سلام به بانوان زیبای سرزمینم صبح تون بخیر باشه 💃🥰🌺
اول گزارش دیروز رو میدم
من الان چند سال عادت کردم که صبح ها بیدار میشم و دوش میگیرم
ساعت 5:۴۵ از خواب بیدار شدم دوش گرفتم موهامو دم اسبی بستم آرایش کردم 💅💅راستی من قبلاً اگه یادتون باشه موهامو هر روز اتو میکردم دیگه همسر جان لطف کردن پول دادن من کراتینه مو انجام دادم و به کاری کمتر شد صبحا 🤭
ساعت ۶:۳۰ دقیقه فرشته کوچولو هام بیدار کردم 👩❤️👨👩❤️👨
موها شونو شونه کردم لباسشون عوض کردم🥰🥰
زیر کتری روشن کردم چای دم کردم صبحانه همسر جان و فرسته کوچولو هامو رو آماده کردم🍯 و همسرجان راهی شد سر کار 😘😘
نهار قیمه و پلو درست کردم سالادم رو درست کردم 🥗🥗🥗
رفتم سراغ کار خونه ...اول از همه رفتم تو اتاق بچه و خودم سبد رخت چرک 😷رو برداشتم انداختم تو لباس شویی و ماشین رو روشن کردم 🤭🤫
ظرف های صبحانه رو شستم سینک رو با تاید شستم و تمیز کردم آشپزخونه رو دستمال و طی کشیدم 🌺🌺🌺
خلاصه بین این گزارش ی ترفند هم بهتون یاد بدم من قبلاً خیلی یخچال رو تمیز میکردم تا یبار تو ی کانالی تو روبیکا دیدم که سلفون میکشه رو طبقه یخچال هر موقع که کثیف میشه سلفون رو برمیداره و دوباره ب جدید میذاره ☺️😊😊
منم الان یکسال هست این روش رو میرم دیدم ترشی ریخته داخل یخچال سلفون رو برداشتم ی سلفون جدید گذاشتم 🥰🥰
کل خونه رو جارو کردم هم اتاق بچه ها👩❤️👨 و هم اتاق خودمون رو 🌺🌺
حیاط هم شستم ...
داخل سرویس بهداشتی ها تاید ریختم و تمیز شستم 😷🤫
هم حمام هم دستشویی
سرامیک سالن هم بچه ها دست می زنن زود ب زود کثیف میشه منم هفته دوباره تمیز میکنم که دیروز نوبت تمیز کردن سرامیک ها بود
شد ساعت۱۲:۳۰دقیقه که جدیدا شوهرم نهار میاد خونه اومد نهار خوردیم 🍲🥗🍟
براش قلیون چاق کردم بچه ها👩❤️👨 رو خوابندم که شوهرم استراحت کنه
تا شوهرم داشت قلیون میکشید من ظرف نهار 🍽️🍴🥄 رو شستم
خلاصه که ساعت ۲شوهذم رفت منم خودم رفتم خوابیدم تا ساعت ۱۵:۰۰
بعد هم بلند شدم کاری های که 🐸🐸🐸 هستن رو انجام دادم
روزی پنج صفحه قرآن ✅
روزی یکساعت خیاطی ✅
روزی یکساعت بافتنی ✅
روزی یکساعت نقاشی یاد دادن ب دخترم ✅
ساعت ۱۹:۳۰ هم بلند شدم ی کوکو درست کردم برای شام و آقای همسر ساعت ۲۱:۰۰اومدن
ما هم ی تصمیم گرفتیم که شب ها که شام خوردیم نیم ساعت داخل فلش برنامه کودک بریزم با فرشته کوچولو هامون شب ها نگاه کنیم 👩❤️👨👩❤️👨🌺😊
و ساعت ۲۲:۱۵دقیقه خاموشی در خانه
واین بود گزارش دیروز من
و هنوز کار های امروز رو ب سرانجام نرسوندم شب گزارش امروز رو میدم
روز خوش 😘😘🤭