2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043738 بازدید | 88182 پست
خب اینم عکس عروسی  راستی یادم نمیره نیومدین🤨

مبارک باشه، خوشبخت باشید، به پای هم پیر شید، زندگی شاد وپراز آرامش داشته باشید و صاحب فرزندانی صالح و سالم بشید ان شاءالله🌺🌹💐🌸💮🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام🙈 میشه من دوباره برگردم اینجا دلم چقد تنگ شده‌بود🥲 آیا کسی منو یادشه کاربری قبلیم خود به خ ...

سلام به روی ماهت خانم معلم 

چه حلال زاده ای  چند روزی بود همه اش بهت فکر میکردم،میخواستم صدات بزنم ولی اسم کاربریت یادم رفته بود،واتساپم بالا نمی‌اومد بهت پیام بدم، خیلی خوشحالم از برگشتنت😃🌹

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم  سلام دیانای عزیزم . 🥺 نمیدونم چه‌جوری لطف و محبت شما دوستای مهربونم جبران ک ...

پاییز عزیز، ما را هم در کنار خودتون بدونید از صمیم قلب برای شفای همسرتون دعا میکنیم ان شاءالله سلامتی کاملشون را بدست میارن و دوباره شادی و آرامش به کانون خانواده تون برمیگرده 🤲

سلام دوستای عزیزم

هم دوستانی که از قبل باهاشون توی این تاپیک آشنا شدم

و هم دوستای جدیدم😍

خیلی ممنونم از لطف و محبتتون و چقد خوشحالم که دوباره بینتونم🥲

دوستان قدیمی که منو تقریبا می شناسن و یادشونه

دوست دارم یه کوچولو وضعیتمو توضیح بدم واسه دوستان جدیدم شما هم اگر دوس داشتین برام بگید خوشحال میشم😍

من مامان دو تا گل دختر ۷ و ۱۴ ساله هستم

معلمم و عاشق خانه داری و رسیدگی به بچه ها و کارای خونه هستم

یه مقدار کارم زیاده

سعی میکنم با برنامه کار کنم که به اکثرشون برسم😁

بسیار از این تاپیک آموختم و می آموزم و از خوندن تک تک گزارشا لذت میبرم 😍

و گزارش امروزم 🥰

دیشب به فوتبال دیدن گذشت و چون تا دیر وقت بیدار بودیم تا ۱۰ خواب موندم

بعد صبحانه 

و شستشوی ظروف

یه مقدار پرک سیر که از تابستون خشک کرده بودم آسیاب کردم ریختم توی ظرفش

نعنا و تره کوهیا رو هم آسیاب کردم

و دیدم کابینتای ادویه جات و مواد خوراکی و دمنوشا نامرتبه

دیگه ریختم بیرون و پاک کردم و مرتب و تمیز چیدیم

کلی چیزای بیخودی یا ظرفای اضافه رو هم گذاشتم بیرون

لوبیا خیسونده بودم گذاشتم بپزه

یه کم هم باقالی بزرگ خشک بود خیسوندم فردا بپزم بخوریم

لوبیای پخته رو بسته بندی کردم

ناهار پختم

میز تحربر دختر کوچولو رو نزدیک آشپزخونه گذاشتم 

همزمان با انجام کارها بهش دیکته میگم یا بهش کمک میکنم دیگه همزمان به اونم رسیدگی می‌کردم 

بعد ناهار و نماز و استراحت

ظرف شستم و گاز رو پاک کردم

دوش گرفتم ، موهامو روغن آرگان زدم

لباسای خشک رو تا کردم چیدم توی کشو و کمدا

فیلم دیدم ، کمی کتاب خوندم 

آش بار گذاشتم و واسه گذشتگان قرآن خوندم و کمی حلوا پختم ، واسه همسایه آش فرستادم

نماز خوندم

با دختر بزرگم راجع به امروزش که گذشت حرف زدم و برنامه ی فرداشو بهم گفت( دختر بزرگم حرف زدن باهام در رابطه با برنامه ریزی هاشو دوس داره و منم همیشه گوش نیدم و یعی میکنم تشویق کنم یا راهنماییش کنم(

فیلم دیدیم ، همزمان کلی خرما هسته گرفتم که فردا چرخ کنم با مغزیجات واسه تغذیه ی مدرسه ی بچه ها و خودم

و بعدم شستشوی صورت مسواک و کرم آبرسان

همسرم یه جعبه گوجه گرفته فردا باید پوره کنم

و الانم بخوابم فردا کلی کار دارم

سلام به همه خانمهای عزیز تاپیک. 

