس سریع یه برنامه بنویس اما خودت و خیلیییییییی خسته نکن فعلا یه جوری برنامه ریزی کن که ظاهر خونه تمیز و مرتب بشه بعد مثلا فردا رو بزار برای کشو ها و .... برای شروع لباسهای کثیف و بریز توی ماشین خیلی انرژی بهت میده بعد هم برو سراغ آشپزخونه گاز و اول تمیز کن یه دستمال توی یخچال بکش و ظرفها رو بشور آخرش جارو بزن چون اگه اول جارو بزنی آشغالهای روی گاز یا توی یخچال ممکنه دوباره کثیف کنن. بعد هم پذیرایی و جارو بزن و گردگیری کن و بعد از اون اتاق و مرتب کن آخر سر هم دستشویی . البته میگم امروز فقط سطحی تمیز کن چون خونه ای که بمب خورده کلی کار میبره تا فقط جمع و جور بشه و اگر خسته بشی زود کنار میکشی مطمئنا الان کلی لباس اتو نشده یا شسته و جمع نشده و ........ داری . دو سه صفحه قبل یه برنامه گذاشتم یه نگاه بهش بنداز و بعدش شروع کن هر یکساعت بیا بگو ببینیم چه کارهائیت انجام شده من اینجا کنارتم آفرین خخخخخخ
سلام ساناز جون خوبی؟ عزیزم منم خدا رو شکر خوبم دارم خورد خورد کارهام و انجام میدم. خیلی خوشحالم شما هم به کارا که رسیدی بیا پیشمون
سلام رانا جون منم مثل شما هستم مدام امروز و فردا میکنم یه نی نی پسمل 4 ماهه دارم میخوام واسه ارشد هم اماده شم خونه داریم بد نیست ولی نمیرسم درس بخونم یا کار کنم وضعیت رسیدگی به خودم هم افتضاحه
یه موردی هست که گفتنش ضرر نداره خواهر و مامان من همیشه توی آشپزخونه هستن چه خودشون تنها باشن چه صد تا مهمون.آشپزخونشون هم تمیزه اما در حد من نه بیشتر من برعکس بودم یعنی بیشتر اوقات توی پذیزایی و جلو تی وی هستم اما به جرات میگم آشپزخونم از خواهرم تمیزتره.این و الان که استراحت شدم و پیششون زندگی میکنم متوجه شدم حتی همسرم هم میگه جدی تو آشپزخونه چیکار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به یک نتیجه رسیدم خودشون و علاف میکنن مثلا من پیاز و میزارم روی شعله متوسط یا کم میام 2-3 دقیقه میشینم بعد میرم سراغش.اما مامانم و ... نه بالا سرش وایمیسن .یا مثلا میله های گاز و میزارم توی سینک سیف میریزم روی میله ها میزارم یه نیم ساعت بمونه بعد میرم در عرض 3 دقیقه برق میفته.اما امروز دیدم مامانم دقیقا نیم ساعت فقط گاز و پاک میکرد و میله هاش و تمیز کرد. خوب مطمئنا این جور افراد بقیه کارهاشون میمونه و هیچ وقت هم نمیتونن موازی کار کنن.چون بالای سر یه کار باید وایسن تا تموم بشه. خیلی بده اینجوری.
سلام مادر پسر شجاع جون یه برنامه باید داشته باشی.منم دارم روی خودم کار میکنم و توی این چند روز خیلی بهترم.ببین چه جوری بهتر پیش میری.چه ساعتهایی پسر گلت خواب هست چه ساعتهایی بازی میکنه و ........بعد برنامه ریزی کن. وقتی خوابه درس بخون وقتی بیداره و بازی میکنه کارهای خونه رو انجام بده اگر هم کلاس میزاریش یا خونه مامان و ...... توی اون ساعتها آرایشگاه برو و به خودت برس. متاسفانه وقتی کسل میشیم روی همه کرهامون تاثیر میزاره و به مرور زندگیمون و مختل میکنه. الان چه کارهاییت مونده لیست کن و شروع کن. اگر آرایشگاه نمیتونی بری حداقل میتونی خودت یه کم به صورتت برسی و یه دوش بگیری و حمام کنی
آخی عزیزم صبحها که خوابه نمیتونی درس بخونی؟ یعنی صبحها زودتر بیدار بشی و لی وقتی پسرت میخوابه شما هم بخوابی؟
لیست کارای امروز من تا حدود زیادی انجام شده آخه دخترم بیدار شده دیگه باید سرگرم اون باشم خصوصن الان که می خواد باهاش بازی کنم یه چن تا لباس از دخترم مونده باید بشورمشون شوشو مم امروز ناهار نیست باز از درس کردن ناهار راحت شدم کارایی که امروز انجام دادم:: جارو کردن آشپزخونه گردگیری حال و آشپز شستن سفره ها طی کشیدن یه تلفن مهم هم داشتم که زنگیدم
هیچگاه باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن..
2810