2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043249 بازدید | 88175 پست
خواهش میکنم دیانای عزیز، خداروشکر ❤️🌿😍 من هفتگی هم چک میکنم اما خب ماهانه دیگه میفهمم با خودم ...

اهداف سالانه دارم یه کاغذ خیلی بزرگ چسبوندم به در کمد که مرتب جلوی چشمم باشه

ولی اینکه مثلا تعیین بگم تو خرداد اینکارا رو انجام میدم نه به شدت تنبلی میکنم و آخر ماه با یه عالمه کار انجام نشده ماتم میگیرم 

هفتگی چون تعداد روزا کوتاه تره واسه من شدنیه بدون بهونه مخصوصا که جلوی جمع لیستمو میذارم که از سر رودربایستی انجام بشه 

(از لیست بلندمدتم براساس اولویت برنامه مینویسم واسه هفته ام یه جور خرد کردن هدف )حالا گذاشتم متوجه میشین

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام برنامه ی دیروز  لباسا رو دو سری بشورم و پهن کنم ✅ ظرفای دیشب رو بشورم ✅ با پسرم درسا ...

مبارکهههههههه

ببینم عکس سرخ کن تووووو 

مگه بدون روغنم  هست!!!!

من یکی دارم ۵ساله در حال خاک خوردنه اصلا استفاده نکردم بخاطر مصرف زیاد روغنش 

اصلا نمیدونم چرا خریدم اگه بدونم واسه تو بهتره خب اینو میفروشم بدون روغن شو میخرم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
عه تاریخ اشتباه زدم 1 خرداد بود زدم 1 اردیبهشت 😂😂😂 به بزرگواری خودتون ببخشین

فدای سرت پیش میاد  

سلام برنامه ی دیروز  لباسا رو دو سری بشورم و پهن کنم ✅ ظرفای دیشب رو بشورم ✅ با پسرم درسا ...

تپلو جون منم سرخ کن بدون روغن دارم مال جهیزیم هستش مارکش فیلیپس هستش ده ساله داره خاک میخوره یه بار اون اوایل بادمجون و سیب زمینی سرخ کردم راضی نبودم ..قلق خاصی داره استفادش؟؟؟ اگه آره ..لطفا به منم یاد بده..ممنون دوست جونی...

اهداف سالانه دارم یه کاغذ خیلی بزرگ چسبوندم به در کمد که مرتب جلوی چشمم باشه ولی اینکه مثلا تعیین ب ...

عالیه👍
یه نکته رو من تازه فهمیدم،

به شماهم بگم

منم گاهی می نوشتم و می زدم به یخچال، اتاق یا جاهای جلوی چشم

وقتی کسی میومد خونمون حواسم نبود برشون دارم و ناخودآگاه راجب اون. نوشته ام صحبت میشد

توی یکی از وویس های انگیزشی که گوش میدادم نوشته بود که اگر اهدافمون رو بیان کنیم بیشتر انرژیش پخش میشه و متلاشی میشه. 

میگفت نوشتن اعجاز می کنه اما این که دیگران ببینن باعث میشه انگیزه ی مغز برای رسیدن بهش کم بشه و چلی دلیل دیگه 

برای همین دیگه وارد دفترم میکنم که همه ی انرژی بمونه تو خود هدفم😀

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
تپلو جون منم سرخ کن بدون روغن دارم مال جهیزیم هستش مارکش فیلیپس هستش ده ساله داره خاک میخوره یه بار ...

سلام 

الان عکسش رو میزارم ببین همینه که من دارم 

اگه اره که بگو بگم بهت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مبارکهههههههه ببینم عکس سرخ کن تووووو  مگه بدون روغنم  هست!!!! من یکی دارم ۵ساله در حال ...

مرسی 

اره هست    نمیدونم انگار بیشتر با هوا میپزه 

من مثلا دو تا سیب زمینی رو که خلال میکنم  تپش یع نصف قاشق غذاخوری کمتر روغن میزنم میزنم  بعد میریزم تو اون توریه   سیب زمینی سرخ کرده تحویل میده 

نه دیگه گاز کثیف میشه نه هیچی  راحت و سالام   اینقدر کارایی داره که نگو 

توش مرغ   ماهی    تخم مرغ   هم میپزیم  

فقط دروغ نگم بادمجون خوب خوب در نمیاره  مگر اینکه بهش خوب روغن بزنی 

ولی همه چی رو مثل ماهیتابه در میاره   با یه قاشق یا نیم قاشق روغن 

به نظرم ارزش خرید داره  

بعد اون توری و زیرشم قابل شستشو هستن 

کار کردن باهاشم راحته مثل اب خوردن 

اون سرخ کن قدیمیا اصلا اصلا خوب نیستن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام‌ گل گلابتون ها .خوبین ؟ خوشین ؟

ان شاءالله هوای دلتون آفتابی آفتابی باشه 

من‌یه سوال ذهنمو مشغول کرده .

