2777
2789
عنوان

روتختی های نوجوان با قیمت مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 28920 بازدید | 409 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.تخت دختر من یک نفره ی بزرگساله.نوجوان نیست شما میدونی چقدر اختلاف سایزش میشه؟ ملافه هم طرح لحاف رو داره یا سفید و سادست؟ داخل لحاف پشم شیشست یا لایکو.بالشت چی؟ رو بالشتیه یا بالشت؟
یه مامان جون ببخشید دیشب خوابم برد جوابت رو ندادم از کد1برات جمعه عکس میزارم الان ندارم اندازه تخت یه نفره رو نمی دونم اندازه ها رو تو پست اول گذاشتم مقایسه کن ملافه سادس ولی سفید نیست بسته به رنگ لحاف همون رنگه صورتی آبی سبز و ... برای کد1 صورتیه لحاف پشم شیشس، لایکو یه مارکه روتختی های لایکو هم تو لحافش پشم شیشس بالش فقط رو بالشیه من برای شهرستان ها هر 5شنبه ارسال دارم 1شنبه 2 شنبه هفته بعد هن به دستتون میرسه آره لحاف یک و نیم در 2 متره یه رو بالشی هم داره
ریحانه جون ممنون از توضیحاتت.خوب کاش امروز برام عکس بذاری فردا هم که پنج شنبست ارسال کنی عزیزم.چون همینطوریشم چند روز طول میکشه برسه. ببخشید اول پرداخته؟ یا پول رو به مامور پست میدیم موقع تحویل؟ برای شهرستان گفتی۵ تومن ارزونتره درسته؟ من دو تا بردارم تخفیف داره یا نه؟
عزیز جون کد 1 رو الان ندارم فردا انشاله میارم برای شهرستان هم همون 70 تومنه ولی پستش رایگانه عزیزم از شهرستانی ها خاهش کردم که 2تا بردارند یا لباس هم بردارند چون واقعا سودش خیلی کمه وقتی یه دونه میفرستم چیزی برام نداره هزینه پستش زیاد میشه چون وزنش بالاست ممکنه طرح جدید هم بیارم جمعه یه سر بزن طرح های جدید رو میزارم
2810