2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043744 بازدید | 88182 پست
منم انقدر دوست دارم‌فقط لایک نکنن و تو قسمت اعلانات ببینم به پست شما پاسخ داده شده 🥺😅😂😂😂

خدا این دلخوشی هارو ازمون نگیره 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی آمین،  ما چقدر خوبیم با همین چیزای کوچیک خوشحال میشیم ،قدرمونو نمیدونن 😛😁😁

زهرا نمی دونم بهت گفتم یا نه یه ارامش عجیبی از گزارشات میگیرم  حس خوبی بهم میدن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
و بالاخره پنجشنبه  پارسا و علی که مدرسه نداشتن و با محمد خواب بودن  من با همسرم و ثنا رف ...

سلام سادات جون (من از همون روزی که اومدی سادات خوندمت و بروی خودم نمیارم که سعادتی😄) ببخشید من احتمالا جز مخاطبینت نبودم چون از تنبلیم حتی با نام کاربری هم نمیومدم و لایکم نمیکردم🤕 اما از گزارشات حس خوب شادی و پرجنب و جوشی بهم تزریق میشه،اخ که حتی چیدمان اتاقهای بچه ها و بدو بدوشون تو خونه رو تصور میکنم.شاد باشید همیشه انشالله🥰

زهرا نمی دونم بهت گفتم یا نه یه ارامش عجیبی از گزارشات میگیرم  حس خوبی بهم میدن

نه نگفته بودی 🥺😍😘 

ممنونم که گفتی 🙏 🤩کلی حس خوب بهم دست داد ، پر انرژی شدم .

منم همیشه با گزارشهات انگیزه میگیرم و سعی میکنم مثل شما پر تلاش باشم 💪

الهی آمین،  ما چقدر خوبیم با همین چیزای کوچیک خوشحال میشیم ،قدرمونو نمیدونن 😛😁😁

والا بخدا 

اصلا داریم حیف میشیم 🤪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام سادات جون (من از همون روزی که اومدی سادات خوندمت و بروی خودم نمیارم که سعادتی😄) ببخشید من احتم ...

سلام 

راحت باش اکثرا تا معرفی نکنم همون سادات میخونن 😅

چه خوب که جالب بوده گزارش هام 🌺

اما کم کم تشریف بیارید فعال باشید تو تاپیک بانو جان 😉

سلام دخترا😍

من اومدم با گزارش نمیدونم چند روزه😅

بالاخره سر چیدمان مبل ها به توافق رسیدیم😅و چیدیمشون❤️

حالا باید بریم دنبال یه فرش کوچولو مدرن بگردیم😅

دو تا تابلو و یدونه اینه برای خونه بگیرم❤️

و یسری وسایل برای جفت سرویس ها❤️

در ضمن یدونه کمد کوچیک داریم که باید ببریم یدونه از روش بسازن برامون تا بتونم اباژور های نازنینم رو افتتاح کنم😅

آنتن تی وی هم باید خریداری و نصب شه😅

دو تا رومیزی هم میخوام😍

بالاخره رفتیم باغ گل😍سه تا پایه بسیار زیبااااا برای گلدونا گرفتیم که خیلی راضیم😍ممکنه یدونه دیگه هم بعدا اضافه کنم چون یه گلدون بهمون هدیه دادن😍

به گلدونا اب دادم❤️

رفتیم خرید با بن های عزیزمون برای همسرجان که دو تا پیراهن برداشت،بنابراین میتونم از شر یسری پیراهن هاش راحت شم😄

برای خودمم یه لباس تو خونه ست قیمت مناسب با طرح لاما😄😁کودک درونم خیلی فعاله😅

زیر تخت رو حتما باید بریزم بیرون❤️

خیار بگیرم❤️

یه خرید اسنپ فودی بود انجامش دادیم و خریداش جابه جا شد❤️

جفتمون مریض شدیم و هنوز کامل خوب نشدیم🤪

جفت سرویس ها رو بشورم❤️

کلی کار مربوط به کلینیک انجام شد و چرخ عزیزم به کلینیک منتقل شد،عوضش جامون باز شد❤️

گردگیری انجام بدم❤️

شیر جوشوندم و ریختم تو بطری تمیز،وقت نداشتم بنابراین برای بار اول پنیر و کره از بیرون خریدیم🤪

