2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043710 بازدید | 88181 پست

سلاام برنامه ی انجام شدم

جاروبرقی هال و آشپزخونه و اتاق 🤍

پختن ناهار و شام و شستن ظرف و سینک 🤍

گردگیری اتاق خیاطی 🤍

بازی با دخترا 🤍

تمیزی گاز و یخچال و فریزر🤍

شستن سرویس 🤍

روتین پوستی 🤍

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
ما شاء الله خدا حفظشون کنه  چقدر دوقلو دوست دارم 😍 پارسا آذر شد 16 سالش متولد 85

ممنون زنده باشید خدا عزیزانت رو حفظ کنه،من خودم با اینکه دوقلو دارم باز جایی دوقلو ببینم ذوق میکنم 😍قبل ازدواجم به خواهرام و زن داداشام میگفتم دوقلو بیارن آخر هیچکدوم نیورد نمیدونستم قراره  قسمت خودم بشه😅

پسرم آذر۸۶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نگهشون داره برات  منم بچه دو تا دوست داشتم ولی چون این یکی کار پنج تا رو با هم کرد اصلا نم ...

ممنون خدا پسرتونو حفظ کنه اللهی 🤲بله درسته حق دارین ان شاءالله خدا بهتون قوت و سلامتی بده و با دیدن موفقیت های پسرتون همه این خستگیا جبران بشه🌹 

منم یه خواهر زاده دارم که دخترش بیش فعالی داره اتفاقا تاپیکتون که راجب بیش فعالیه بهش معرفی کردم بخونه

شبتون بخیر

گزارش امروزم

بعد اذان صبح پاشدم ناهار رو بار گذاشتم و دم دادم و گذاشتم روی بخاری

نماز خوندم و بساط صبحانه رو چیدم 

خوردیم رفتیم مدرسه تا ظهر

برگشتیم ناهار و نماز و استراحت

کاربرگهای دختر کوچولو رو نوشتم کامل کرد

کمی باهاش درس کار کردم 

یه کوه ظرف از صبح و ظهر و یه مقدارم از دیشب بود شستم یک ساعت طول کشید

گاز رو پاک کردم

چای دم دادم

خونه رو جاروی کامل کشیدم

فقط دختر بزرگم خودش اتاقشو جارو کشید

بعدم شستن سرویس داخلی و دمپایی ها

شستن سطل زباله

چنتا تماس داشتم انجام شد

نماز خوندم 

شام آماده کردم خوردیم

گردگیری کردم

چای خوردیم و فیلم دیدیم

از دخترم املا گرفتم و وسایلشو مرتب کردم

هنه ی سفره های دم دست رو خیسونده بودم شستم به علاوه چنتا دستمال آشپزخونه

بعدم میوه خوردیم و 

مسواک

وسایل ناهار فردا رو آماده کردم فردا صبح زود بپزم 

ظرفای آبچکونم مرتب کردم گذاشتم سر جاش

و روتین پوستیم رو انجام دادم🥰

سلام دوستان من اومدم اولین گزارشمو بدم

صبح ساعت ۸بیدار شدمو دوش گرفتم حموم شستم.     

جمعه ها چون به خودم استراحت میکنم شنبه با خونه ترکیده روبه رو میشم 

پذیرایی جمع کردم 

ظرفا  رو انداختم ظرفشویی 

اشعالا رو جمع کردم چندتا ظرف شستم 

گاز و پاک کردم

سینک با وایتکس وتاید شستم 

یخجال یکم مرتب کردم 

یکی از کمدا خیلی بهم ریخته بود مرتب کردم 

غذا رو گذاشتم  یکم گردگیری کردم 

وسطا صبحونه خوردم 

سرویس و روشویی رو برق انداختم 

دخترم بیدار شد لباساشوعوض کردم ویتامین و صبحونشو دادم  

اتاق ومرتب کذدم تخت وگردگیری کردم با میز ارایش 

لباس انداختم ماشین  لباسا رو مرتب کردمو تا کردم

نمازمو خوندم 

جارو کشیدمو ناهار خوردیم ظرفایی ناهار شستم 

گردو شکستم و ی دسر برای عصرونه درست کردم شیر جوشوندمو ریختم سر جاش رفتم خونه مامانم شامم داد نمازمو خوندم فیلم دیدیم ظرفا شامم نشد بشورم از ترس دخترم که بیدار نشه اوف امروز روز پر کارر بود

و اما اولین گزارش من:

صبح اول پسرمو بیدار کردم براش ساندویچ درست کردم رفت مدرسه  

صبحانه درست کردم برا بقیه،دخترمو بیدار کردم بهش شیر دادم  برا مهدش لقمه درست کردم و داداشش بردش مهد،پدر و دوقلوها هم بعد صرف صبحانه رفتن سرکار

ظرفای صبحانه رو شستم.برا نهار قلیه ماهی و برنج داشتم ،روز قبلش با دنبه روغن درست کرده بود تو ظرف مناسب خالی کردم یدونه کابینت مرتب کردم ادویه خریده بودم تو ظرفاشون ریختم،لباس خشکا رو جمع کردم و دستمالای اشپزخونه رو ریختم ماشین شسته شدن و پهن کردم

