2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043302 بازدید | 88175 پست
سلام دوستان گل بعد از غیبت طولانی اومدم یه گزارش بدم  من اومدم مسافرت امروز روز چهارم  ...

خدا رحمت کنه همسرتون رو 

چون گفتین نظر بدیم میپرسم،. مجبورید برید خونشون؟ اونم سه ماه؟ 

شاید برای همین رفتارشون اینه 

و چقدر عجیب که ازشون حساب می‌برید، خب شما یک آدم بالغ هستید و مختار، مگه باید برای بیرون رفتن اجازه بگیرید؟ 

حالا اینکه حس شده از زیر کار در رفتید یه بحثه، چون به هر حال سه ماه دیگه آدم مهمون نیست و باید تقسیم کار بشه و اونا هم اشتباه این برداشت رو کردند 

اما اینکه حتی برای گوشی دست گرفتن ازشون حساب ببرید اخه قابل درک نیست، 

شما میتونید کارهاتون رو انجام بدین که کم کاری ای پیش نیاد، بعدش طبق میل خودتون رفتار کنید، قطعا شما نمیخواین عرف خانواده رو زیر سوال ببرید، میدونید چه جاهایی مناسب هست برید و کی برای بیرون رفتن مناسبه 

دیگه دخالت اونا بی مورده 

اگر براتون ممکنه حتما از یک مشاور به صورت مداوم تا بهبودی اوضاع افسردگی و قدرتمند شدن کمک بگیرید 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
بله متاسفانه  چون دخترم تو شکمم بود شوهرم فوت کرد  الان دخترم شش ساله است  و هر وق ...

و اگه شما موافق نباشید که برید، میتونن مجبورتون کنند؟ 

نکنه شما هم از کسایی هستید که گول فیلم ستایش رو خوردید و می‌ترسید دخترتون رو ازتون بگیرند؟ 

میدونید که اون باور اشتباه هست و حضانت بچه با مادر هست و فقط قیومیت با پدربزرگ،. یعنی اجازه ازدواج و هزینه ها 

یک سرچ کنید در این مورد 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه منو لایک کنید

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
همه شون مثلا تحصیل کرده ان ولی درک و شعورشون صفره  حتی نمیذارن قرص افسردگی بخورم میگن چیزیت ...

اوف چقدر من حرص خوردم از دست خواهرشوهرها و بیشتر از دست شما 🤦🏻‍♀️

مثلا بخوای قرص بخوری چکار میتونن بکنن 

چرا میزاری به همه چیت کار بگیرند 

شاید اونا ظالم نیستن شما خیلی مظلومی 

بابا به کسی کارهای شما ربط نداره 

شما الان نه همسر داری و نه دختر مجرد هستی که پدر ولی شما باشه 

شما مستقل تر از همه ما هستی حتی به لحاظ قانونی و شرعی 

پس تروخدا تغییر رفتار بده 

اون حرکت اونروزت که رفتی پارک عالی بوده،. ازشون اجازه نگیر،. بهشون اطلاع بده چون باهم زندگی می‌کنید که منتظر نباشن یا نگران نشن اما برنامه خودت رو داشته باش 

اصلا به نظرم سه ماه نمون یکم دیگه برگرد، بگو باز دلتون تنگ شد اگر تونستم میام یا شما تشریف بیارید 

راستی چرا هم جاری و هم خواهرشوهرها یک جا هستن اونا همسر ندارن؟ 

همه شون مثلا تحصیل کرده ان ولی درک و شعورشون صفره  حتی نمیذارن قرص افسردگی بخورم میگن چیزیت ...

عزیزم قطعا خودت شرایطتت رو بهتر میتونی بسنجی. 

یه سوال دارم،  خودت شخصا خونه داری؟ خرج زندگیت رو خودت تامین میکنی؟ 

اگه جوال این دو سوال بله هست،  پیشنهاد شهرزاد رو به نظرم عملی کن،  چند روز دیگه برگرد خونت و ازشون بابت مهمان نپازیشون تشکر کن و بگو اگه تو برنانه ت گنجید حتما مجددا برای دیدنشون میای تو تابستون. 

اگه جوابت به سوالات بالا منفیه یکم وابستگی پیش میاد و ممکنه برات چالش پیش بیاد که اون موقع باید با سیاست بیشتری این موضوع رو حل کنی. 

اگه دوست داشتی کمکت کنیم شرایط رو برامون بیشتر باز کن انشالله تصمیم بهتری بگیری. 

در ضمن با توجه به این شرایطی که توصیف کردی فک میکنم ادم توانمندی هستی که کار برای خودت پیدا کردی و داری کار میکنی،  پس اصلااااا خودتو دست کم نگیر،

از وقتی ازدواج کردم اینجوری بودن  مثل خانواده شوهر هندی ها که خیلی ظالمند همیشه همین جوری ان& ...

خوب اخه چرا؟بگو دلشون تنگ میشه بیان بچه رو ببین یه ساعت و برن،سه ماه اخه!!

عزیزم قطعا خودت شرایطتت رو بهتر میتونی بسنجی.  یه سوال دارم،  خودت شخصا خونه داری؟ خرج زن ...