حالا احتمالا این هفته باید ماست هم مایه بزنم❤️

غذاهایی که پختم،شامل دمی گوجه،کباب تابه ای با پلو،عدسی،خورش قیمه با پلو و سالاد فصل بود❤️

تره باری باید برم❤️

چای ساز تمیز شد❤️

رژیم و پیاده روی ام پابرجاست❤️

نهایتا تا اخر این ماه سرکار فعلی ام هستم و ناباورانه میخوام باهاشون تسویه کنم😅یه تصمیم جدی برای صبحام دارم که احتمالا زندگیمو زیر و رو خواهد کرد😅حالا یا اینوری یا اونوری😁😄

بشینم بخونم برای تعیین سطح🙈

گازو تمیز کردم هر روز❤️

آبچکان رو خالی کردم هر روز❤️

ظرف دستی شستم هر روز❤️

ماشین ظرفشویی زدم هر روز و نمک و جلاشو پر کردم و فیلترشم شستم❤️

ماشین لباسشویی زدم هفته ای دو بار و لباساش جمع شدن❤️

یه عالمه اتویی مونده❤️

یخچال رو بریزم بیرون🤪

یه خاگینه پرملات هوس کردم شاید این هفته درست کنم،شایدم فرنی،شایدم کیک کدو حلوایی🤔

برنامه خریدای عیدو نوشتم❤️

با یکی از دوستام برم بیرون❤️

با یکی دیگه از دوستام رفتم بیرون،خیلی خوش گذشت،بعد حدود سه سال دیدمش❤️

جارو شارژی زدم❤️

داروها و مکمل ها خورده شد❤️

وسایل فردامو اماده کنم و گوشی و تبلتو بزنم شارژ❤️

ناخونام رو بگیرم و یکم به پوستم برسم❤️

کفشا رو هم واکس بزنم❤️

بله من رشته پلویی ِخونگی میخرم(درراستای استفاده نکردن از محصولات کارخانه ای)  ماهیتابه را چرب م ...

چه جالب منم رشته کارخونه ای نمیگیرم.

فقط برای رشته پلو استفاده میکنم.ولی ننیدونستم قبلش  باید تفت بدم.

این نیز بگذرد...                                                       

امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند:

شایسته ترین علم برای تو آن است که عمل تو جز بدان اصلاح نشود ،و واجب ترین عمل برای تو آن است که در برابر اش از تو بازخواست می کنند و لازم ترین علم برای تو علمی است که قلب تو را به صلاح آورد و فساد قلب را برای تو آشکار سازد ،و فرجام آن علمی نیک تر است که بر عمل دنیای تو بیافزاید، پس خود را به علمی مشغول مساز که ندانستن آن زیانت نمیرساند ،و از علمی غافل مشو که ندانستن آن بر نادانی ات می افزاید. 

خداشاهده مخم رگ به رگ شد تا نوشتمش 😅😬

تازه شش بار خوندمش تا بجای علم عمل ننوشته باشم بجای عمل علم .🤪

نماز اول وقت +۱۴ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی +صد صلوات +زیارت نامه شهدا ✅️

دعای عهد هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها ✅️

غسل جمعه+نماز جمعه ✅️ قبل شروع نماز روضه خوندن ناخودآگاه چند تا از دوستام بیادم اومدن براشون دعا کردم انشاءالله به حاجت دلشون برسن ،الهی آمین 

سر زدن‌به خانواده همسر ✅️

برم اتو ببینم ❌️

زبان یک ساعت به جبران دیروز ✅️💪

مرتب کردن خانه و آشپزخانه ✅️

جمع کردن لباس های رخت آویز و جا به جا کردنشون ✅️

آماده کردن شام‌و درست کردن سالاد ✅️( ممنون میشم یه سس رژیمی خوشمزه بهم بگید 🙏)

بعد شام‌ اومدم به پسر کوچولو شیر بدم به معنای واقعی کلمه بیهوش شدم‌تا با گل برزیل بیدار شدم 😏🙄

ظرفهای شام شسته و آشپزخونه مرتب بشه ✅️

سفره دم دستی و دستمال ها شسته بشه ✅️

مداحی گذاشته بشه ✅️

خیاطی ۳۰ دقیقه ✅️ کل ۳۰ دقیقه داشتم پارچه برش میزدم قیچی کل شده (کل بود یا کند 😂)راهی هست تو خونه تیز بشه ؟

کتاب ۳۰ دقیقه ✅️ تربیت بدون فریاد ،دومین باره دارم میخونمش بخاطر این کتاب رفتم کتابخونه عضو شدم 😍 ممنونم از آبان جان بابت معرفی این کتاب 😘❤️

با دخترم شعر کار کردم .

