2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043585 بازدید | 88178 پست
خب خب حالا که عکس قبل و بعد داغه بیاین یک عکس قبل و بعد ببینید اما به سبک علی آقای ما  چند روز ...

منتظر بعدشم 😎😎😎😎 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین وینتیج و کهنه نما و مراکشی موندم🤔

من وینتج میخوام بگیرم  به نظرم خیلی قشنگ تر از کهنه نماست 

ترکیب طلایی طوسی   گلبهی    ان شالله بتونم پیدا کنم 

دوست داشتم دستباف بگیرم   باز پشیمون شدم ولی یه رپزی این کار رو خواهم کرد 🤗

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
۲۹سالمه جانم  چقد مث اوین جون عاشق این سنی که دارم میگذرونمم دلیلش رسیدن به اگاهی و روشن شدن ...

ای جاانمممم ،خیلی هم عالی عزیزم 💞

خب این که میگین نشون دهنده ی درست رفتن مسیرتون تا الانه 😉   و بسی جای تبریک داره بهتون   برای این احساس تون 

هم به شما  هم به آوین جوون 🥰💋💋💋

من یک ماه  دیگه  ۲۸ اَم  پر  میشه    و قدم  در ۲۹ سالگی  مینهَم 😬  دعا کنید برام  منم  تا ۳۰  همین حس رضایتی که میگینو بِحِسَم !!! 

دوستای عزیزی مثل ( خدیجه بانو و آذربانو جان ها  ) که یه نمه از لحاظ سنی  از ماها  جلو ترین   بشددددت  پذیرای  توصیه هاتون  اَستیم !! 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
من وینتج میخوام بگیرم  به نظرم خیلی قشنگ تر از کهنه نماست  ترکیب طلایی طوسی   گلبهی ...

منم عاشق وینتیجم  ولی خب نشد که بگیرم (چون مجبور بودم هرآنچه که در شهر خودمان موجود است بگیرم ) 

بجاش یه گرد و دوتا بیضی  متناسب دکوراسیونم گرفتم  

البته دوسه سال پیش

الان دیگه همون وینتیجم دیگه فک کنم اینجا باشه 

یه شگی برا  آشپزخونم میخاستم  با بدبختی سفارشیدم اون سال 

بعد حالا  رد میشیم از خیابون  دقیقا همون کاری که من میخاستم اون سال  جلو چشام پشت ویترین  خودنمایی میکنه برام 😐

کلا هرررچی که میخاستم  با بدبختی گیر آوردم خریدم  الان بعد سه الی ۶ سال  اینجا همه شون تو ویترینا  بای بای  میکنن با آدم  😐😐

لجم میگیره 😑

سلام رومیناجونم راستش خیلی تحلیل کامل و جامعی نسبت به این موضوع ندارم اصل صحبت اذر بانوی عزیز رو ب ...

خیلی باحال گفتی صادر شد 😄😂😂

باشه  مرررسی عزیزدلمممم

ماشالله 👌

سللاامم  خوبی حدیثِ مهربووون ؟ خورشید کوچولومون چطوره ؟ عززیزززمممم  چقد  دوسش داریمااا 😅

قدمش پر خیر و برکت باشه براتون عزیزدلممم

شبیه خودته ؟ آرومه ؟

من که دخترم خیییلی شبیه مادر همسرمه 😅😂😂

حتی حرکاتش 😂😂 ( البته که ایشون هم خانم دوستداشتنی ای هستن )

من وینتج میخوام بگیرم  به نظرم خیلی قشنگ تر از کهنه نماست  ترکیب طلایی طوسی   گلبهی ...

من از دستباف متنفرم

بطورکلی از فرش هم متنفرم

و هر چیزی که اثری از سنت توش باشه

خونه قبلی وینتیج داشتم

ولی فقط یه کوچولو برا وسط پذیرایی میخوام نهایتا ۶ متری

از رنگ های گرم هم خوشم نمیاد بدبختانه🥲🤔

منم عاشق وینتیجم  ولی خب نشد که بگیرم (چون مجبور بودم هرآنچه که در شهر خودمان موجود است بگیرم ) ...

