سلاااام
صبحتون بخیر
دیروز مفید گذشت
کارهای خونه انجام شد.
حدود ۱۷ پارت از اموزشمو دیدم( فیل تر شکن ندارم، نمیتونم همراهش تمرین کنم، ولی ترجیح دادم بجای اینکه بین اموزشم وقفه بندازم تا رفع فی لتراسیون، اموزشم رو ببینم، بعد که نت درست شد یا فیل تر شکن روی سیستمم تونستم نصب کنم تمرین کنم. این شکلی راضیم نمیکنه ولی حداقل اینه مسیر پیشرفتم هموارتر میشه).
دوره فتوشاپ پیشرفته هم ثبتنام کردم بالخره.
دوره خیاطیمم هزینه ش واریز شد و منتظرم سایت برام باز بشه بتونم استفاده کنم.
دیشب بالخره رفتیم واسه اقای مهدی کفش خریدیم. روی کفشا یه هاپوی کوچولو کشیده بود، اولش خوشش اومد بعدش چون نسبت به کفش تابستونی پاش توش راحت نبود، تا خونه نق میزد "هاپو نه" 😁😁 = "کفش که روش هاپو داره رو.نمیخوام" اخرش مجبور شدم از پاش دربیارم و قبلیا رو بپوشه😎.
چند تا کلاه هم برای مهدی امتحان کردیم که نظرمو جلب نکرد و نخریدم.
یه دونه شال موهر کرم نظرمو جلب کرد😜😎، امتحان کردم خوب بود خریدم، کلا تو شال و روسری فقط سبز یشمی و. کرم بهم میاد، منم از این طیف پارو فراتر نمیذارم.
و البته که مشکی همیشه پای ثابت شال و روسری هام هست.
برگشتنی همسرم دلش کباب خواست رفتیم همون بیرون شام خوردیم و زحمت شام از رو. دوشم برداشته شد. مسیر برگشت تا خونه رو. من رانندگی کردم، در جهت عمیقتر شدن یادگیریم.
تو. مسیر میوه فروشی هم رفتیم و وقتی رسیدیم خریدها ذو. جابجا کردم و میوه ها و صیفی جات رو شستم.
تازه ساعت ۱۱ نشستیم با علی جون کاردستی امروزشو درست کردیم.
امروز هم علی جون رفت مهد
منم نشستم پای لپتاپ و ۵ پارت دیگه دیدم
تا بیدار شدن مهدی جون بازم اموزشامو ببینم و بادش بریم صبحانه بخوریم(من یه دونه تخم مرغ خوردم گشنم بود😜).
نهار برنج داریم، کتلت سرخ کنم(موادش فریز دارم).
ادامه روز رو بعد نهار برنامه ریزی میکنم