من شخصا خونه ندارم 

موقع ازدواج اجازه مستقل شدن بهمون ندادن 

و بعد از دو سال زندگی مشترک همسرم فوت کرد 

من تازه دو هفته دخترم را باردار بودم

بعد از ۴ ماه پدرم من را آورد خونه خودش 

الان خونه پدرم زندگی میکنم 

ولی این ها هر وقت بخوان باید ازشون حرف شنویی داشته باشم

دلم میخواد با سیاست باشم

البته الان که دارم مجازی کار میکنم 

ماهی سه تومن میگیرم به اونا نمیگم 

کلا از همان از زمان ازدواج دشمنم بودند و باهام بد بودن 

دلم میخواد زرنگ باشم و باسیاست 

امروز پنج شنبه ست

بدون اینکه ازشون اجازه بگیرم بهشون اطلاع دادم عصر با دخترم میرم پارک 

کارام و مسولیت هام را انجام دادم 

من دختر تمیز و با مسولیتی هستم 

فقط مظلومم و سیاست هیچی بلد نیستم 

دلم میخواد ‌‌پول هام پس انداز کنم 

و در آینده به دردم میخوره 

ج

خوب اخه چرا؟بگو دلشون تنگ میشه بیان بچه رو ببین یه ساعت و برن،سه ماه اخه!!

دقیقا همین را بگو

کاش خدا به اینا عقل و شعور بدهد 

مادر شوهرم اون زمان ازدواج اونقدر با من بد بود و بهم ظلم کرد 

حتی بلیط ماه عسل که برای دبی گرفته بودیم کنسل کرد 

ماشین خریدیم همیشه نق میزد 

آخرش دو سال زندگی مشترک شوهرم تصادف کرد 

مادر شوهرم الان دو ساله سکته کرده 

نه میتونه راه بره نه میتونه حرف بزنه 

چوب خدا صدا نداره 

من همه بدی هاشون را بخشیدم چون من سزاوار آرامشم 

الان که اومدم تهران همیشه دستم را میگیره میبوسه 

قبلا بهش سلام میدادم جواب نمیداد 

دست میدادم دستم را نمیگرفت

سلام دوستان عزیز 

همیشه گزارش بدین با گزارش هاتون انگیزه میگیرم 

کارهای امروز من 

بیداری ۸ صبح 

روتین پوست 

صبحانه رژیمی خوردم 

ربع ساعت مطالعه کردم «عادت های اتمی »

کمی تلویزیون دیدم «دخترم کارتون نگاه کرد همراهی اش کردم »

آبچکان خالی کردم

ظرف های سینک شستم 

ناهار و شام را آماده کردم

گوجه سبز خریده بودم شستم .

کمی روی مبل دراز کشیدم و اینترنت گردی کردم 

تو پیج کاری پست و استوری گذاشتم 

عصر با دخترم میرم پارک بعدش هم کمی پیاده روی میکنیم شام میخوریم میاییم خونه 

،

.

من شخصا خونه ندارم  موقع ازدواج اجازه مستقل شدن بهمون ندادن  و بعد از دو سال زندگی مشترک ...

اصل شوهرت بوده که فوت شدن خواهر خدابیامرزدش شما دیگه فکر نکنم با اون خانواده کار زیادی داشته باشی عزیزم استقلال خودت راحفظ کن چه لزومی داره اونا بدونن شما قرص میخوری بچت پارک میبری سه ماه آزگار براچی بری خونشون وعذاب بکشی  

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

💚 صبح ساعت هفت بیدار شدم، صبحانه حاضر کردم و از نور آفتاب صبحِ بهاری لذت بردم و مدیتیشن کردم

💚 جمع و جور کردم و ظرف شستم

💚 کارامو بررسی کردم و اوضاع اونطوری که می‌خوام نبود

💚 بعد از روتین پوستی حاضر شدم رفتم بانک

💚 رفتم هایپر خرید کردم

💚اسنپ گرفتم اومدم خونه یکم هندونه خوردم خستگی در کردم 🍉

💚 خریدامو جابجا کردم و میوه هارو شستم

💚 ناهار درست کردم و خوردم، یکمی با مامانم حرف زدم

💚 رفتم دراز کشیدم نفهمیدم کی خوابم برده بود😁

💚 بیدار شدم و تند بساط شام رو آماده کردم و گذاشتم بپزه

💚 رفتم بیرون و فلاسک موردنظر رو خریداری کردم، سر راه یه نون هم گرفتم

💚 رسیدم خونه و مشغول شام شدم

❤️ امروز هم نشد خونه رو اساسی تمیز کنم

💙 یهویی یکی که چند وقتیه فوت شده یادم افتاد که دختر کوچیکی داره و برادرش مواظبشه، یکم ناراحت شدم و پنجشنبه اس برای همه رفتگان فاتحه خوندم

زندگیتون سرشار از شادی و آرامش💓🌻✨

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...
سلام دوستان گل بعد از غیبت طولانی اومدم یه گزارش بدم  من اومدم مسافرت امروز روز چهارم  ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
از وقتی ازدواج کردم اینجوری بودن  مثل خانواده شوهر هندی ها که خیلی ظالمند همیشه همین جوری ان& ...

عریزم وقتی خودت به خودت احترام نمیزاری چه توقعی از بقیه داری ؟؟؟؟

یکم با خودت با محبت تر و مهربون تر باش حتی تو نوشته هات ‌

خیلی ناراحت میشم که هر بار این کلمه رو نسبت به خودت استفاده میکنی . 

گذشته رو رها کن .

دلیل ترست ازشون چیه ؟؟

اگه ترسی نداری دلیلی نداره انقدر باج بدی 

سیاستی هم نمیخواد مقابلشون داشته باشی 

اگر هم میخوای سیاست داشته باشی در برابر پدرت داشته باش تا حسابی پشتت باشه و نزاره انقدر اذیتت کنن ‌.

به اونها هم ربطی نداره که برات برنامه می‌چینن که سه ماه بری اونجا. سه ماه تایم کمی نیست با افسردگی هم که شما داری این یه سم برای شماست .

ازین به بعد هم دخترت رو تابستون ها کلاس ثبت نام کن تا بهونه داشته باشی نری پیششون .گرچه از نظر من بهونه لازم نیست .

2810