😂😂😂 اشکال نداره  

منم ۱۳ سال پیشاز شمال رفتم  کل تهران گشتم برا فرش    الان که فکر می کنم چه حوصله ای داشتما 😐 

بچها من باید از اسارت این روزمرگیهام  در بیام  

فک کنم لازم باشه  تایم گوشی مو محدودتر از این کنم 

باید دست خودمو بگیرم بچها 

مثلا از صب که پاشدیم   دخترم  نق زنان چسبیده بهم 

چند روزی بود که پسرم  اصرار بر پخت ماکی داشت 

اما چون  چندان چیز مقوی ای نخورده بود  سفارششو هی به فردا موکول میکردم

اما امروز چونکه دیروز  اندکی حلیم خورده بود  دیگه رفتم که ماکی بپزم 🙄

و دخترم نققق زنان چسبیده به پام  

تا جایی که خطر نداشت  بغلش کردم  و براش هم مراحلی مثل شست سویا  و اینا رو  توضیح دادم بععععله خخخ 😄😎

مرحله ی آبکشی گذاشتمش زمین  که خیلی بدجووور گریه میکرد  

پسرمم طفلکی از اونور  گییییررر داده بود  و پشت سر هم میگفت مامان پس کی میریم برف بازی   طفلک ذوق داره خب  از زمان خیلی قبل تر از  چشم گشودنش تا الان   اینجا برف نباریده بود

منم میگفتم صبر کن ماکارونی مونو اوکی کنیم بریم 

اما اون هی میگفت 

از اینورم  گریه های دختر چسبیده به پام که اجازه نمیداد  آبکش کنم و سریعتر برم   اینم بگم کف آشپزو  پررر کردم از انواع ظروف پلاستیکی که دم دستم میومد  و اسباب بازی بلکه یک ثااانیه  توجه خانم و جلب کنه  تا من سریع تر ماکیه رو دم کنم 

هال و اتاقای دیگه هم به همین صورت به هم ریخته

دیگه یک ثانیه همون موقع آبکش کردن که نمیزاشت  قاط زدم و سرشون داد زدم 😑😐😐  البته که اونا بی تقصیرن خب !! 

من باید صبح خیلی زودتر  ناهارمو  می آمادیدم خب ! 

بعدشم رفتیم برف بازی  البته اونجام یکم عصبانی بودم 

وَ    خیلی موارد این چنینیِ  بعدش  که  باز هم  منو به همین نتیجه رسوند  که باید از تایم  گوشی جان  زده بشه   

مادر دوتا بچه  که  هرکدوم  ساز خودشونو  میزنن  باید همون صبح کاراشو تموم کرده باشه   تا  مشکلات این چنینی  کمتر پیش بیاد🤕

بچها من باید از اسارت این روزمرگیهام  در بیام   فک کنم لازم باشه  تایم گوشی مو محدود ...

عزیزم من یکی خیلییییی درکت میکنم . بازم شما پسرتون صبح تا ظهر میره مهد میتونی یه تایمی به دخترت برسی . من دخترم نزدیک ۳/۵ و دختر دیگم یک سالشه . تنهای خوبی گه برام دارن اینکه عصر باهم میخوابن دو،سه ساعت 🙄. وگرنه هر کی ساز خودشو میزنه . البته من دارم دخترم رو از شیر میگیرم. چون هم خودم تو اذیتم هم اون طفلک . الانم دختر شما فقط از نظر احساسی وابسته اته . اگه مشکلی نداری دخترت رو از شیر بگیر و غذای سفره بده . تنها کاری که از دستمون بر میاد همینه البته که الان بقیه دوستان شاید نظر دیگه بدن که تا دوسال باید شیر بدی هیچ حرفی نیس ولی چون ماها دو تا بچه پشت سر هم دارم البته بدون کمکی لازمه .به خودت سخت نگیر صبح زود بیدار بشی . منم همون ۱۰ پا میشم از خواب . البته ما تایم ناهارو بخاطر کاره همسرم دیر میخوریم مثلا ساعت ۳ نهایت ۳/۵ . شما میتونی از شب قبل ناهار فردا رو درست کنی ❤️ 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