2777
2789

حس میکنم اگه خدا یه مردی قسمتم کنه که ثبات رفتاری و پرهیز کاری داشته باشه و اهل پرخاش و بددهنی و بی ادبی نباشه و محدودم نکنه برام کافیه... مردی که وقتی مطالعه میکنم برام قهوه درست کنه و بیاره و تشویقم کنه برای مصاحبه و جلسات مهم کاری.. مردی که بهم بگه رویاهاتو دنبال کن من پشتتم... و گاهی زن و شوهر توی مزرعه امون کشاورزی کنیم به دور از تمام سیاست های دنیا ...مردی که فداکار باشه نقشه نکشه بی ریا باشه به تموم دنیا می ارزه...💖 مردی که با عشق بوسم کنه و زشتی هامو هم دوس داشته باشه...بدی هامو بپذیره و بلد باشه چجوری رامم کنه 

من همسر رئيس جمهور یا خانواده نمیخوام...

من انسانیت و عشق و محبت میخوام...

هیچوقت نمیخوام از روی شغل و یا پول و مقام زن کسی بشم..

اینو نوشتم تا همیشه آرمان هام یادم بمونه و روزی ک دوباره تاپیک رو دیدم یادآوری شه واسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
والا اینی که شما میخوای رو غول چراغ جادو ام‌نمیتونه برات دست و‌پا کنه در واقع رئیس جمهور پیدا کردنش ...

بخدا خواهر دنبال پول و مقام نیستم

فقط یه مرد با ثبات رفتاری و با اخلاق میخوام ک مطمئن باشم اصلا آدم عصبی ایی نیست و منطقیه

درعوض من یه شوهر میخوام که انتقامم رو از همه بگیره بعدش خودمم نابود شدم بشم 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ثبت شد.

خدایا یا منو لاغر کن یا بقیه رو چاق😐😂....هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

یاد کامران هومن افتادم:

نمره 20کلاسو نمیخااام

بهترین هوش و حواسو نمیخام

من تو رو میخام تو رو میخام هوا رو نمیخام😂😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                          

2809