من هم از امروز مجدد میخوام همراهتون باشم. آذر ماه و بخصوص یک هفته گذشته سختی داشتم. ذهنم به شدت درگیر شده و از طرف دیگه باید چندین و چند گزارش رو شنبه و یکشنبه تحویل بدم.

امیدوارم بتونم با آرامش و استفاده درست و کامل از زمان محدودی که در اختیارم هست به تمام کارهام برسم.

فعلا برم استارت کارها را بزنم...توکل بر خدا. 

و گزارش امروزم 🥰 دیشب به فوتبال دیدن گذشت و چون تا دیر وقت بیدار بودیم تا ۱۰ خواب موندم بعد صبحان ...

خرما چه نوعیه؟

رطب یا از این مدل کبکاب؟

این نیز بگذرد...                                                       

سلام برنامه ی دیروز 

صبحانه ی مفصل آماده شد  ✅

سفرش جمع بشه ظرفاش بشورم ✅

نهار درست کنم  لوبیا پلو ✅

سطل زباله خالی بشه ✅

برم خونه ی مامان بزرگم ✅

ظرفای نهار بشورم ✅

یک ساعت کتاب بخونم ✅

تخت و اتاقم مرتب بشه ✅

ظرفای ابچکان جمع بشه ✅

دارو ها خورده بشه ✅

نمازا خونده بشه ✅

جانبی 

حموم رفتم 

یه سر خونه ی بابام رفتم 

شب رفتم خونه ی مادرشوهرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام به همه خانمهای عزیز تاپیک.  من هم از امروز مجدد میخوام همراهتون باشم. آذر ماه و بخصوص یک ...

خوش، برگشتی 💜❤

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کبکاب عزیزم با گردو چرخ میکنم و ارده و پودر نارگیل و کنجد میریزم  میریزم تو قالب سیلیکونی شکل ...

👍🏻👌🏻👌🏻

صبح از ساعت تقریبا ۶ کارهام رو شروع کردم با خودم گفتم تا ۱۲ شب سه تا ۶ ساعت هست. به همین دلیل هر ۶ ساعت یه ارزیابی و گزارش از کارام بدم و ۶ ساعت اول:

دم کردن چای و صبحانه خوردن

یه کاری باید تکمیل میشد و تحویل داده میشد که کارش جزئی بود و انجام داده شد. 

یه فایلی را برای پسرم بازبینی و ویرایش کردم و براش آپلود کردم در حالی که خودش خواب بود! 

متاسفانه از ۸ تا ۹ و نیم خواب رفتم و بعدش شروع کردم به انجام کارهای اولین گزارشم که تقریبا آسون ترینش هم هست(کلا ۴ تا هستن). تقریبا ۷۰ درصد پیشرفت داشت. 

یه برنامه ای می خواستم شرکت کنم شرایطش رو نگاه کردم با وضعیت این روزای من جور در نمی اومد و منصرف شدم. 

یه احوالپرسی و هماهنگی پیامکی هم انجام شد.

سلام به همه برنامه امروز من 

از صبح ظرف شستم و ناهار پختم و ۱۰ صفحه درس خوندم

حمام رفتم 

لباس نی نی شستم 

یه دور لباس ماشین انداختم

بقبه کارها 

۱۵۰ صفحه تا شب بخونم 

شام 

ظرف ها 

حین درس خوندن گار های خونه رو بکنم که حسابی ترکیده است  

حبوبات نم کنم