2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واش کن

من نمیدونم دکتره با چه عقلی اینو گفته. طرف مگه گاو باشه تفاوت .... و انقباض رو نفهمه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من با نظر اونا ک میگن آدم نباید دروغ بگه و زندگی ک اولش اینه آخرش معلوم نیست مخالفم 

ولی خب هکه خانومای متاهل میدونن رابطه دفعات اول چقدر سخت و درد اوره و اصلا واکنش دفاعی بدن ما خانوماااست 

و بعذ ب مرور همه جی خوب میشه حتی خیبی از پوزیشنا و انعطاف بدن من با فیلم بازی کردن مخالفم 

وگرنه گذشته ی جاهایییش اگه آسیبی ب آینده نزنه بنطرم بایذ مخفی بمونه 

اما بخوای فیلم بازی کنی برای طرف ک ازه باره اولمه یکم غیر اخلاقیه 

بعذشم مردآیی ک رابطه داشتن صد در صد میفهمین 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

تاسف برانگیزه واقعا هرزگی شده افتخار🤦🏻‍♀️🫠

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
واش کنمن نمیدونم دکتره با چه عقلی اینو گفته. طرف مگه گاو باشه تفاوت .... و انقباض رو نفهمه

چقدرم کارش براش عادی بود خواستم این حرفو تو تاپیکش بگم دیدم تعطیل شد گفتم تو دلم نمونه😅