2777
2789
عنوان

عزیزم رفتنت هنوز برایم غیر قابل باور است

| مشاهده متن کامل بحث + 12190 بازدید | 83 پست
ان شاء الله غم آخرت باش و من بعد در زندگی خوبی و خوشی ببینی

در کار خدا حکمت است

به دختر گلت ستایش جون فکر کن

و خودت نشکن و نزار اون هم بشکنه

همسرت همیشه با توست
دخمل طلای من الان در آغوشمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تا خدا هست مشکلی نیست خدا را از یاد نبر

باورش برامون سخته چه برسه..... برای شما دوست عزیز و نازنینم

می شه بگی ستایش اون موقع چند وقتش بود

در عوض یه دختر گل داری که خدا سایه مادرشو ازش کم نکنه و به طاقت بده تا بتونه عزیز دانه اش را خیلی راحت بزرگ کنه...

گریه کردم و خیلی برای دخترت غصه خوردم چون من خودم هم پدرمو از دست دادم و می فهمم که خیلی سخته . براتون عشق و امید آرزومندم . ارتباطت با خدا رو خیلللللی زیاد کن تا آرامش بگیری.
در برابر دنیایی که گرفتاری های آن مانند خوابهای پریشان میگذرد شکیبا باش.....امام علی(ع)
نازنین عزیز من آذر ماه سال گذشته پدر عزیزم رو از دست دادم
حال تورو از اونجایی میفهمم که مادرم توی این چند ماه دهها سال پیرتر و شکسته تر شده
حق داری که به فکر دختر گلت باشی که من 29 ساله به کسایی که پدر دارن حسودی میکنم
بمیرم واسه دختر تو

اما میدونم خدا کسانی رو اینطور امتحان میکنه که جز قوی ترینها هستن
حتما تو زن بسیار قوی هستی و از پس همه این سختی ها بر میای
حتما اینقدر قوی هستی که بتونی هم مادر باشی هم پدر و نذاری سر سوزنی دخترت احساس کمبود داشته باشی

نمیدونم شاغلی یا خانه دار و تمام وقتت با دخترت هستی یا نه اما این جمله یادت باشه:

............... زمانی رو که فرزندانتون میگذرانید هرگز به هدر نمی رود..................

از این به بعد هر وقت یاد پدر عزیزم خودم باشم و برای سلامتی مادرم دعا کنم
یاد تو هم می افتم برای سلامتی و قوی بودن و شاد بودن تو و دخترت هم دعا میکنم

امیدوارم امسال سال سلامتی و موفقیت برای هردوتون باشه
و تقدیری زیبا پیش رو داشته باشی اینقدر که این غم عزیز برات سبک تر و قابل تحملتر بشه
نازنین عزیزم خدا همیشه بنده های خوبشو امتحان می کنه..خدا همیشه بهترینهارو واسه بنده هاش میخواد.. پس ما در هر کار خدا حکمتی است

ایشالا خدا وند بهت صبر بده تا بتونی با این غم بزرگ کنار بیای.. امیدوارم از این پس زندگی خوبی با ستایش عزیز داشته باشی
ستایش اون موقع یک سال و 5 ماه داشت و الان دو سال و 3 ماه دارد . صبری که خدا به او داده از من بیشتر است این را زمانی احساس می کنم که وقتی فیلم های پدرش را می بینه اصلا به روی خودش نمی یاره فقط می یاد منو محکم بغل می کنه و می بوسه . ولی خدا رو شکر که اون هست حداقل من دیگه تنها نیستم و تنها امیدم بزرگ شدن و شکوفا شدن اونه که برای من لذت بخشه. نمی دونم فیلم ستایش رو دیدید یانه شخصیت طاهر دقیقا هم از لحاظ ظاهر و هم تیپ و حرکاتش شبیه همسر عزیز منه . حرکاتش حرف زدنش دیدن این فیلم منو دقیقا یاد همسرم میندازه. ای خدا ازت فقط صبر می خوام صبر تحمل مشکلات و سختی ها بیشتر از خودم برای ستایش عزیزم می خوام که تو برام خواستیش. راستی اینم بگم بچه که ستایش فوق العاده خوشگله البته اینو همه می گن نه من. موهای بلوند چشمای طوسی پوستشم سفیده الهی قربونش برم که عین فرشته ها انگار از یک دنیای دیگه اومده ...
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...