2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043418 بازدید | 88177 پست
سلام مریم جون  الحمدلله خوبیم شما و بچه های دسته گلت خوبین؟ فرشت در چه حاله؟ راستش پسرم چ ...

سلام ممنون کارنلین جان دست بوسن ،فرشمم از نصفه رد شده ان شاالله امسال میبرم وعکسشا میزارم براتون

پس با این حساب زیادم جالب نیس

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام دوستان چرتکه اگر اشتباه نکنم محاسبات ریاضی رو به روش سریع به بچه‌ها یاد می‌دن، شاید به نظر جذا ...

یعنی هیچ تاثیری نداره که درس ریاضیش قویتر بشه یانه   

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزتون قشنگ دیروز ظهر مهمونی خونه پدر همسرم دعوت بودیم.  خواهرای همسرم اومده بودن مشهد، & ...

وقتی گفتی آقا تولد دعوتت کرده داشت گریه ام می‌گرفت نمیدونم چرا انقد حسودم نسبت به زائرای آقا با اینکه یه ماه هم نشده اونجا بودم بازم... 💔

🥰😍

ب نظرشماها پسربچه کلاس اولی را به چه کلاسی بفرستم کلاس زبان کلاس قرآن وکلاس نقاشی وچرتکه وکشتی وکونگ فو،پسرم خودشم نمیدونه به کدوم علاقه داره خودمم موندم توش کدوم مفیدتره  

یعنی هیچ تاثیری نداره که درس ریاضیش قویتر بشه یانه    

سلام

من اطلاع دقیقی از چرتکه ندارم

اگر فقط سرعت محاسبات کار بشه، برای دو سه سال ابتدایی که محاسبات اهمیت بیشتری داره خوبه ولی برای بعدها که مفاهیم اهمیت بیشتری پیدا میکنن بعید میدونم مفید باشه

البته اینم بگم اگر بچه علاقه داشته باشه، همین که تو اجتماع باشه و یکی از کلاسای مورد علاقه ش شرکت کنه از جنبه های دیگه خوبه

باز هم شما صاحب‌نظر تر هستید

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
سلام  این همه کلاس میفرستین؟🤔🤔

سلام خوبی سرو جان  نه میخام یکیشا انتخاب کنم بین اینا  

سلام ممنون کارنلین جان دست بوسن ،فرشمم از نصفه رد شده ان شاالله امسال میبرم وعکسشا میزارم براتون پس ...

بسلامتی ان شالله.

بچه ها با هم متفاوتن، ممکنه برای پسر شما خوب باشه و مثل دوستای پسرمن پیش بره، اما برای بچه من همینقدر کافی بود

این نیز بگذرد...                                                       
ب نظرشماها پسربچه کلاس اولی را به چه کلاسی بفرستم کلاس زبان کلاس قرآن وکلاس نقاشی وچرتکه وکشتی وکونگ ...

ورزش رو حتمااا بفرست.

زبان اگه علاقه داره و آموزشگاه خوب میشناسی   بفرست.

پسر من یه دوره نقاشی رفت ولی ادامه نداد.

زبان هم اواسط کلاس سوم شروع کردیم و خیلی خوب پیش میره.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام 

خوبید همه 

میام سر میزنم ها اما کم فرصت میکنم گزارش بنویسم 

گزارش قبلیم تا وقتی بود که کابینت ها رو جابه جا کردم 

بعدش :

بقیه وسایل آشپزخونه و کابینت‌ها رو هم طبق روش جدیدم که وسایل مشابه کنار هم باشند چیدم 

کابینت‌ها باید برچسب بخورن و هنوز همسرم فرصت نکردن

یسری خرت و پرت مخصوصا ابزار و کفگیر ملاقه گذاشتم رد کنم (اشغال هستن تقریبا 🤦‍♀️) 

کمدها رو هم قبلا نظم داده بودم، مونده کمدهای بالای که لباس‌های کناری هست 

الان خونه منظمه اما تمیز نیست از امروز شروع کردم اساسی تر تمیزکنم برای خونه تکونی فصلی، امروز دسشویی هارو شستم و بقیه هم روزای بعد 

