2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043043 بازدید | 88173 پست
شارمین جان من این تاپیک و زدم چون همه کارهام و امروز و فردا میکردم و کلی کار عقب افتاده داشتم خواستم هر کس مثل من هست بیاد تا بهم انرژی بدیم و جلو بریم تا کارهامون روی غلطک بیفته شما کارهای عقب افتاده رو لیست کن و هر کدوم برات اولویت داره شروع کن که انجامش بدی.هر موقع میای نت بیا بگو کاری انجام دادی یانه.این باعث میشه کم کم کارهای عقب افتاده انجام بشه شرمین جان چیزی که توی ذهنت هست و روی کاغذ بیار خیلی موثره.ذهن هم زمان همه رو بیادت نمیاره وقتی مینویسی تازه یادت میفته که ای وای اینم بود و ... بازم بهمون سر بزن و شروع کن
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
ساناز جون حتما نظم داری توی کارکردنت که الان کار عقب افتاده ای نداری مثلا خواهر من همیشه خونشون تمیزه و برق میزنه اما امان از روزی که یه مدرک یا فلان سند و بخوای واااااااااااااای کل کمد دیواریش و میریزه بیرون اما من نه هر وقت هر مدرکی ازم بخوان نهایت 5 دقیقه بعد بدون بهم ریختگی آماده دارم وقتی ازدواج کردم رفتم پاپکو و نزدیک 20000 تومان 3 -4 سال قبل انواع جای کارت ملی و عکس و مدارک و ... گرفتم و همه مدارک خودم و همسرم و مرتب کردم اگر خواستین به ریز براتون مینویسم ببینید چقدر به کار میاد و چقدر آرامش داره نظم توی مدارک
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ساناز جون همه این بی نظمی های الان باعث شد تاپیک بزنم تا خودم و نجات بدم من به این معتقد نیستم که چون باردارم و تنبلی میاره بی خیال باشم .میجنگم تا موفق بشم. و مطمئنم طی همین هفته خیلی بهتر میشم
اره واقعا تاثیر داره، شوهر من اصلا نظمی روی وسایلش نداره همیشه همه چیزو گم و گور میکنه هرچی بهش گفتم درست نشد تا اینکه تصمیم گرفتم خودم جمع وجور کنم الان میگه فلان چیزم کجاست من سریع واسش میارم کلی حال میکنه پ میگه اینه زن زندگی
🍁🍁🍁🍁
یکیداز رمزای موفقیت من اینه که چندتا کارو باهم انجام میدم هیچ پقت تلفن و نت مانع انجام کارم نمیشه، مثل الان که با تو میحرفم غذا هم میخورم اس عاشقانه هم واسه شوهرم میفرستم
🍁🍁🍁🍁
ساناز جون من به این روش میگم کار کردن موازی ، یعنی همزمان چند تا کار و با هم انجام بدیم چون اگر بخوایم موازی کار نکنیم حیلی وقت گیره و زمان زیادی میبره
سلام منم هستم همپای شما و عاشق نظافت و تمیزی. رعنا جون خوبی؟ مهمترین وظیفه ی تو الان استراحت مطلق داشتنه.ده هفته هم صبر کن بعدش هر چقدر میخای کار کن.یعنی چی که دستشویی شستم حموم شستم؟ نترس کار خونه همیشه هست الان باید به فکر خودتو نی نیت باشی عزیزم.این ماههای اخر خیلی مهمه فکر نکن دیگه خطر رفع شده.پس مثل یه خانم خوب دراز بکشو کار نکن.
در مورد کارهای خودم تصمیم گرفتم یا بهتره بگم از ینجا انگیزه گرفتم یه روز کابینت ها رو بریزم بیرونو چیزهای اضافی رو پاک سازی کنم. یه روز هم باید کمدها و لباسها رو پاک سازی کنم. یه روز هم وقتی دخترم خونه نیست زیر مبل ها رو بریزم بیرون چون دختر من هرچی داره میزاره زیر مبلو کاورشو میکشه تا پیدا نباشه.
سلاااااااااااااااام الی و آنی جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟ آره باید استراحت کنم اما کسل شدم حتی دیگه داشتم کارهای روزمره که با استراحت هم میشه انجام داد ترک میکردم آخه دلم برای مامانم میسوزه پا درد داره اما همش داره به خاطر من راه میره. خدا رو شکر اینجا بهت انگیزه داد تا کارهات و شروع کنی دوست خوبم
کارهایی که دارم مرتب کردن اتاق پرنیا(انجام شد) مرتب کردن کشوهای دراور جاروودستمال کشی شستن دستشویی پختن مربای توت فرنگی والبته خریدنش اتوکردن لباسها مرتب کردن جاکفشی تمیزکردن تراس شستن ملافه های کثیف برداشتن بخاری (مربوط به همسری) آشپزخونههههههههههههه
ستاره جون همون که میدونی چه کارهایی داری و نوشتی اینجا خودش کمک میکنه که انجام بشه. من سیسمونی نوشتن برام یه غول شده بود اصلا نمیدونستم باید از کجا شروع کنم کلی لباس بچه از قبل مامانم خریده بود.چند تا سرهمی و ست و بادی این مدت برام کادو آورده بودن.کلی لباس و وسایل بچه از مکه برام آورده بودن.چند تایی خودم اینترنتی این مدت خریده بودم از بچه های نی نی سایت.چند تایی هم باباش براش خریده بود و همه رو هم برده بودن خونه ما و من باید کلی فکر میکردم و میپرسیدم ببینم چی دارم و چی ندارم اما بالاخره این غول و امروز شکستم و تمامش کردم الان احساس آرامش دارم فکرهای منفی هم از خودم دور کردم با راهنمایی دوست خوبم هم بی خیال حرفهای اطرافیان شدم وقتی کسی شعورش نمیرسه که بخواد موقع زایمان و ... بیاد چیزی بگه.این آدم اصلا خودش ارزشی نداره چه برسه به حرفهاش. خلاصه خدا رو شکر داره آرامش بهم برمیگرده.
2810