جماعت پدر و فرزندان اومدن نهار خوردن جمع کردم و ظرفا رو شستم نماز خوندم 

یکم خیاطی کردم (در حد تعمیر) حمام رفتم ،حیات روشستم با سرویس و متعلقاتش و همچنین یه قالیچه

سرامیکای آشپزخونه رو شستم تی و دستمال کشیدم

حیات خلوت شستم حیات خلوتم کوچیکه اونجا گاز و کابینت و سینک گذاشتیم آشپزی و ظرف شستنم اونجاست ،آشپزخونه و اتاقا و هال رو جمع و جور کردم هال رو جارو دستی زدم 

خواهر شوهرم اومد یکم موند و رفت بیمارستان امروز پدر شوهرمو بستری کردن حالش خوب نیست😞 

نمازمو خوندم

همسرم برا شام آشو حلیم اورد گذاشتم و جمع کردم و باز ظرف شستم ،همسرم گفت حس سرما خوردگی داره براش دمنوش آویشن درست کردم ،شیر و عسل هم بهش دادم همچنین به دخترم و باز ظرف شستم

الانم منتظرم دخترم بخوابه،بعدش لباسشویی کارش تموم شه برم لباسا رو خالی کنم و تمام

ببخشید طولانی شد اگرم ایرادی داشت دیگه اولین گزارشه ارفاق کنیدو به بزرگیتون ببخشید☺️

برنامه امروز من:

بالاخره به هر نحوی بود چهارمین گزارش رو هم چند دقیقه پیش تموم کردم که میشه گفت سخت ترین کار امروزم بود... مختصری از کارش مونده گذاشتم برای فردا صبح زود. 

غیر از اون صبح رفتم سر کار

عصر هم یه ساعتی مجبور شدم برم بیرون

ناهار و شام درست کردم.

لیست کارهای فردا را بنویسم و ساعت را کوک کنم و بخوابم.

سلام برهمگی

☘️ پيامبر(ص)؛

زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،زيرا زباله نشيمنگاه شيطان است.

🔹7تا3سرکار+ذکر روز شنبه(یا رب العالمین.«موجب بی نیازی میشود»)

🔹نهار+نماز استراحت +مثنوی و خواب🤦‍♀️

🔹امروز عصر خوابیدم و از طرفی هم چند ساعت به غرغرهای دخترم گوش کردم، تقریبا به هیچ کاری نرسیدم یک برنامه یکهفته ای آزمایشی دادم ببینم چطور میشه.

🔹زبان(مرور لغات)

🔹جمع کردن لباسها

🔹نظافت آشپزخانه+تی

🔹شام+نهار فردا

🔹صبح دمنوش چای کوهی عصر؛ گل گاوزبان+گل محمدی

🔹چندقاچ از کدو را پختم، قسمت برش خورده بقیه اش را هم چرب کردم گذاشتم بعدا بپزم

🔹شستن سرویس

🔹رسیدگی‌ به مینا

🔹تا پیازداغ آماده بشه نرمش کردم+24تا شنا

🔹دستمال خیس و زباله ها رفت حیاط

🔹کارهای قبل از خواب

☘️الهی...!

در ايـن جهان دلـی نـاشـادو غـمگين نباشـد  

و اشكی برگونه ای ازنااميدی جـاری نگردد...

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام 🤦🏼‍♀️😁  چهار بار الحمدالله صبح و شب رو میگین یا فراموش میکنین ؟؟ نماز اول وقت +ذکر یا ...

کتابت را بخون، از سکوت و تنهایی لذت ببر، چند صفحه هم به جای من بخون😃 چندوقته اصلا فرصت نمیکنم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام 🤦🏼‍♀️😁  چهار بار الحمدالله صبح و شب رو میگین یا فراموش میکنین ؟؟ نماز اول وقت +ذکر یا ...

الحمدالله رو روز اول خوندم ولی دیگه نه 

خیلی دوست دارم مثل شما ذکر بگم ولی نمی دونم چرا نمیشه فقط نماز میخونم همین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
و اما اولین گزارش من: صبح اول پسرمو بیدار کردم براش ساندویچ درست کردم رفت مدرسه   صبحانه درست ...

خیلیم عالی خدا قوت بانو 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان من اومدم اولین گزارشمو بدم  صبح ساعت ۸بیدار شدمو دوش گرفتم حموم شستم.   ...

خدا قوت 

امیدوارم اینجا موندگار بشید 

کتابت را بخون، از سکوت و تنهایی لذت ببر، چند صفحه هم به جای من بخون😃 چندوقته اصلا فرصت نمیکنم

سلام ،صبح بخیر ،

آره دیگه نشستم همون یک ساعت و نیم فیلم رو کتاب خوندم 😍

حتما دستت بند کار مهمتریه انشاءالله خیر باشه برات  عزیزم .

الحمدالله رو روز اول خوندم ولی دیگه نه  خیلی دوست دارم مثل شما ذکر بگم ولی نمی دونم چرا نمیشه ...

خیلی ام عالیه نماز از واجبات و اذکار از مستحبات به خودت سخت نگیر و هر موقع یادت افتاد ذکر بگو ، 

یا میتونی ذکر هایی که دوست داری رو بنویسی و بزنی در یخچال یا کمدت یا هر جایی که جلو چشمت هست و راحتی .