2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام ساناز جون چرا کشیدی؟آخی عزیزم درد داری؟
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان رادین جان هر روز کارهایی که باید انجام بدی و اینجا بنویس و هر کدوم انجام میشه بیا بنویس خیلی خوبه.من واقعا همه کارهام میموند ولی این مدت خیلی بهتر شدم الانم دیر نیست شروع کن هنوز تا 11 شب خیلی وقت داری
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
من برم کارهام و انجام بدم یکساعت دیگه میام
امشب خواهرم قراره بیاد خونمون حتی ظرفها رو هم نشستم همش اینجام .واسه رادین سوپ درست کردم همت ندارم برم بیارم بهش بدم خواب بود الان بیدار شد ای کاش با این کار بهتر شم دیگه صدای شوهرم در اومده میگه منم مثل خودت تنبل کردی
کارهایی که دارم مرتب کردن اتاق پرنیا(انجام شد)*دوباره مرتب کردن کشوهای دراور جاروودستمال کشی شستن دستشویی(انجام شد) پختن مربای توت فرنگی والبته خریدنش(انجام شد) اتوکردن لباسها(انجام شد) مرتب کردن جاکفشی . تمیزکردن تراس شستن ملافه های کثیف برداشتن بخاری (مربوط به همسری) آشپزخونههههههههههههه(کمی انجام شده)
سلام یکی دو روز پیش اومدم گفتم به جمعتون میپیوندم ولی متاسفانه نتونستم چون خونه نموندم...... ولی امروز... تمیز کردن اتاق کار شوشو و اتاق خوابمون.... فردا صبح 7 تا 10 تمیز کردن آشپزخونه.... 10.30 تا 12.30 تمیز کردن سالن ..اساسی... ... بقیه کارامم میام میگم....
مامان رادین جون باید همت کنی ببین همه دارن کارهای عقب افتاده انجام میدن شما هم یه تکون بده به زندگیت.حیفه عزیزم ساناز جون الان خوبی؟من دوست ندارم هیچ کس دندون بکشه نمیدونم این چه حسیه؟ ستاره جون مربا خوب شد؟ کدبانویی بودی شما و ما بی خبریم آفرین خیلی از کارهات و انجام دادی مامان پسر شجاع تبریک میگم قربون اون نینیت برم من ببوسش شهنا جون همینکه دوباره اومدی خیلی خوبه و هم اینکه کارهات و لیست کردی و میدونی چه کارهایی داری ساناز جون مشکل اصلی ما همین دیر بیدار شدنمون هست من فعلا دارم از خواب شبم میزنم تا صبح زودتر بیدار بشم. خدا رو شکر 2 تا کارهای فوق مهمم انجام شد ولی خوابیدم و هنوز دوش نگرفتم بازم میام ببینم چه کارهایی انجام دادین