از 15 خرداد شروع کردم 5 صبح بیدار میشم، و گاهی میرم پارک پشت خونه پیاده روی 

سحرخیزی و ورزشم مستمر بوده تقریبا یه چند روزی انجام نشده فقط 

سریال قورباغه رو دیدم این مدت، آنقدر تعریف شنیده بودم توقعم بالاتر بود انگار 

روز قبل عید خانوادگی رفتیم حرم و صبح عید هم همون ساعت 5صبح با ثنا رفتیم دوباره حرم(همه دوستای تاپیک رو هم دعا کردم) 

یروز رفتم خونه مامانم دیدنشون چون از سفر اومدن 

فرداش هم باز خاله ها و دخترخاله هام اومدن اونجا منم رفتم 

یروز هم با خاله ها رفتیم پارک بانوان آنقدر گربه داشت تمام مدت وسط زیر انداز واستاده بودم که بقیه دورم باشن و خودمم بتونم اطراف رو ببینم، بچه هام و بچه خواهرم هم همش در حال دور کردن گربه 😐 قرار بود قرار پارک ثابت و هفتگی باشه به خاطر من منتفی شد، قرار شد جای دیگه پیدا کنیم 

کتاب جادوی نظم رو قبلا خلاصش رو گوش داده بودم الان دارم دوباره کاملش رو گوش میدم، باشگاه 5 صبحی هارو هم گوش میدم 

همچنان تایم کارهام رو مینویسم و برام موثر بوده 

عادت سازی هام رو با جدیت بیشتر دنبال میکنم 

استفاده از گوشیم رو خیلی کم کردم

امروز دوز دوم واکسنم رو زدم 

برای کلاس تابستونی هم برای خودم و بچه ها  به یک ورزشگاه سر زدم اما نمیدونم تو این هوای گرم میتونم برم و بیام یا نه 

چند تا مدرسه هم برای ثنا رفتم دیدم اما یا از لحاظ تربیتی خوبن آموزشی ضعیف و یا برعکس 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام خانوما 

خب تو این مدت ی تولد مجازی گرفتم برای نامزدم ک خیلی هیجان زده شد و با هم شمع و فوت کردیم البته درستش اینه ک من فوت کردم و اون اداشو دراورد😂

امروز هم از صبح عروسی دعوت بودیم بعد از مدت هااا 

شب هم ک تولدم بود و با یک کیک  کوچیک جشن گرفتیم ی کم برام آرزو های خوب خوب بکنین منتظرم 🥳😘

اینم کیک 🦋

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

سلام  

یادم نیس آخرین بار کی گزارش دادم   ولی الان که اومدم حس کردم چقده دلتنگ اینجا بودم و خبر نداشتم 

خلاصه این مدتی که نبودم .....

در بی خوابی و بی اشتهایی به سر میبرم تقریبا عادت کردم ۶ماه اول سالو اینجوری سر کنم 

نگم که چقد پیاده روی داشتم این روزا 

کتاب عقاید یک دلقک رو صوتی با همسر گوش دادیم تموم شد الانم ابنبات هل دار رو گوش میدیم 

مرشد و مارگریتا تموم شد ولی یه باردیگه سرفرصت باید صوتیشو گوش بدم زیاد جذبش نشدم از بس که سخت و‌پر از اسمه قاطی کردم   

کتاب از قیطریه تا اورنج کانتی از حمید رضا صدر عزیز و رو با عشق شروع و تموم کردم (خیلی ناراحت کننده بود )

کلی تمرین و نکته برداری داشتم که انجام شد ولی یه عالمه ی دیگه نوشتنی دارم 

عکس گروهیمون بلاخره به دستم رسید بردم عکاسی واسم چاپ کنه 

دور ریز غذایی نداشتم 

رسیدگی پوست و مو رعایت شد

حواسمون به دونفره هامون بود 

تو این مدت از طرف املاک میاومدن واسه بازدید از خونه ، یه بهونه ای شد واسه مرتب بودن اساسی خونه    

کلی لباس شستم و اتو کردم

گردگیری روزانه داشتم 

باز حساسیت فصلیم عود کرده و‌پدرمو دراورده 

متخصص زنان رفتم چکاپ سالانه رو انجام دادم

این روزا در حال جمع وجور کردنم واسه اثاث کشی 

تا الان پرده ها و ملافه ها و کاور ها رو شستم 

پادریا شسته شد 

لوازم برقیا رو بسته بندی کردم 

خیلی بیشتر از اینا کارکردمااااااا ولی تا همینجا بسه دیگه 

حسابی پرگویی کردم

روز و روزگارتون خوش  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....