2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044708 بازدید | 88235 پست
سلام من یه مشکلی دارم. شاغلم و بچه مدرسه ای دارم.  همسرم تو کار خونه کمک نمیکنه و من با فکر این ...

همسر منم خیلی کمک نمیکنه،اعصاب خودتو خورد نکن😉شاید شاید در ماه یکبار اتو بزنه،اونم بعد پنج سال روش کار کردن!یا اگه هفته ای یکبار یه جارو سطحی بزنه!یا ماهی یکبار سرویس رو بشوره!تازه با کلی تلاش و الارم و یاداوری😅ولی اولا من کم نمیارم💪دوما اعصاب خودمو خورد نمیکنم،تازه بعضی روزا دو شیفت هستم یا سه شیفت😅

سلام عزیزان خوبین انشالله من خواننده خاموش هستم ولی هرروز صبح میخونمتون تا انرژی کارکردن بگیرم از شم ...

روی تقویت سیستم ایمنی اش کار کن

من سیستم ایمنی ام بچگی هام خیلی ضعیف بود

ولی خیلی روش کار کردم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام به همگی🤚من اومدم.....کارهای دیروز همه انجام‌شده...دیشب رفتیم شب نشینی خونه خواهرشوهر.برای دخترش کادوی جهیزیه بردیم....یخورده هم گل کلم وکرفس برای خواهرشوهرم.دختراهم درستشون عصری انجام داده بودن اومدیم کارهای شخصیشون انجام‌دادن وخوابیدن.البته دختربزرگم مقاومت میکردکه مسواک نزنه ولی من زیربار نرفتم وانجام داد😘😀واماامروز....ساعت بیداری ۶وربع....صبحانه خورده شد وهمه راهی شدن .ظرفا شسته.رختخواباجمع شده.اتاقا مرتب.حموم جمع.حیاط شسته🙈ناهارخورده شده.الانم یه کاری برام پیش اومده بقیشومیام میگم بهتوم.فعلا....

خب من سریع رفتم واومدم .یه چک بودکه شوهرم زنگزد گفت ثبتش کنم.بایدمیرفتم تواتاق .چون بچها حواسموپرت می‌کردند.انجامش دادم.واما.....ظرفای ناهارشسته.وسیله چندتابایدمیرفت انباری بردمشون.آشغالارفتن بیرون.والانم بایدتلاش کنم وروجکوبخوابونم  

روی تقویت سیستم ایمنی اش کار کن من سیستم ایمنی ام بچگی هام خیلی ضعیف بود ولی خیلی روش کار کردم❤️

ممنون از پاسخگوییت عزیزم میشه راهنماییم بکنی چجوری میشه رو سیستم ایمنیش کارکنم خیلی ضعیفه البته بخاطر تغذیه ناصحیحش هست که هیچ جوره تصحیح نمیشه بنا به دلایلی ...

اگه شربتی میدونی براش مفیده بی زحمت بهم بگو راستی شما میدونین زینک چرا بده 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
دوستم شاید بعلت تذکر زیاد این حالتها پیش اومده. درمورد حساسیت به لباس و تمیزی لباس و ‌‌...به ن ...

کارنلین جان ممنون از راهنماییت

نمیدونم شاید از تذکر زیادیه که دگه سِر شده 

امروز مدرسشون جلسه دارن حتما حضوری با معلمش صحبت میکنم  

باید رو رفتار خودمم یه تجدید نظری بکنم 

از  دیروز تصمیم گرفتم باهاش مهربونتر باشم و به خودم قول دادم از حساسیت هام کم کنم خودمو کنترل کنم صدامو براش بالا نبرم ایشالا بتونم موفق باشم

همین طور که کارنلین گفت منم نظرم اینه‌ ولی علایم داره   شاید عدم تمرکز نداشته باشه وللی ۹ ...

ممنون از پاسخگوییت دوست عزیزم

با یه مشاور تلفنی  صحبت کردم در نهایت قرار شد حضوری ببر مش باهاش صحبت کنه و ازش تست بگیره گف احتمالا باید دارو مصرف کنه  گف اینجور که میگین بیش فعالی ذهنی داره

سلام  این توصیفاتی که کردی انگار در مورد علی من میگفتی 😅 منم درگیرم با همه اینها در مورد تک ...

ممنون سادات جان 

واقعا ؟ پسر شما چند سالشه؟

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتین و با حوصله توضیح دادی حتما نکاتی رو که گفتی رعایت میکنم انشالله برای ما هم  جواب بده

روی تقویت سیستم ایمنی اش کار کن من سیستم ایمنی ام بچگی هام خیلی ضعیف بود ولی خیلی روش کار کردم❤️

عزیزم چند تا بچه داری ؟؟ ماشالله چقدر کار انجام میدی . من خیلی زود خسته میشم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

و اما کارهای امروز

صبحانه خورده شد 

موهامو مرتب و خوشکل کردم 

به صورتم صفایی دادم 

نهار ماکارونی گذاشتم 

سالاد شیرازی درست کردم (عاشق ماکارونی با سالاد شیرازیم حتما امتحانش کنین)

نون ها رو تیکه کردم گذاشتم فریزر 

آشپزخونه رو مرتب کردم 

ظرفایی که کثیف شده بود رو شستم 

حال یکمی نیاز به مرتب کردن داشت مرتب شد

میوه خوردم و باز استراحت کردم 

نی نی سایت پیام‌های دوستان رو خوندم و تاپیک جدید مادر کافی

کارهای مونده 

ظرفهای نهار بشورم 

عصری وقت دکتر دارم 

جلسه مدرسه باید برم

چرتکه با پسرم کار کنم

یکم باهاش بازی کنم 

لباس های مدرسه و باشگاه فرداش رو چک و آماده کنم

اشعالارو بزارم بیرون

دلم میخواد بتونم امروز برم ارایشگاه و موهامو کوتاه کنم اگه فرصت بشه برم

فعلا همینا

ممنون سادات جان  واقعا ؟ پسر شما چند سالشه؟ مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتین و با حوصله توضیح دا ...

خواهش میکنم 

من شهرزادم 

اونم فامیلم هست سعادت 😅

پسر من 7 سال و 4 ماه،. کلاس دوم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
کارنلین جان ممنون از راهنماییت نمیدونم شاید از تذکر زیادیه که دگه سِر شده   امروز مدر ...

حتما حتما موفق میشی.

مثل مندکمالگرا نباش هم خودت پیر میشی ،هم بچه اذیت میشه

این نیز بگذرد...                                                       
سلام عزیزان خوبین انشالله من خواننده خاموش هستم ولی هرروز صبح میخونمتون تا انرژی کارکردن بگیرم از شم ...

سلام بارانه جان 

خانم کدبانو

من به پسرها ماهی دوتا d3 ،۵۰۰۰۰

و

هفته ای دوتا زینک پلاس میدم.

مخصوص خودشون شربت مولتی گرفتم ولی استقبال نشد.

این نیز بگذرد...