سلام دوستان. اولین باره تاپیک میزنم اگ یکم کند بودم یا اشتباهی کردم پیشاپیش عذرخواهی میکنم. و اینک لطفا نگید نذار اینجا خیلی ها نمی تونن بخرن. همونطور ک توی ناراحتی همدردی میکنیم و یا مشاوره میدیم خیلی خوبه ک شادی ها رو هم قسمت کنیم.توی هر عکس قیمت رو هم میذارم. با تشکر💓
استارتر عزیز به دل خوش بپوشی و استفاده کنی. میدونی اینجا چجوریه؟ خیلیها فقط هنر انتقاد دارن یعنی منتظرن یکی بیاد عکس بذاره و انتقاد کنن که البته راحت ترین کار هم هست. حالا یکی ازهمونا که داره این حرفا رو میذاره اگه عکس خریدای خودشو گذاشت من اسممو عوض میکنم!!!!البته منظور من هر انتقادی نیست منظورم اونایی هستن که با دیدن چهار تا مانتو روسری تا ته شخصیت ادمو قضاوت میکنن
الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واي چقدر راحت ادم رو قضاوت ميكنيد منم شاغلم بچه دارم كلي هم دغدغه دارم ولي مرتب به ني ني سايت سر ميزنم فاز يه عده كه فقط پالس منفي ميفرستن رو اصلا نميدونم چيه ؟نميشه با هم مهربونتر باشيم .والله استارتر خيلي با جنبه هست كه محترمانه جواب ميدن من كه خيلي از سوالاي تكراري و خاله زنكي بدم مياد مثل سوال اتيكت لباس
مرسی خانم میشه لطف کنید شماره و اسمشون رو به من بدید؟
سلام عزیزم قرچک .زیباشهر . اسم کوچشون میدونم ولی پلاکشو یادم نی .تابلو هم نزده اگه میخوای باید بپرسم برات فقط میگم خیلی دیر میده خیلی ... رو ۵ ماه بعد باید حساب کنی .