شما چطوری کتاب صوتی گوش میدین ؟

من اگر آخر شب گوش بدم انگار برام‌لالایی میخونه چنان خوابم میبره و مست خواب میشم که نگو 😁🙃

روزها هم حین کار یک کلمه شو نمیفهممبه خودم میام میبینم ۲۰ دقیقه نیم ساعت گوشی بیچاره داره صوت پخش میکنه و تموم شده من هیچی نفهمیدم 😀

خیلی دوست دارم‌کتاب صوتی گوش بدم چون زمانم برا کتاب خوندن کمه اگه راهکار و پیشنهادی دارین دریغ نکنین ‌بوس به لپاتون 💜💜😘😘

عالیه👍 یه نکته رو من تازه فهمیدم، به شماهم بگم منم گاهی می نوشتم و می زدم به یخچال، اتاق یا جاه ...

منم تو سال جدید به همین نتیجه رسیدم در مورد پخش شدن انرژی و متلاشی شدنش بخاطر همین میگم رو اوردم به اهداف هفتگی که هفته ای ۴_۵مورد انجام بشه 

منتها من تجربه اش کردم از جایی نشنیدم 

یه مدت اهداف ماهانه مو اول هر ماه تو گروه میذاشتم آخر ماه به سرانجام نمیرسید و کلی سرخورده میشدم

در مورد کاغذ چسبوندن به در و دیوار راستش ما زیاد رفت و آمد نداریم در کمدمم از این ریلی هاست که یه سمت چسبوندم وقتی مامانم میاد قسمت کاغذی روی هل میدم که بره زیر قسمت جلویی کمد . مامانمم اونجوری نیس که در و کمد جابجا کنه و ببینه و.....

ولی مهمون اومدنی همه ی کاغذا رو بر میدارم 

من فکر میکردم اخلاقم خاصه یا این که بدبینم اینجوری فکر میکنم (حتی چند روز پیش که خواستم تو گروه عکس از لیست کلیم بدم انقد از دور عکس دادم که نوشته هام مشخص نباشه  حس کردم ممکنه کسی ناراحت بشه ولی به روی خودم نیاوردم که عذاب وجدان بگیرم و از سر رودربایستی مجبور به گفتن جزییات بشم )

الان که اینو گفتی متوجه شدم یه فرضیه ی ثابت شده است و من تنها نیستم  

مرسی  اره هست    نمیدونم انگار بیشتر با هوا میپزه  من مثلا دو تا سیب زمینی رو ...

اینکه با نیم قاشق یا یه قاشق سرخ بشه عالیه

بادمجون هم اگه با نصفه ملاقه روغن سرخ بشه بازم خوبه 

من موقع سرخ کردن بادمجون روغنم نصفه میشد   اخرشم رو اوردم به کبابی کردن که سرخ نکنم زیاد چرب و چیلی بشه غذامون

سلام‌ گل گلابتون ها .خوبین ؟ خوشین ؟ ان شاءالله هوای دلتون آفتابی آفتابی باشه  من‌یه سوال ذهن ...

سلام عزیزم 

شبا مخصوصا به خاطر شرایط فعلی( اومدن میثم کوچولو )  حق داری که خوابت بگیرم عشقم حسابی روح و جسمت خسته اس دیگه کشش نداری که بخوای تمرکز کنی 

بزار واسه دم صبح که حسابی سرحالی و بچه ها خوابن 

و اینکه من از وقتی پاکسازی روزانه ذهن دارم تمرکزم بیشتر شده راحت تر میتونم گوش بدم یا مثلا موقع ظرف شستن فقط حواسم سمت شستنه پرش ذهنی ندارم که یاد اقساط عقب افتاده و ....بیافتم انگار خیالم راحته تو لیستم نوشته شده

امیدوارم امتحانش کنی و نتیجه بگیری   

منم تو سال جدید به همین نتیجه رسیدم در مورد پخش شدن انرژی و متلاشی شدنش بخاطر همین میگم رو اوردم به ...

اره واقعا ثابت شده هست

و چه جالب که خودت آزمون و خطا کردی تا بهت ثابت شد😀

تو وویس های آقای عرشیانفر شنیدم

اسمشو شنیدی شما؟ 

حرفاش بی نظیره حتما پیگیری کن

سلام‌ گل گلابتون ها .خوبین ؟ خوشین ؟ ان شاءالله هوای دلتون آفتابی آفتابی باشه  من‌یه سوال ذهن ...

سلام

من هر کتابی برام متفاوته

همه ی کتاب ها یکسان نیست

مثلا کتاب دروغگویی روی مبل رو نتونستم صوتی گوش کنم پی دی اف خوندم

کتاب دیوانه بازی رو نتونتسم پی دی اف بخونم هیچ جوره ارتباط نمیگرفتم و صوتی شو گوش دادم و چقدر به دلم نشست

اما کتاب افسانه کاریزما رو نه تونستم صوتی گوش کنم و  نه تونتسم پی دی اف بخونم ناچار شدم دنبال کتابش باشم😀

دیگه از روی تجربه ی مطالعه ام یه گریز میزنم ببینم با کدوم مدلش راحت ترم

خودت سرزنش نکن واقعا هر کتابی رو نمیشه صوتی گوش داد😂

2810