2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044529 بازدید | 88229 پست
ممنونم عزیز  خوب من گزارشمیدم  امروز لباسارو تا زدم و سر جاشون گذاشتم  دستشویی و ر ...

خوش اومدی خوش اندام عزیز 😄

دختر خووب جون شما رفتی دیگه نیومدی که 🤔

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام دخترا❤️

امروز روز پیچیده ای برای من بود🤔

صبح یه غذای عربی درست کردم برای امشب و پلو هم درست کردم❤️

برای فردا ناهار گذاشتم❤️

الویه و کوکو کدو سبز ذخیرشون تموم شد❤️

ماست لبو درست کردم😍

داروها خورده شدن❤️

صبحانه خوردیم و ظرفاش جمع شدن و شسته شدن❤️

ماشین ظرفشویی رو خالی کردم،مجددا چیدم،الان داره کار میکنه،فردا باید خالی اش کنم❤️

ماشین لباسشویی رو زدم❤️ و لباس هاش پهن شدن فردا جمع شون کنم❤️

لباس های قبلی رو تا زدم و رفتن سرجاشون❤️

اتویی ها رو جدا کردم و روز به روز پر و پیمون تر میشن🤗😆

سینک رو پونصد دفعه شستم🤪

ابچکان رو هم پونصد دفعه خالی کردم🤪

فردا آشپزی دارم🤪

کلی ظرف دستی شستم❤️

صبحونه خوردم😍

میوه و مایعات خوردم😍

کتاب خوندم😍یه عالمه😍

رفتم باشگاه❤️

دوش گرفتم❤️

چند تا تماس انجام دادم❤️

یه مستند دیدم😍

فردا اگه برسم برم خشک شویی،داروخانه و آمپولمم بزنم❤️

از اسنپ یه چیزایی سفارش بدم❤️

دراور و میز تی وی هم تمیز کنم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگل خانوم ها صبحتون بخیر .😘😍

من شوهرم رفته بندر دارن ی ساختمون می‌سازن 

منم از فرصت سو استفاده کردم رفتم خونه خواهر 🤭🤭

از دیروز اومدم اینجا تا فردا هستم فعلا گزارشی ندارم 

دوستتون دارم 😍😘😘

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

سلام مهربونا

صبح قشنگتون بخیر

این دو سه روز اخیر همسرم ماموریت بودن و منم خونه پدرم طبق معمول بودم

و مثل همیشخ اونجا تنبلیم میاد کاری کنم

تنها کار مفیدم توی این چند روز جابجایی گلدون این عشققققق بود

سلااام سلام دوستای عزیزم 🎀 گزارش دیروز : رخت چرک هاشسته شد🧺✅ داروها و دمنوش ها همگی خور ...

سلام خدا قوت ،

خیلللللِی حس خوب گرفتم از گزارشت که انقدر کمک به مادرت کردی .

من خیله وقته دیگه اونطور که دلم میخواد نمیتونم به مامانمم کمک کنم ،بخاطر سه تا فسقلی ها تنها کاری که میتونم بکنم کمتر برم خونشون که کار براش نتراشم 🥲

دلم برای اون روزایی که حسابی کمکش میکردم‌تنگ شد یهو 🥺

سلام خدا قوت ، خیلللللِی حس خوب گرفتم از گزارشت که انقدر کمک به مادرت کردی . من خیله وقته دیگه اون ...

سلاااام عمر با عزت👋

عزیزم خداروشکر که تونستم حس خوب بهتون منتقل کنم🥺💓

صادق تر از هدایت

سلام صبح همگی بخیر، فقط اومدم یه سلام کنم برم دردوران نقاهت پس ازانفولانزای شدید به سرمی برم واهنگ سرفه های بی وقفه نوازشگرگوش های کیپم هست   میوه های لاکچریم هم شلغم ولیموشیرین ولاغیر  

برنامم برا امروز 

صبحانه و ظرفاش

تخت و اتاقم مرتب بشه 

ظرفای دیشب شسته بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

دارو ها خورده بشه 

مایه ماست زده بشه 

برم خونه ی مانان بزرگم عصری

نهار درست کنم 

ظرفای نهار و شام شسته بشه 

با پسرم درساش کار کنم 

سطل زباله خالی بشه 

برنامه بریزم برا خودم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام صبح همگی بخیر، فقط اومدم یه سلام کنم برم دردوران نقاهت پس ازانفولانزای شدید به سرمی برم واهنگ س ...

