عزیزم باید پیش دکتر عالی عمل کنی تو انتخاب دکترت خیلی دقت کن اینکه کدوم عمل رو هم انجام بدی دکتر معمولا بهتر راهنماییتون میکنن من خودم دو سال پیش اسلیو کردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه
بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود تفاوتشون اینه و اینکه با آزمایشات و مشاوره ای که باهاتون میشه تشخیص میدن کدوم عمل مناسب تر
من پیش آقای دکتر مهدی هاشم آقایی عمل کردم ایشون سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن