2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043534 بازدید | 88177 پست

زی زی عزیزم نتونستم تگت کنم ، گل نازم طب های سنتی یکم پیچیده است و باید کمی تجربه و تبحر داشته باشی ،وگرنه عوض اینکه بیایم درمان کنیم میزنیم ناکار میکنیم 😬

ولی برای گرم کردن مغز از دود های گرم استفاده می‌کنیم مثل اسپند که شبها نباید دود بشه .

بوییدن عطر های گرم مخصوصا گل نرگس که هم از بیماری جلوگیری میکنه (گل طبیعی اش ) هم برای سردی مغز خوبه .

و همچنین گلاب 

شبها کلاه نخی یا روسری نخی بگذارید سرتون .

قرآن همراه با معنی  زیاد بخونید .  

صلوات هم زیاد بفرستید با تامل و دقت .

من چند صفحه اخیر رو با دقت نخوندم امیدورام جواب سوالتون رو داده باشم 🙈

و در آخر انشاءالله تنتون سالم و دلتون خوش باد ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوم گلا خیلی تاپیک رو دوست دارم فوق‌العاده انرژی میده به منم کمک میکنید راهنماییم کنید؟ م ...

دقیقا بارداری منو توصیف کردی عزیزم  

من حتی از چند متریِ بوی ظرفِ  غذای بیرون هم فراری بودم 🤕 

دقیقا میفهمم چی میگی عزیزم 

منم فقط یکی دوبار   تو کل بارداریم  اونم  اواخرش  همسرم فلافل آماده سرخ کرد   انقدددررر  حالم بدد شد  که  رفتم تو کوچه  وایستادم  بوی غذا بره !! 

آشپزخونه پا نمیتونستم بزارم   

از دوووررر  نگاش میکردم  حالم بد میشد 

هیچی دیگه  یکی از آشناهای مهربون  برام غذا میفرستاد   حتی  همونم  بعضیاشو نمیتونستم بخورم  

بقیه شم یجوری میخوردم دیگه ! 

اما تا آخر بارداریم  هیچ راه حلی افاقه نکرد عزیزم  منم کارهای آشپزخونم می موند  ، گاهی همسرم اگررر وقت و حوصله داشت انجام میداد  و گرنه می موند همونجوری  ! 

اواخرش هم چندباری  کمکی گرفتیم 

آخه من انقد حالم بد بود  که  تحمل کمکی گرفتنم نداشتم 

بهترین راهش اینه که اگر مثل من تو شهر غریب نیستی  بری پیش مامان یا خواهری کسی 

یا اینکه اونا بیان کمک تون دیگه 

اگر هم غریب هستین  حتما حتما کمکی بگیرین 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
دقیقا بارداری منو توصیف کردی عزیزم   من حتی از چند متریِ بوی ظرفِ  غذای بیرون هم فراری بو ...

ممنونم عزیزم از محبتتون💗

همسر و دخترم کمک هستن واقعا.مادر و خواهرم هم خدا خیرشون بده میان اگر بگم 

اما کلا خیلی حالم بده،حتی بچه ها رو نمیتونم ببوسم حالم بد میشه،عکس غذا رو نمیتونم ببینم،اسم غذا رو میارن جلوم اذیت میشم جدی

همون بادوم و ... رو هم یواش یواش و به سختی میخورم و مدام حواسمو پرت میکنم که بتونم یه ذره بیشتر بخورم

غذا هم که میپزن تو خونه ،تا چند ساعت بوی غذا بیحالم می‌کنه

این تاپیک و تاپیک مینی‌مالیست هم که میخونم می‌خوام جدی سروسامان بدم خونه رو

بچه جدید که دنیا اومد میخوام خونه عمیقأ تمیز و مرتب باشه و نظم خوبی داشته باشه و روزا و ماهای اول نوزاد جدید با استرسم نگذره

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
سلام به همه  اول خواستم بگم از دیشب تحت تاثیر مهربونیتون قرار گرفتم🥰 اینکه هر کسی سعی کرده ب ...

عزیزم سعی کن سروگوشات روهم خوب بپوشونی، ما رسم داریم زن زایمان کرده تاچندین روز سرش رومیپوشونه، لباسای گرم میپوشه که سردی نکنه یااین دردای نفاس توبدنش نمونه، چون میزنه به دندون واستخون کلا ازخرماوکنجدهم غافل نشوهمینطورزنجبیل

بههههه  چه کردی فرین دخت باانووو 👌 از اون نوع مجلسیا بوده ها 😄😉   کلی کیییف کردم و انرژ ...

کاملا مجلسی طور😁👍 

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...