2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043561 بازدید | 88177 پست
دیشب که صحب قدیمیای اینجا شد یاد یه کابر افتادم که تقریبا همیشه مهمان داشت ولی هرچی فکر کردم اسمش یا ...

سلام عزیزم

شاید منظورتون من باشم😅من قبلا خیلی زیاد مهمون داشتم الان همسرم رو کنترل میکنم بهتر شده هر چند ناراضین از وضعیت ولی دیگه من کار خودمو میکنم 

این چند وقته که نبودم خیلی درگیری ذهنی پیدا کرده بودم بابت خونه و کارهامون که هر چی داشتیم رو فروختی ...

ان شالله که بهترین ها اتفاق بیوفته . دوباره خونه هم میخری ان شالله 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخریدم هنوز🤣 هم پول بذارم کنار براش و هم وقت کنم برم چهارراه سیروس ببینم یه چندتایی🤣

هر موقع خریدی 😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دقیقا منم بادیدن عکسا به این نکته فکر کردم. اصلا سرامیکا برق میزد ،ماشاءالله به شما سوسون جان خدا قو ...

تو عکس این طوری افتاده 😂😂😂😂

متاسفانه کل روز درد دارم

نشاسته ی گل دارید؟ ( نشاسته ی گندم)

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام همگی از ساعت ۷ بیداریم النا رو تا مهد همراهی کردیم

رختخواب ها از اتاق النا جمع شد شبها سرد میشه میریم اتاق النا بخاری برقی هم می‌زنیم 

کمد لباسی خودم رو ریختم بیرون ی لباس مجلسی گذاشتم کنار ی مانتو ی کاملا نو هم گذاشتم بدم خواهرم 

اتاق النا جارو شد البته دیروز هم جارو کرده بودم 

اتاق خودمون هم جارو شد 

انباری جابجا شد و جارو زدم ظرفای گردو هم شستم 

سبزیجات و فیله مرغ مزه دار کردم گذاشتم تو فر 

ی سری لباس ریختم لباسشویی ی سری هم در انتظار هستن 

ظرفشویی خالی شد 

شب هم لازانیا میزارم

خب خب حالا که عکس قبل و بعد داغه بیاین یک عکس قبل و بعد ببینید اما به سبک علی آقای ما 

چند روزه هی میفرستمش تو اتاق و هی میاد میگه جمع کردم 

امروز دیگه پایان تمیز کاری رو اعلام کرده 👇

عه وا رفتم تو گالری دیدم عکس قبل نگرفتم، اما خب چیزی رو از دست ندادین همینا پخش بوده دیگه 

علی آقا می‌فرمایند که اینارو دیگه محمد ریخته 🤷‍♀️محمد هم که زیر بار حتی یک تکه نمیره و شهرزاد باید جور بکشه 😑

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اره

نشاسته رو بریزید روی قسمت هایی که درد میکنه

اگه عفونت کرده باشه، عفونتش رو میکشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دنبال یه چیز کاملا مدرن ام😅 منتها ضخامت و نرمی اش هم برام مهمه🤔و رنگ و ترکیبش🤔

منم دنبال فرش مدرنم ....