سلامتی بده خدا 💚💚🌷🌷

سلام علیکم 😘💕🌹

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام مهربونا صبح قشنگتون بخیر این دو سه روز اخیر همسرم ماموریت بودن و منم خونه پدرم طبق معمول بودم ...

😍😍😍😍😍💚

سلام خانوما 

دیروز یهویی  ایمیل اومد ک باید بیای تهران من و خواهر نامزدم بلیط گرفتیم و بعد از ۱۲ ساعت تو راه بودن کارم هم انجام شد 

دیروز: حموم رفتم، برای شام برنج و من پختم مدارک و برای چندمین بار چک کردم تو راه هم کلی تخمه خوردیم و حرف زدیم 

۳۰ م کتاب خوندم ، با پدر و مادر نامزدم هم تلفنی صحبت کردم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سسلام ممنون  متوجه نشدم عزیز جمله اخرتو

سلام عزیزم  ببخشید 

من یک کاربر دیگه رو هم به نام " دختر خوب "  توی همون پست صدا زدم  و گفتم چرا پیدات نیست !! شرمنده 🤭

صرفه جویی در تعداد کامنتا 😬

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام صبحتون بخیر

از دیروز عصر گزارشمو تکمیل کنم. 

دیروز عصر بچه ها نخوابیدن، منم نشستم پای لپتاپ،  کلی تلاش کردم و بالخره موفق شدم پروژه ای که میخواستم رو روی لپتاپ نصب کنم،  به خودم افتخار میکنم🥰🥰🥰😎😎.  انشالله میتونماز این به بعد اموزشمو ببسنم همراهش خودمم تمرین کنم، اینطوری خیلللللی کیفیت اموزش فرق میکنه. 

تا اپیزود ۳٠ رو دیده بودم،  ولی چون سیستمم اکی شد دوباره از اول شروع کردم همراهش تمرین کردن. امیدوارم سرو کارم کمتر به سایتهای خارجی بیفته، و توقفم تو مسیر کمتر بشه. 

برای شام الویه درست کردم،  همسرم زنگ زد بریم خونه پدرشون،  حاضر شدیم شاممونم بردیم اونجا(دیر رفته بودیم شام خورده بودن😜😁) همسرم یکم کاراشون رو انجام داد،  شام خوردیم و یکم موندیم و برگشتیم خونه. 

پسرا خیلی خسته بودن خوابیدن، منم یکم با لپتاپ کار کردم و خوابیدم. 

راستی دیروز نشستم روزه های قضامو حساب کردم،  رقمش خیلللی بالا رفت🙄😁. تصمیم گرفتم کم کم روزه هامم بگیرم،  فک کنم چند سالی باید زمستونا روزه بگیرم تا تموم بشه،  بخاطر مهدی و علی کلی مجبور شدم روزه هامو بخورم😐. 

به امید خدا شروع میکنم انشالله بتونم انجامش بدم. 

و امروز: 

پنج شنبه ها روز تمیزکاری اساسی بود،  از تراس شروع کردم، وسایلشو جابجا کردم و حسابی امیزش کردم

حال و اشپزخونه کامل گردگیری و جارو شد

تمام درب کمد دیپاری ها و باکس تی وی،  کابینتها درب ورودی همشون با دستمال و شیشه پاککن تمیز شدن

نامرتبی هایی که تو کابینتها بوجود اومده بود رفع شد

قهوه ساز رو همسرم هوس کرده بود اورده بود دم دست. 

دکوراسیون روی کانتر رو تغییر دادم و ایشون هم اونجا قرار گرفتن. 

گاز حسابی تمیز شد. 

اتاق پسرا کامل مرتب شد و جارو شد،  چند تا ماشین که لاستیک نداشتن یا تیکه هاشون جدا شده بود ریختم تو بازیافت. 

اتاق خودمونم گردگیری کردم و جارو زدم. 

در ادامه: 

نمازمو بخونم

برای نهار پسرا سیب زمینی تخم مرغ درست کنم. 

ببرمشون حمام و لباس دستی بشورم

لباسها تا بشن

لباسها اتو بشن

ظرفها رو. موقع اشپزی بشورم(قطعات گاز هم رفتن تو سینک تا بشورمشون). 

علی جون کلی تکلیف و کاردستی داره انجام بدیم. 

برای افطارم الویه دارم،  برای شام همسرمم احتمالا بمونه. 

فردا انشالله با دوستان قراره بریم بیرون شهر.