2777
2789
نه عزیزم حق حضانت تو دادگاه معتبر نیست حق طلاقم فقط براى دادخواست معتبره که بتونى حق و حقوقت رو حفظ کنى روال طلاق باید طى بشه
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسیم جان به امید خدا مشکلت حل میشه سعی کن یه وکیل خوب پیدا کنی و اکه واقعا قصد طلاق داری محکم باش و ضعف از خودت نشون نده که بتونن پشیمونت کنن و دوباره بعد از چند وقت دوباره همه چیز از اول شروع بشه
خانوادش چه جورین ؟؟؟؟ تهدیدبه ابروریزى یا اصلا سرو صدا تو محلشون جواب میده یا نه به قول معروف ترس از ابروشون دارن تو محل؟؟؟؟؟
میترسم ! کنارم باش!
من وبلاگتو دیدم ویه دل سیر گریه کردم دلم پر غصه شد ولی خدا بزرگه از ته دل برات دعا میکنم انشالله مشکلت حل شه
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
خدا حفظش کنه برات دیدم وبلاگش رو ایشا الله که بر میگرده خیلى زود
گریم گرفت
خیلى نامردیه ادم ٩ ماه بچه رو تو شکم اینور و اونور ببره بیخوابى بکشه درد زایمان بکشه مریض دارى کنه بعد بچه بشه مال خانواده شوهر اى خدااااااا
میترسم ! کنارم باش!
اتفاقا من نظرم خلاف نظربقیه دوستانه.اصلانقطه ضعف نشون نده.خیلی سخته ولی دوری بچه روتحمل کن.اگه بیتابی نشون بدی اونا ازبچه به عنوان حربه استفاده میکنن.حضانت بچه هم که بعدطلاق تا هفت سالباخودته.ولی پدرش هم میتونه هفته ای یکباربچه روببینه.الان هم که به پلیس زنگ بزنی یاسروصداراه بندازی مشکلی حل نمیشه و میگه بچمه میخوام ببینمش و قانونا حق داره.چون یکی ازاقوام ماهم مشکل توروداره و هنوزجدانشدن و باباهه رفته کلانتری شکایت کرده و گفتن میتونه بچه روهفته ای یکبار ببینه و گفتن هنوز تادادگاه طلاق روصادرنکنه میتونه بچه روببینه تاتکلیف حضانت معلوم شه.اون هم پسره و سه سالشه. توکل کن به خدا وبیتابی نکن ان شاءالله درست میشه.
عزیزم به هیچ عنوان نگران نباش ، از نظر قانونی حتی اگه به طلاق هم کشید کارتون

پسرت برمیگرده پیش شما .. تا 7 سال پیش مادر هست بعد از اون یه دادگاهی تشکلیل میشه

که از فرزند میپرسن دوست داری کجا باشی ..

پس نگران نباش و بدون این جدایی موقته .. به خودت تسلط داشته باش

به هر حال اونجا هم پیش غریبه که نیست پدرشه ..
Lilypie Premature Baby tickers
ببین طبق قانون اگه شما شکایت کردی و قانونا اعلام طلاق شده و دلایلش هم مشخصه شما دلیلی برای بیرون بودن از خونه شوهرت داری و میتونی به 110 با مدارکت بگی که این بچه بی تابی میکنه و مادرشو میخواد اما اینا اومدن با تهدید و زور از من گرفتنش، بچه با همه چی گول میخوره نشین که خودش بیاد، ولی اگه هنوز اقدامی نکردی و از خونه هم اومدی بیرون هر جور شکایت کنی خودت مقصر میشی
هرکس، آنچه را که دلش خواست بگوید

آنچه را که دلش نمی خواهد می شنود . . . بله !!!!