و اما اولین گزارش من:
صبح اول پسرمو بیدار کردم براش ساندویچ درست کردم رفت مدرسه
صبحانه درست کردم برا بقیه،دخترمو بیدار کردم بهش شیر دادم برا مهدش لقمه درست کردم و داداشش بردش مهد،پدر و دوقلوها هم بعد صرف صبحانه رفتن سرکار
ظرفای صبحانه رو شستم.برا نهار قلیه ماهی و برنج داشتم ،روز قبلش با دنبه روغن درست کرده بود تو ظرف مناسب خالی کردم یدونه کابینت مرتب کردم ادویه خریده بودم تو ظرفاشون ریختم،لباس خشکا رو جمع کردم و دستمالای اشپزخونه رو ریختم ماشین شسته شدن و پهن کردم
جماعت پدر و فرزندان اومدن نهار خوردن جمع کردم و ظرفا رو شستم نماز خوندم
یکم خیاطی کردم (در حد تعمیر) حمام رفتم ،حیات روشستم با سرویس و متعلقاتش و همچنین یه قالیچه
سرامیکای آشپزخونه رو شستم تی و دستمال کشیدم
حیات خلوت شستم حیات خلوتم کوچیکه اونجا گاز و کابینت و سینک گذاشتیم آشپزی و ظرف شستنم اونجاست ،آشپزخونه و اتاقا و هال رو جمع و جور کردم هال رو جارو دستی زدم
خواهر شوهرم اومد یکم موند و رفت بیمارستان امروز پدر شوهرمو بستری کردن حالش خوب نیست😞
نمازمو خوندم
همسرم برا شام آشو حلیم اورد گذاشتم و جمع کردم و باز ظرف شستم ،همسرم گفت حس سرما خوردگی داره براش دمنوش آویشن درست کردم ،شیر و عسل هم بهش دادم همچنین به دخترم و باز ظرف شستم
الانم منتظرم دخترم بخوابه،بعدش لباسشویی کارش تموم شه برم لباسا رو خالی کنم و تمام
ببخشید طولانی شد اگرم ایرادی داشت دیگه اولین گزارشه ارفاق کنیدو به بزرگیتون ببخشید☺️