2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043277 بازدید | 88175 پست

من تبریکتونو ب خودم گرفتم 😂 ممنونم ازتون💋

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها  از این اهنگ خوشم اومد  گفتم برا شما هم بزارم  https://upmusics.com/همایون-ش ...

خیلی قشنگ بود سوسن جون ❤

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام من هر کتابی برام متفاوته همه ی کتاب ها یکسان نیست مثلا کتاب دروغگویی روی مبل رو نتونستم صوتی ...

چه جالب من عاشق رمانم ،یبار باید امتحان کنم ببینم رمان میتونم گوش بدم یا اونم نمیشه .👌👌

سلام‌ گل گلابتون ها .خوبین ؟ خوشین ؟ ان شاءالله هوای دلتون آفتابی آفتابی باشه  من‌یه سوال ذهن ...

سلام خوبی زهرا جون 

والا منم تازه شروع کردم و معمولا حین کار گوش میدم، پیش اومده حواسم پرت بشه ها اما نه زیاد، دیگه گاهی پیش میاد میزنم عقب 

فکر کنم به جذابیت کتاب هم مربوطه 

منم اگر دراز بکشم خوابم میبره 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام سلام دوستهای گلم

گزارش امروز و دیروز من 

دو دور لباس شستم 

لباس خشکا جمع شد رفت سرجاش

خونه رو مرتب کردم و جارو برقی زدم

دو تا جوجه اردک بچه ها آوردن فعلا نگه میدارن به مدت یه هفته تا پس بدیم به صاحبشون به اونا رسیدگی شد

بچه هارو حموم بردم و خودم رفتم

باشگاه رفتم

چند وقته دندونم درد میکرد یکدفعه گریبانگیر شد رفتم درست کردم جز اهداف امسال گذاشته بودم که هر چی دندون خراب و پوسیده دارم درستشون کنم توفیق اجباری شد حالا که پام به دندونپزشکی باز شد ادامه بدم امروز وقت دارم برای دندون دیگم

گاز تمیز شد و روی کابینت هام هم با دامستوس شستم چون سفیده زرد چوبه و اینجور چیزا میریزه لک میشه مجبورم هر چند وقت یه بار وایتکس بزنم

سرویس رو باید بشورم الان میخوام برم 

فعلا برای امروز کارای روتین انجام بشه بسه احتمالا بعد از دندونپزشکی چپه میشم😄 

سلااااااااااام     گزارش امروز : روتین منزل در حد ضرورت چندتا اتویی داشتم سرو سامو ...

عزیززززدلم. 

خداروشکر. 

انشالله روزات پر از شادی و تلاش باشه همیشه. 

خوشحالم واست دوست خوبم، خوشحالم که حال دلت رو با تلاش واسه رسیدن به هدفات خوب نگه میداری🥰🥰🥰

و سلام🥰🥰

این چند روزی که گذشت چند تا چالش بزززرگ رو پشت سر گذاشتیم.  خداروشکر همش بخیر گذشت ولی خب خیلی ازم انرژی گرفت، چه روحی چه جسمی. 

خداروشکر امروز روز اروم و خوبی بود. 

از صبح دو سری ماشین روشن. کردم و پهن کرد،  یسری دیگه هم تو ماشینه،  احتمالا دو سری دیگه هم باید روشن بشه. 

دوتا پتو بزرگ ها،  هم تو ماشین جا نمیشن که فعلا به حمام منتقل شدن تا شب همسرم بشوره،

خونه مرتب بود( دیروز کمکی داشتم کل خونه رو. مرتب کردیم و تموم شد). 

دیشب رفتیم واسه تراس توری خریدیم تا جلوی ورود پشه ها رو بگیریم.  امشب باید نصبش کنیم. 

امروز کلی لباس تا زدم و هنوز هم کلی مونده، منتظرم اقای مهدی بخوابه بلند شم لباسا رو تا بزنم و اگه زمان باشه یسری اتو بزنم. 

واسه نهار مرغ گذاشته بودم، صرف شد. 

شیر گرفته بودیم،  جوشوندم و ماست درست کردم. 

سبزی قورمه گرفته بودیم سرخشون کردم باید بسته بندیشون کنم برن فریزر. 

عصر قراره بریم خرید، امیدوارم پارچه ای که میخوام رو. پیدا کنم، 

جارو برقیمون سیمش جرقه زد و خراب شد،  گذاشتیم شب ببریم تعمیر. 

مودم خراب شد بردیمش تعمیر. شب باید بریم تحویلش بدیم

و مهمترین برنامه این روزها:  انشالله فردا عصر میرم حرم و استارت خداحافظی با شیر مامان رو واسه اقای مهدی میزنیم. دعا کنین سخت بهش نگذره،  مهدی فوق العاده پسر صبوریه،  واسه همین وقتی قراره سختی ببینه دلم عزا میگیره، خدای مهربون خودش کمک کنه پسر کوچولوی قشنگم کمتر اذیت بشه. 

سلام

من خیلی وقته گزارش ندادم 

یهویی دلم خواست بیام بنویسم🥴🥴زرنگ کی بودم من🙈

من مشکل تیروییددارم شبادیرخوابم میبره وقتی ام ک میخوابم 

صباسخت بیدارمیشم براصبانه شوهرم خواب موندم😐یکم دلخورشد

خیلی کم کارشدم نمیدونم چراهمش باقهوه سرپام چنروزه 

اگه توصیه ای دارین حتماکمکم کنین ممنون میشم

امروزرفتم نون گرفتم شلوغ بودطول کشیدتابیام ولی ارزششوداشت نون تازه گرفتم 

ظرفای صبانه ونهاروشستم نهاروباشام باهم میپزم 

شوهرم زودمیادمعمولا۵.۶شام میخوره غذامون امادس همیشه

دودورلباس شستم خشک شده دختراجمعش کنن 

خودمم همت کنم لباس اتوکنم خیلی برام سخته😐😐

ازبس بی حوصله شدم ولی روخودم دارم کارمیکنم خودم ک میگم بخاطرداروی تیروییدم هست ک یمدت نمیخوردم چنروزه افتادم روروال خداروشکر

انشالله بهترشم ب گلامم اب دادم عاشقشونم خیلی حس خوبی بهم میدن😍😍

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
برای بادمجون روغن رو روش اسپری کن عالی درمیاره😍

عه آوین تو هم داری ؟  اسمت رو یادم رفت گفته بودی ؟ 

بعد یه سوال داشتم ازت میگم این ماشین ظرف شویی یه بار گفته بودی فیل  تر ماشین بسته بودین 

دقیق توضیح میدی چه جوری ؟ 

الان شما اشغالای ظرفا رو از روش  جدا نمیکنی ؟ 

دوست دارم بگیرم ولی از همین آشغال خالی کردنش و دونه دونه چیدنش حوصلم نمیشه 

اخه تا بیای تمیزش کنی با دستمال و بچینی یه دفعه میدی زیر اب دیگه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم تو سال جدید به همین نتیجه رسیدم در مورد پخش شدن انرژی و متلاشی شدنش بخاطر همین میگم رو اوردم به ...

پس من چرا برام مهم نیست اهدافم دیده بشه😅فک کنم اختلالی چیزی دارم😅

2810