2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
خب اخه میگن مواد جدید و نمیشه به قبلی اضافه کرد !!! اینجوری باید چندتا سطل داشته باشم .... اگه این ...

نه عزیزم هر روز میتونی بهش اضافه کنی،تعداد لایه هاش بایستی زیاد باشه💖عمر لایه ها و کمپوست هر لایه متفاوته

خب اخه میگن مواد جدید و نمیشه به قبلی اضافه کرد !!! اینجوری باید چندتا سطل داشته باشم .... اگه این ...

فقط بسته به حجم سطلی که انتخاب میکنی هفته ای یکبار شیرابه اش رو خارج میکنی،اگر سطل تخصصی بگیری شیرابه هیچ بوی بدی نخواهد داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هوسم کرد یه گزارشی از دیروزم بدم اینجا :)) عصر بعد کار ، دخترمو بردم کلاس ، دو سه جا رفتم بب ...

جاااااانم  دلم واست گزارش دادنت تنگ شده بود 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
من تو اینجور موقعیت ها سمبوسه و اسنک و پیراشکی درست میکنم میبرم هم کم هزینه اس هم جذاب و هم خوشمزه😍

سبک زندگیتو دوس دارم   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
نه عزیزم هر روز میتونی بهش اضافه کنی،تعداد لایه هاش بایستی زیاد باشه💖عمر لایه ها و کمپوست هر لایه م ...

سطلشو گرفتم بازم میام ازت میپرسم 

مرسی دوستم  

سطلشو گرفتم بازم میام ازت میپرسم  مرسی دوستم  

از شرکت های مربوط به محیط زیست مثل پاکزی و جاروب و اینا میتونی با قیمت مناسب تهیه کنی و احتمالا مشاوره هم دارن💖باشه گلم💖

فقط بسته به حجم سطلی که انتخاب میکنی هفته ای یکبار شیرابه اش رو خارج میکنی،اگر سطل تخصصی بگیری شیراب ...

اسم این سطل ها چیه من ندیدم . به درد استفاده توی خونه میخوره؟ بو نمیگیره ؟ حشره نمیزنه؟

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
سلام عیدتون مبارک دخترا🥰🥰🌹🌹🌹 امیدوارم این چند روز تعطیلی خوش گذشته باشه.  ما دوشنبه عصر ...

سسلام عزیزم . خوبی گلم . خواهرتون عمل کردن . الان حالشون چطوره ؟ زودی بیا خبر سلامتیشو بده که نگرانشیم .

🖤🖤🖤🖤
از شرکت های مربوط به محیط زیست مثل پاکزی و جاروب و اینا میتونی با قیمت مناسب تهیه کنی و احتمالا مشاو ...

چه خوب که معرفی کردی حتما مشاوره میگیرم ازشون .من دغدغه محیط زیستی دارم ولی از زاویه دید خودم که میبینم اولش میگم سخته نمیشه و....فقط منفیا میاد جلوی چشمم 

ولی وقتی شما انقد راحت توضیح میدی میگم چه راحت بودا 

خداخیرت بده 

@پاییز75   عزیزم حال همسرت چطوره ؟خودت و بچه ها چطور؟یکم کم پیدا شدیا حواست هست؟

ققربونت عزیزم . خداروشکر خوبیم . همسرم یه هفته خوبه یه هفته بعد شیمی شدید حالت تهوع داره 🤕. 

اره عزیزم حواسم هست میترسم بیام گزارش بدم و باز مشکلی پیش بیاد و نشه و شرمنده شمابشم 😀.

ممنون عزیزم که بیادمی 

راستی خوب مچمو گرفتی تا لایک کردم صدام زدی 😂😂

🖤🖤🖤🖤
ققربونت عزیزم . خداروشکر خوبیم . همسرم یه هفته خوبه یه هفته بعد شیمی شدید حالت تهوع داره 🤕.  ...

اررررررررره دیدم لایک کردی گفتم تا هستی حالتو بپرسم 

گزارشم ندادی مهم نیس ولی هر ازگاهی بیا ما رو از حال خودتو همسرت با خبر کن ....هرجاهستین و شاد سلامت باشین درکنارهم