الان هم آق پسر کوچیکه نمی‌خوابد ببرمش حمام خسته بشه .

احتمالا حالا حالاها خوابم نبره اگه ذهنم خسته نشد کتاب رو ادامه میدم اگر نه رنگ آمیزی میکنم .

شبتون فاطمی انشاءالله، یا علی 

سلامی از اخر شب🌹🌹🌹

از دیروز صبح بگم:  صبح زود رفتم اداره بیمه،  کلی دوندگی داشت تا ۱۲ درگیر بودم تا رسیدم خونه حدود یک شده بود،  دیشبش قیمه درست گرده بودم، فایزه زحمت کشید مرغ و پلو درست کرده بود،  رسیدم خونه سریع بهم ریحتگی ها رو جم و جور کردم،  سالاد درست کردم

برای روی برنج زعفرون و زرشک درست کردم

میوه چیدم

دوستم اومد و با هم نهار خوردیم،  بچه ها یکم خوابیدن و ما بعد از مدتها نشستیم یه دل سیر حرف زدیم

تا غروب پیش هم بودیم و بعدش همگی حاضر شدیم، مم رسوندمش هتل،  وسایلشو جم کرد بعدشم رسوندمش ترمینال و رفت. 

بعدش با پسرا رفتیم روضه،  پسرا رو سپردم اونجا به باباشون ولی به سرعت نور برگشتن پیش خودم🙄😁. 

اونجا یه اتاق رو اختصاص داده بودن با بچه ها، تا با اسباب بازی ها سرگرم باشن پسرا رقتن اونجا و نشستن به بازی، منم فرصت رو غنیمت شمردم و یکم تو چایی ریختن و چایی پخش کردن کمک کردم،😍😍.  حس قشنگی بود چایی  روضه رو پخش کردن. 

روضه تموم شد و شام صرف شد یکی از دوستان همسرم ماشینش خراب شده بود،  اونا رو رسوندیم خونشون و برگشتیم خونه و پنج شنبه تموم شد

امروز صبح بیدار شدم تمام خونه رو مرتب کردم و یه جاروکشیدم، پدر همسرم یهکاری باهاشون داشتن گفتن بریم اونجا،  رفتیم خونشون و نهار هم موندیم،  چند روز پیش با چند تا از دوستان قرار بود جمعه بریم سینما و شام بیرون که به دلیل برودت هوا یکم تصمیمون به چالش کشیده شد، من پیشنهاد دادم شام بیان خونه ی ما و پذیرفته شد 🙄😁،  به سرعت نور از خانواده همسر خداجافظی کردیم و رفتیم خرید کردیم. وقتی رسیدیم خونه اذان هم رد شده بود،  خیلللی سریع مرغ گذاشتم بپزه،  برنج خیس کردم

خداروشکر خونه هیچ کاری نداشت

سریع میوه شستم ظرف کردم

ظرفهای شام رو اماده کردم

چایی دم کردم

برنجم رو پختم

سالاد درست کردمـ

و اقعا سرعتم بالا بود

حدود ۷ دیگه هییییچ کاری نداشتم خواستم یکم دراز بکشم که مهمونا رسیدن. 

چایی ریختم و پذیرایی شدن و شام صرف شد. 

میوه خوردیم نسکافه خوردیم و کلللللی حرف زدیم و خوش گذشت خداروشکر. 

نیم ساعت پیش هم رفتن ولی قرار شد زود به زود دور هم جمع بشی. فعلا قرار بعدی بین استخر و سینما در نوسانه. 

و بسیااااار خسته م

این دو روز خیللللی فشرده شد. 

یه چند روزی باید خلوت تر باشیم تا انرژیمون دوباره بیاد بالا😁

شبتون قشنگ

سلام دیروز بالاخره یک کتاب دیگه رو تموم کردم هوراااا🥳 تما چون دندون دردم تموم شده بود تنبلی کردم و ...

به به جاری نو پیشاپبش مبارک😁

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...