2777
2789

من ماورم از اول هیچ کاری در حقم نکرد کل خاطراتم ازش یا سرکار بود یا خواب بود یا دانشگاه همینن 

هیچوقت ن محبتی دیدم حتی پس هم زده شدم 

اونروز وسط دعوا بهش گفتم تو فقط ی کارت بانکی ای 

چون عملا همینه فقط ببینید میره سرکار ۷ صبح تا ۱۲ ظهر بعدم یا خوابه یا بیرون اصلا هیجییی من حتی جلوش معذب ام انقدر رابطمون سرد 

کلی حرف بارم کرد اول بهم گف عرضه نداشتی ب ی جا برسی (پشت کنکوری ام واسه این گف)

بعد کفتم گند زدی با سوهر کردنت باعث شدی هیچوقت طعم خوشبختی نکشم بهم گف خواستگاریت دو نفرم نیومدن ک اینجوری باد انداخوی تو غب غب 

حتی حاضر نیس بشینه مشکلمون با حرف حل کنیم انقدر نزاشته حرف بزنم همش وسطش پاشده رفته از قصد کلی خشم دارم ازش  

ن دلسوزم ن براش مهمم ن محبتی دیدم ازش واسه چص تومن پول منت میزاره سرم 

من واقعا دلم میخواد رابطمو درست کنم باهاش ولی اون حق ب جانبه 

ب نظرتون کلا کات کنم باهاش کلا بزارمش کنار تو زندگیم؟؟؟ کلی حرف دارم ولی حتی حاضر نیس بشینه گوش کنه

دوستان اینکه گفتم حلال نمیکنم شوخیه جو ندید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا کی بقیه رو مقصر بدبختی های خودت بدونی 

تو خونه مادرت تقصیر داره

اینجا هم دنبال ناله نفرین

داری برعکس مسیر رانندگی میکنی از نظر خودت همه دارن خلاف میرن ولی یه لحظه وایسی تابلو ها رو ببینی به خودت میای

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

بداخلاق😏

داری میگی همش دنبال درس و کار بوده... بخاطر تو مجبور بوده دیگه... کارای خونم ک هست.. خسته اس خب بنده خدا...تو کارای خونه کمکش کن.. جمعه ها باهاش حرف بزن وقت بگذرون... همه که کامل نیستن....مادر منم محبت کردن بلد نیست ولی میدونم اخلاقش اینجوریه دیگه دست خودش ک نیست... کلی سختی کشیده تو زندگیش خودشم محبت ندیده... 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

از عنوان مشخصه آدم خودخواهی هستی و میخوای هر طوری شده به خواسته هات برسه

مادر تو به عنوان زن علاوه بر نقش مادری نقشای دیگه هم تو زندگی و اجتماع میتونه داشته باشه چون تو رو زاییده فقط باید می‌نشست تو خونه و پرنسسش رو بزرگ می‌کرد!!!

تا کی بقیه رو مقصر بدبختی های خودت بدونی تو خونه مادرت تقصیر دارهاینجا هم دنبال ناله نفرینداری برعکس ...

عزیزم اینکه گفتم حلال نمیکنم شوخی بود مگ وظیفتونه ک بخوام حلال نکنم ......

من میخوام شرایط و رابطم درست کنم با مادرم اون حتی حاضر نیس با من حرف بزنههه

از عنوان مشخصه آدم خودخواهی هستی و میخوای هر طوری شده به خواسته هات برسهمادر تو به عنوان زن علاوه بر ...

نه ولی من میخوام رابطم درست کنم مشکلات حل کنم ولی حتی حاضر نیس بشینه پای حرفام ول میکنه میره 

عزیزم مادر من از ۷ صبح تا ۱۲ ظهر میره مدرسه انقدرام سنگین نیس ک دیگ کلا بچه هاشو ببوسه بزاره کنار 

عملا هیج ارتباطی نداریم باهم با اینکه تو ی خونه ایم ب اینم میگن مادر اخه

بداخلاق😏داری میگی همش دنبال درس و کار بوده... بخاطر تو مجبور بوده دیگه... کارای خونم ک هست.. خسته ا ...

من مرده زندم براش مهم نیس عزیزم محبت نکردن با غریبه دونستن بچت فرق داره من اگ شش روزم غذا نخورم براش مهم نیس حالم بد باشه حتی نمیپرسه چته خوبی 

اصلا انگار من وجود ندارم ن از پدر خیر دیدم ن مادر

نه ولی من میخوام رابطم درست کنم مشکلات حل کنم ولی حتی حاضر نیس بشینه پای حرفام ول میکنه میره عزیزم م ...

اگر معلمه واقعا شغلیه که از آدم انرژی میگیره

ولی مادر شما باید طوری زندگیش رو هندل کنه که به بچه هاشم برسم

اگر واقعا هیچ تایمی واسه وقت گذاشتن و پیشرفت شما انجام نگذاشته اره واقعا مادر خوبی نیست فقط تلاشت رو کن موفق بشی به خودت بگو رفتار بقیه و مادرم در کنترل من نیست و من اجازه نمیدم باعث بشن زندگی خوبی رو نداشته باشم

اگر معلمه واقعا شغلیه که از آدم انرژی میگیرهولی مادر شما باید طوری زندگیش رو هندل کنه که به بچه هاشم ...

هنینم عزیزم مشکلم ولی اینه من پدر خوبی ام ندارم عملا حس میکنم تو دنیا رها شدم 

من هیچ ارتباطی باهاش ندارم با اینکه تو ی خونه ایم الان از صبح ی کلمه حرف نزدیم حتی نیومد ببینه مرد یا زندم تو اتاق  هیجی میخوام رابطم درست کنم اما حتی حاضر نیس بشینه پای حرفای پا میشه میره حتی انقدر ارزش قائل نیس 

با سیلی صورتم سرخ نگه داشتم